Starševski čvek

Lekarna Ljubljana

Default avatar

nekaj resnic

Lekarna Ljubljana je edini javni zavod v Sloveniji kjer farmacevtke ne smejo prejemati daril.
Vse ostale farmacevtke katere se samostojno in strokovno odločajo ob vsakem obisku prejemajo takšna in drugačna darila. Sedaj pa premislite kaj je bolje.
Kupiti galenski proizvod ali plačati več za blagovno znamko.
LP
Default avatar

Morski galeb

Dol mi maha, če so lekarnarice podkupljene. Jaz si bom kupila stvar, po katero bom prišla, o kateri sem se že prej dobro pozanimala.
Default avatar

DDM

In kje si se pozanimala? V oglasu na TV? na med.over.net:)?

[quote=""Morski galeb""]
Dol mi maha, če so lekarnarice podkupljene. Jaz si bom kupila stvar, po katero bom prišla, o kateri sem se že prej dobro pozanimala.[/quote]
Default avatar

Morski galeb

DDM je napisal/a:
[/quote]

Na srečo za mene ne velja tista: kovačeva kobila je zmeraj bosa. Pač, poklicna deformacija in zvedavost v tej smeri mi marsikaj povedo...
Default avatar

Andreja

Teme ne bi komentirala bi pa opozorila na nekaj, kar bi se vsi morali zavedati:

Vedno ko slišimo kakšne informacije, se vprašajmo o viru te informacije.

Ravno včeraj je bil spet en prispevek na TV, pa če ne bi poznala zgodbe bi se prav razjetila.
Če pa veš ozadje, ne moreš verjeti, kako lahko novinar in urednik takšen prispevek sploh spustita v objavo. Ker ne samo, da je zaradi nevednosti netočen ... prav potrudili so se, da je bil netočen.

In veste kaj razmišljam ... nekatere ""informacije" v oddajah za "informiranje" moraš gledati predvsem s perspektive zabave. Čeprav tematike pa niso zabavne, to je pa še največja žalost.
***

Problemov ne bomo rešili z istim načinom razmišljanja, kot smo jih ustvarili.
Albert Einstein


Stojim Vam ob strani.
Default avatar

lalica

Gledala sem včeraj 24ur, kjer so navajali, da če bomo kupovali v Ljubljanskih Lekarnah, da bomo s tem "polnili Jankovičev žep".
Halo!?!? Ko pa kupim kaj drugega kje drugje...??? Komu pa takrat polnim žep? Kakšne izjave si privoščijo!!
In če pripomorem županu, da s tem ko kupujem izdelke v LL, povečujem proračun Ljubljane, in bo s tem denarjem uspel izboljšati, polepšati, modernizirati in obnoviti in po možnosti še kaj pametnega zgraditi v Ljubljani, ja, naj me hudič pocitra, če ne bom kupovala tam!

Zanima me, kdo plačuje te prispevke, ker dvomim, da je tisti noviran nastrojen proti Jankoviču? Kdo je sponzor takšnih in drugačnih neresničnih in nebuloznih prispevkov in člankov o Jankoviču?
Zakaj se ne obregnejo ob prejšnje župane? Ob Simšičko, ki smo jo večkrati videli pijano kot trezno. da ne naštevam o prejšnih... trotih in trotlah!

In še nekaj me je zelo zmotilo v prispevku včeraj. Navedli do kao 3 € razlike med LL in eno na Brdu... novinar je pa jasno povedal neko cifro večjo kot 10€, mislim da je rekel 13€. Pa sem gledala in gledala, kje to piše... nikjer!

Pa še nekaj. Ko grmo k zdravniku, pediatru, nam vedno ponujajo kreme, mazila in raznorazne preprarate od zelo znanih in dragih firm. Ko pa vidim, da s temi kremami delam več škode kot koristi otroku, grem v lekarno, kjer mi svetuje kreme od Galenskih lab. In so super. Za vsaj 10€ cenejše in veliko boljše in manj agresivne.
Default avatar

previdno

Za enaka!!! zdravila v LL več daš 13 % , ne eur.
Default avatar

jaz hodim drugam

Jaz sem se že odločila, da ne bom več kupovala v Lekarni Ljubljana. Čisto blizu imam Kamilico, ko grem pa na Vrhniko, grem pa v Dobro misel. V obeh so prijazni, cene pa nižje več kot za 13 %.
Default avatar

mirijam

Nisem gledala prispevka, pa niti dobro ne vem, zakaj gre.

Ampak mi kupujemo v Ljubljanskih lekarnah Novalac mleko. Zakaj? Ker je za približno 2€ cenejše kot v drugih lekarnah, ponekod je razlika celo večja. :-)
Default avatar

mala.biba

Jaz kupim na internetu lekarnar.com. Z receptom pa je vseeno, kje vzamem, tam, kjer imam bližje. Je pa tako, kot je rekla Andreja: na TV oblikujejo tako, kot se njim zdi, da bo bolj gledano, bolj odmevno....... Večinoma, je popolnoma drugačna zgodba, ampak se tista ne bi toliko prodajala..... Koliko pa lekarnarice dobijo mi je ravno, obstaja internet, kjer lahko prebereš, kaj je boljše ipd., res ne rabiš lekarnarice za nasvet........
Default avatar

gajsna

Nikoli pa se ne govori o plačah farmacevtov v LL,ki presegajo vse razumne meje-je direktor preveč "pameten" in se izogiba medijem in publiciteti.
Kako vem? Ker sem delala v LL.