Forum.Over.Net

Starševski čvek

krema za celulit 100000-tič

Default avatar

mmaannaa

Vem,da je že prežvečena tema,pa da kao nobena krema nič ne pomaga.Stara sem 40 let in nisem debela le celulita imam VELIKOOO:Čez en mesec grem na morje in mi prosim priporočajte kremo,ki vsaaj malo učvrsti kožo,da je celulit malenkost manj viden.Stane kar stane.Je katrea poskusila somatoline?Res deluje?Zdaj mi ne priporočajte nobene rekreacije,ker sem bolana in bom morala še en čas počivat(nobene fizične aktivnosti).Hvala za razumevanje!!!
Default avatar

obloga iz gline

deluje obloga iz gline
Default avatar

mmaannaa

Kje kupuješ glino?
Default avatar

eno mnenje....

mmaannaa je napisal/a:
Kje kupuješ glino?
Pri mesarju ;)))


Ja v lekarni,v trgovinah, kjer imajo tako robo ala Sanolabor. Pomaga tudi fango... pač ene vrste morska glina.

Ah sprijazni se, ker ne bo izginili brez trdega dela.
Default avatar

andii

Saj vem, da to ne bo odgovor na tvoje vprašanje, ampak bom vseeno napisala.
Stara sem toliko kot ti in polna celulita. Vsako poletje sem norela pred odhodom na morje in samo sebe prepričevala, kako mi je ta ali pa ona krema, obloga in kaj vem kaj še vse lepo učvrstila kožo. Pa sem začela teč in se zraven še mazat s kremo. A ni nič pomagalo.

Letos sem šla na morje, ne da bi zganjala cirkus in ugotovila, da ima celulit večina žensk, celo mlade deklice. In se nisem sekirala, tako kot se tudi vse zacelulitane ženske okoli mene na morju niso. In vsi smo se imeli lepo :))))))))
Default avatar

hehehe

Celulita se en mesec pred morjem ne boš znebila; če ga hočeš zmanjšati, to pomeni celoletno delo: vsaj 2 litra vode dnevno + ostale tekočine, znižati uporabo soli, prešaltati na zdravo hrano - to ne pomeni samo solatk & co, pač pa jesti vsega po malem seveda vsak dan vsaj 1/2 ure migati in čudež bo tu, mnogo manj celulita. Če pa hlepiš po postavi 14 letnice, potem pa ti lahko samo pošljem en klaks po zatilju, malo morgen, stara si 40 let, 14 letnica pa si bila pred 26 leti.
Default avatar

lakotnica

Kaj je to celulit?


Nehej. Ne pomaga nobena žavba. Pejd gledat atletiko zdejle - še črnske srednjeprogašice imajo celulit, je bila zgleda neugodna svetloba, pa se je videlo.
Default avatar

takole, iskreno

Še najbolj od vseh je pomagala Lipo Redux od FGM. Kupila pa sem jo v Maxximumu za 30€ mislim, da jo ima tudi Vital slim, vtipkaj v google.
Default avatar

acth

Jaz imam Somatoline-nočni tretma, pa je mal bolje, s tem, da tečem, pa pazim pri hrani.
Default avatar

švesterica

Pomaga ročna masaža z anticelulitno kremo, 3x do 4x na teden, pa pitje veliko vode.
Taki tretmaji pa tudi niso toliko dragi.Poznam eno dobro maserko.
Default avatar

Kremca

To, da nobena kremca ne pomaga, ni glih res. Je pa res, da sam mazanje s kremo ne zaleže. Jaz sem začela kupovat mal kvalitetnejše kreme od Vichy naprej, pijem več vode in se masiram z Relax&Tone. Seveda pa tudi telovadim vsak dan najmanj 15 minut.

Zelooo sem zadovoljna z rezultati. Ne samo, da je celulit komaj še viden, tudi postava se mi je lepo problikovala.

Tako da ja, krema vsekakor pomaga ampak takole tik pred odhodom na morje zagotovo ne.
Default avatar

[email protected]

gledala sem slike z morja od Severine,ki ima celulita kar malo preveč za svoja leta. Če bi kremce pomagale mislite,da bi ga ona imela?Ona,ki si lahko vse privošči?
Default avatar

odvisno kaj hočeš

Čez en mesec je težko da se bo kaj spremenilo ker je premalo časa. Predlagam ene 4 masaže ter Kneipp kremo za celulit. Tudi Somatoline je ql
Na dolgi rok pa si kupi Silicij. Pomaga pri celulitu, napenja kožo, itd itd malo si preberi o učinkih.
Default avatar

krena8

somatoline vrečke za štar vsak dan 14 dni, obvezno prej piling ali sisal rokavica pod tušem...če maš denar in čas, pa obvezno ročna masaža trikrat na teden z anticelulitno kremo, gelom, oljem, kar pač imajo v vašem salonu, jaz osebno sem hodila kar na afrodita olje, s tem oljem me je fanj pregnetla, izgubila ogromno v obsegu, vsi me pohvalili, da kako sem shujšala, prijateljice pa niso mogle verjet koliko celulita sem imela in ga zdaj dobesedno ni več, no, ni več toliko viden, je pa res, da sem imela noge nabite vode, trdega celulita in še in še....še sama sebi ne morem verjet, ker sem tudi že predhodnja leta delala na tem in mi do letos ni uspelo. Največ je ročna masaža v salonu...aktivno olje, ki deluje pod tkivom še cel dan...somatoline pa tudi zelo lepo napne kožo za tiste dni na morju...
Default avatar

dvorec trebnik

gel za oblikovanje telesa, dvorec trebnik. Super proti celulitu, vsebuje bršljan in vse kar pomaga proti tej nadlogi, preverjeno!.