Starševski čvek

pozrešna divjad

Default avatar
Ta divjad se je razpasla vsepovsod. Toliko imajo gozdov, pa rinejo med hiše in vrtne grede. Včasih je kdo kakšno potamanil, sedaj še z lovci ni nič.
Default avatar
Ja, srna pride celo k meni jest fižol - na sredo Črnuč! Izgleda, da gozd ni dovolj dober.

No, pa da se še pohvalim, da mi je sivka dobro obrodila, sem jo požel še pred dežjem in zdajle mi prijetno diši po sobah...

Pa ta nizek fižol sm tudi pobral, je že zrel.
Default avatar
Radoveden je napisal/a:
Kako pa krompir kaj kaže, bo letos debel?
Default avatar
A si mogoče pomislil, da so se ljudje razpasli? Pa pazi, da kdo tebe ne potamani. Kako ste eni zabiti mali ljudje, vse kar vidite je tist beden vrtiček namesto, da bi uživali navsezgodaj zjutraj in opazovali prelepe srnice in ostalo divjad. Folk omejen, kaj češ. Najboljš, da pokličeš Jermana in se zmeniš za termin, samo res, le kje je tukaj pravica, sramota kaj si dovoli ta divjad. Priporočam, da se s tem ukvarjaš do zadnjega izdihljaja, življenje bo vsekakor pestro, zanimivo in polno novih izkušenj. To je res pomembno v življenju, za druge stvari nima smisla časa porabljati.HA, HA.
Default avatar
Vrtičke je potrebno ogradit. Poskusite pa lahko z odvračali! Skontaktirajte lokalno pristojno Lovsko družino, naj vam zrihtajo Arbin. Nam je pomagal. Vsaj do sedaj. Ker pa je koruza na sosednji njivi zrasla, bodo pa sedaj imele mogoče več poguma priskakljat do vrta in sadnega drevja, pa smo sicer od gozda 240m daleč.
Default avatar
homerp je napisal/a:
da hiša mojih prednikov stoji že 110 let,in torej se mi nismo razpasli na ta kraj. Situacija je pa taka,da ko enkrat pade mrak,neupam več ven,ker se dobesedno za hiašo šeta medved!