Starševski čvek

Ohranjeni moški po 40 letu

Default avatar
Malo me je razburilo pisanje od metulke spodaj:

In moški po 40 niti slučajno niso v najlepših letih, temveč so ta že daleč za njimi.

Ne vem, kakšne moške imate? Jaz najlepša leta pričakujem po 50 letu, ko bom dovolj bogat za uresničitev mojih sanj..
Default avatar
Če je znesek na trr zate merilo uspešnosti potem super. Je pa to v resnici zelo žalostno.

Metulka je pa najbrž pisala za fizični del....vsaj tako sem jaz to razumela. Moški se začne starat tako kot se začne starat ženska. To je seveda marsikomu težko sprejet.
Default avatar
Kaj pa so tvoje sanje?
Default avatar
Nisem brala teme v kateri je sodelaovala Metulka.

Se pa definitivno strinjam da so moški v najlepših letih med 45 in 60 letom. Nekako so se poklicno realizirali ali pa vsaj našli. Družina v veliki večini " dobro laufa".

Končno lahko malo zadihajo po svoje. So dosti bolj strpni, tolerirajo napake drugih...............pri seksu jim še nič ne trokira. Skratka SO INN.
Default avatar
Torej imaš še 10 let fore, da zaslužiš. Ker kot si pisal, če dozdaj nisi našel skromne, pridne deklice, boš pa ob 5o dnevu našel eno ala čepinko, ker boš imel keš. Druga opcija - še naprej samevanje in pljuvanje po ženskah, kar si v eni temi nekako blebetal. Nobena noče skromnega fanta, vse bi samo avto, keš. In uresničile se ti bodo sanje - da ostaneš sam - brez skromne . Če je že zdaj ne najdeš. Pa še brez čepinke, ker če boš čakal do 50 bo pa hudo. Me pa res zanima kolk imaš let, ker imaš tako staromodno miselnost in si hujše občutljiv za leta, ko kakšna ženska. Kaj me brigajo leta, če se dobro počutim v njih. No, ne glih čisto tako - ene par bi lahko šlo dol. Ampak če ne gre, je to tudi v redu. Ker sem našla več ali manj v lifu kar sem želela. Več ali manj. Vsega pa tudi ne moreš imeti.
Default avatar
Bi razumela, če bi napisala mlada deklica. Ko sem imela jaz 20 let, so se mi štiridesetletniki seveda zdeli stari in bi se strinjala z njo.

Zdaj ko jih imam jaz 40, se seveda ne morem. :) To so še krasni, mladostni moški. Niso pa več mladički, seveda. Hvalabogu,
Default avatar
Znesek na TRR je merilo za uspešnost moškega ženskemu spolu. Tako je vekomaj bilo in vekomaj bo. Na žalost. Ženske podzavestno iščejo bogatega moškega, ki bi jim priskrbel solidno življenje. Tako nam je predaval dr. Gostečnik.

Sedaj si me še ti razburila s stavkom, da se enako staramo.

Fizično to ni res. Mogoče tudi psihično ne. Moški bolj čuvamo otroka v sebi.

Upam, da si bila v zadnjih letih na kakšni obletnici valete in opazila, kako so istoletnice precej postarane (nagubano čelo, koža na obrazu, pobarvane lase, joški kot palačinki, starostne pege na rokah, orumeneli nohti, ....). Sem se kar zgrozil. Fantje (razen tisti, ki se jim dela pleša ali trebuh) smo bili proti sošolkam kot rožice. Moj letnik je recimo dr. Robert Golob. Kakšen je? Kot rožica? Pa poglejte kakšno Mojco Mavec, ki je gotovo 10 let mlajša. Nagubana!

Spomnim se, kako so bile sošolke v 7.razredu OŠ višje od nas, bolj zaobljene, bolj zrele...

Staranje žensk tudi sovpada z datumom prve menstruacije. Prej ko jo dobi, prej jo bo izgubila in prej se bo postarala. Zato verjamem župniku Marinko-tu, ki nas je pri verouku učil, da so ženske pri 40 hin in nam s tem namignil, da moramo poiskati mlajšo...
Default avatar
pa saj teh stvari se ne da posploševati.
Default avatar
[quote=""Imam izkušnje""]
Bi razumela, če bi napisala mlada deklica. Ko sem imela jaz 20 let, so se mi štiridesetletniki seveda zdeli stari in bi se strinjala z njo.

Zdaj ko jih imam jaz 40, se seveda ne morem. :) To so še krasni, mladostni moški. Niso pa več mladički, seveda. Hvalabogu,[/quote]
pa zelo lepo napisano, se mi dopade-hehe
Default avatar
Poznam moške, ki so pri 30 nikakvi....in take od 40 dalje, ki so res pravi "machoti". Enako velja za ženske.
***************

Upanje je kakor nočno nebo. Nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili vsaj ene zvezde...
Default avatar
Me res zanima, če vam je Gostečnik tist rekel. Bi ga najraje kar vprašala.

Imam pa občutek, da ga ti še dolgo ne boš dal "na toplo".
Default avatar
Kdo je čepinka? A kakšna, ki počepne pod tabo, hi, hi?

Nisem jaz občutljiv na leta, ampak ženske. Kdaj mi bo pa rodila tri otroke? A po 42 letu? Težka!

