Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek svinjski kotlet od kosila – ga dam v enolončnico?

svinjski kotlet od kosila – ga dam v enolončnico?

torej, od kosila mi je ostal svinjski kotlet, ki ga hči ni niti taknila. ali mislite, da ga lahko na drobno nasekljam ter dam kuhat v fižolovo-zelenjavno enolončnico? dve muhi na en mah – obogatim enolončnico in uporabim ostanek 🙂

Zakaj pa ne? Tudi jaz delam tako.

Če ti tekne, ga kar daj.

Tako je prav in sama tudi tako naredim. Zakaj pa ne?!

Fuj. Meni pa to ni dobro.

Raje ga nareži na lističe, na tako, naredi solato, pa daj gor.

Kakšna je razlika če tanko narežeš ali nasekljaš. Ja, rej je fuj če nasekljaš. Če narežeš je pa njami, a ne.

Pa kaj si ti pismena?

Eno je pečeno meso rezat in kuhat v neki enolončnici, drugo pa ga je hladnega narezat na solato.

Pa saj za mojo voljo lahk tudi pomije jeste. Mene ne motite.

Ja kotlet na solat je šele groza. V enolončnici se meso porazgubi. O kotletu govorimo.” Zaradi mene lahko vsi jeste pomije.” A zdej je že kotlet pomija postal. Mene pa to moti. In zdaj ?

Očitno maš problem.

medtem sem skuhala enolončnico in nasekljala vanjo kotlet. enolončnico sem skuhala iz: pora, bučk, korenja, paprike, svežega paradižnika, svežega fižola in krompirja, spasirala in dodala nasekljano meso ter dve peščici riža. je bila dobra.

Če ti kuhaš pomije za svoj svinjak,ti drugega kot pomije ne ostanejo.;)

New Report

Close