Forum.Over.Net

Starševski čvek

Punce nujno rabim dobrega odvetnika za delitev premoženja,100krat hvala!!!

Default avatar

Odvetnik

Res nujno, zlate ste!
Default avatar

mimoidoča

V Murski Soboti vem za enega dobrega, pa v Metliki tudi, v Goriških brdih pa itak :)
Default avatar

Odvetnik

Joj sem pozabila, Ljubljana...
Default avatar

Jaz bi

Šikovec, Fišer....
Default avatar

Odvetnik

Kaj pa Tanja Pečar ali Tatjana, kako je prav? Kako je pa z njo? Kje pa dela?
Default avatar

Moje mnenje

Briga dobrega odvetnika za tvoje premoženje. Vse bo odločilo sodišče na podlagi verodostojnih dokazov (računov, zapuščin...). Dobrega odvetnika boš samo dobro plačala. Priskrbi si raje verodostojne dokumente o imetju na tvoje ime. No, odvetnika tudi moraš imet.
Default avatar

Ni čisto tako

[quote=""Moje mnenje""]
Briga dobrega odvetnika za tvoje premoženje. Vse bo odločilo sodišče na podlagi verodostojnih dokazov (računov, zapuščin...). Dobrega odvetnika boš samo dobro plačala. Priskrbi si raje verodostojne dokumente o imetju na tvoje ime. No, odvetnika tudi moraš imet.[/quote]

ne vem, če je čisto tako.
ker v šartu se VSE, kar je bilo na novo pridobljeno v času zakonske zveze šteje, da gre na pol/pol, pa čeprav je npr. on sam, samcat kupil celo bajto in tudi razpolaga z računi, pa ... In če je to res, potem mora on dokazovati, da mu pripada več kot 50 odstotkov, kar pa dokazuje s plačo, pa računi, pa ne vem še čim. In tudi če, cela ne bo nikoli njegova, pa tud če žena niti evra ni vložila. ker ona je pa gospodinjila, pa otroke rodila, pa ... in vse to šteje in zato rabiš odvetnika. Sicer ga ne in gre le na pol. remoženje izpred zakonske zveze pa ostaje v rokah prvega lastnika in tudi to je potrebno dokazovati. In težko verjemem, da ljudje hranijo račune 10, 20, 30 let. Niti za kake stvari večjih vrednosti.
Default avatar

Zaskrbljena Ida

Tjaša Andree Prosenc
Default avatar

mrhovinar

Ja, Tjaša Andree Prosenc je znana po tem, da zna najbolje oskubiti moške pri razvezah.
Default avatar

Morski galeb

Hihii, moj kolega je enkrat, je že nekaj let od tega, rekel, da je samo malo manjkalo, pa bi ga še pod gatam oskubila:-))
Default avatar

Zaskrbljena Ida

mrhovinar je napisal/a:
Kolikor mi je znano avtorica posta išče ravno to.
Default avatar

[email protected]

http://www.odvetnistvo.si/
Zelo dobra za ločitve je odvetnica Kozamernikova. Tjaše A. Prosenc ne priporočam, po besedah moje znanke sodnice, nimajo dobrih izkušenj z njo. Se ne potrudi oz. se ji ne da kaj dosti.
Default avatar

no ja

ni čisto tako: to mi nikol ni blo jasno, kako se da finančno ovrednotit da je ženska rodila in bila matera otrokom. če bi jaz v zakonu kupila hišo z mojim denarjem, sama finančno vlagala vanjo in skrbela zanjo, ob razvezi pa bi mož hotel del od nje ga raje ubijem al pa bajto požgem. resno. je pa žal tko, da pesjanarja spoznaš šele ob razvezi oz. ob nesreči.
Default avatar

no ne

Ali pa pesjanarko a ne?
Poznam primer, ko je hotela od moža še avto, ki ga je kupil 10 let preden je njo sploh spoznal.
Da ne govorim, da je mož v zakonu kupil tudi stanovanje izključno s svojim denarjem, ona pa zahteva polovico. Tudi on razmišlja, da bi jo ubil...
Default avatar

GAMA123

Iščete hitro tempirano financiranje? Z XPRESS LOANS SA se odločimo za rešitev financiranja med 2000 in 500.000 evri z obrestno mero 1,91%.
Kontakt: [email protected]
Whatsapp: + 1-587-600-9695