In me obtožiš, da imam staromodno miselnost? Kakšna pa je novomodna, prosim lepo?

Me prav zanima, kaj si ti našla v lifu, kot pišeš?
Default avatar
Župnik mu je svetoval da zamenja babo. Pa si ti njemu povedal, da nimaš kaj zamenjat. Če ni, ni. A še nisi našel enakovredne lepote, kot je tvoja. Otroka v sebi : da , iskanje in pobiranje nogavic kot za otroci, spuščanje deske na WC, kot za otroci. hahaha, pa ne moreš verjet. Ja kake sošolke imaš oz. si imel pa ti. A so vse cepale ena dve leti, če so tolk zgubane. Da ti mene takole trančiraš na obletnici, opazuješ, zdaj kritiziraš, potem nisi bil niti dober kolega, niti sošolec. Kaj so ti bili in so ti tujci. Po moje si čuden bil , si in boš ostal čuden. Sam brez kakršnekoli deklice, ali skromne ali pa ne. Še ena taka trola kot si ti - mogoče bi bla pa Angelca Likovič - pa nimam kaj čez njo - za tebe : skromna, staromodna, pa še keš zna iz nč narediti. Ah, sam mal je zgubana, boš ti s svojo lepoto prikril njene gube.Ker bodo vsi sam tebe lepotana gledal. Dokler ne boš odprl ust. Po tem bodo njo : kaj pa ona s takim glupčkom počne ?
Default avatar
moj je 43 in moram priznati, da je ful ohranjen in vzdrževan :I))))

samo je pa tudi res, da temu posveti ogromno časa.
Default avatar
Za flekico: Imam vse knjige dr. Gostečnika in bom pogledal, če je to tudi kje napisal, da ga citiram. Vsekakor pa je to rekel. Rekel je tudi, kako so bile že od nekdaj nore na uniforme: policist, oficir, železničar, rudar, zdravnik,...saj je uniforma pomenila stalne dohodke.

Kaj pomeni, dati ga na toplo? A misliš, da ga zebe, hi, hi?


Radoveden
Default avatar
Radoveden je napisal/a:
Nikar se ne tolaži, da boš kaj uporabnejši po 50. letu. Že zdaj si grd, zavaljen in verjetno na pol plešast, misliš, da boš na stara leta postal Brad Pitt?? Pomota!

Po vsem kar preberem od tebe, bi rekla, da si (po Freudu) izrazito analen tip, zaradi stroge katoliške vzgoje spolno in osebnostno zavrt. Delo ti prinaša uteho, skrivaš se v anonimnosti forumov in ta ni edini, na katerega pisariš, v jalovem upanju, da boš naletel na sorodno dušo. Vsaka te takoj 'prečita'.

Po eni strani te obžalujem, po drugi je pa takih pezdetov polna zemeljska obla, večina se jih mora hodit olajšat k prostitutkam, razen če imajo enormno srečo, da jih hoče kakšna luštna in izobražena.

Jej, jej, jej, sej vem, resnica boli!!! Tako pač je. Moški po 40. so neuporabni, žal je večina neuporabnih že po 35. letu. Dvižni mehanizem jim zatajuje, pleša se povečuje skupaj s pivskim trebuhom... Če me želiš prepričat, da ti nisi tak, napopaj tle gor svoje fotko.

Ajde...
Default avatar
Radoveden je napisal/a:
Tebi bo otroke rodila 25 letnica, čez deset let se bo pa dol dajala tudi s 25 letniki! Tega je dosti videti v lajfu:)
Default avatar
Radoveden je napisal/a:
Ha, ha a moški pa niso zgubani, trebuh pa pleša, ma to ni nič proti palačinkastim joškom. Ma daj ne ga srat no. Mojca ima pač bolj tanko kožo, pa mogoče preveč pudra, pa ji zleze v gube.

Ma eni pri 40+ še čist fajn izgledajo, ne morejo pa bit mačoti, če niso bli še nikoli, enako velja za ženske.
In tud tist o meni ne bo držalo. Moja sestra je starejša od mene (že v meni, jaz še ne), ampak ker je srečna in zadovoljna v življenju bolj kot jaz tudi bolje izgleda kot jaz. To je to. Sva si pa sicer zelo podobni in ko sem bila jaz srečnejša sem jo šišala.
Default avatar
Za ženske pa žal ne velja, da so po 40 krasne in se razcvetijo, to si samo želijo in mislijo, da je tako, seveda vse okoli sebe tudi prepričujejo v to. Ženske prej dozorijo, telesno in umsko, moški pa počasi. Mladi mulci so čisto nezanimivi, pa otročji. Moški postanejo zanimivi šele po 38 letu. Ženske se hitreje starajo, moški počasi zorijo in so vedno boljši. Včasih so kaki 60 letniki hudo šarmantni, kar za ženske v teh letih nikakor ne moremo reči, pa če so še tako zbotoksirane, nategnjene in namazane. Na žalost živijo v lažnih utvarah, da dobro, pa mlajše izgledajo. Jok! Moškim gube in sivi lasje pašejo, ženskam pa ne koristijo. Ženske po 45 postabejo čisto nevidne, moški zanimivi. Tako pač je. Ko sem imela 16 let stoletje nazaj, so se mi zdele 25 letnice staaaaare kot zemlja in sem upala, da nikoli ne bom taka. Potem se te meje dvigujejo.