Forum.Over.Net

Starševski čvek

Valdoltra - plaža

Default avatar

GRETKA

Mi zna kdo povedati kje je Valdoltri najbližja plaža ?
Živi in pusti živeti
Default avatar

GRETKA

Saj poznam lokacijo, asamo ne vem, če se je mogoče kopati na tisti plažici pod bolnišnico. Mož gre jutri na pregled, s hčero pa bi se malo namočili. Ali je v Ankaranu plaža tam kjer je kamp ali kje drugje ?
Hvala.
Živi in pusti živeti
Default avatar

plaž je več

Mal naprej od Valdoltre peš je plaža za kopat, v Ankaranu greš pa dol proti kampu, ko prideš do konca kampa, greš lahko na levo proti bazenu na plažo, ali na desno, tam ni tako urejena. Plačaš pa itak že zgoraj na rampi.
Default avatar

koprčanka 2

mislim,da se boš lahko namakala na "njihovi "plaži,sicer pa imaš 50 m naprej, ob cesti, odcep na levo, ki vodi do iste plaže,samo na drugi strani ograje...greš lahko peš.
Default avatar

plaž je več

Popravek : ko prideš dol na desno k bazenu je plaža, na levo manj urejeno. Gledam s koprske strani, sory.
Default avatar

koprčanka 2

[quote=""koprčanka 2""]
mislim,da se boš lahko namakala na "njihovi "plaži,sicer pa imaš 50 m naprej, ob cesti, odcep na levo, ki vodi do iste plaže,samo na drugi strani ograje...greš lahko peš.[/quote]

se popravljam oz.dopolnjujem...50 m naprej po cesti proti Lazaretu...
Default avatar

plaž je več

hahaha, evo dokaz da se nam na morju od sparine možgani že kuhajo, obedve s tega konca se popravljava. Vroče, soparno, nevzdržno a ne koprčanka 2. Če res zakuri v petek 35, kot grozijo, se mi bo pa glih odpilil.
Default avatar

GRETKA

Hvala za natančen opis. Vroče pa je tudi v posočju.:-)
Živi in pusti živeti
Default avatar

koprčanka 2

[quote=""plaž je več""]
hahaha, evo dokaz da se nam na morju od sparine možgani že kuhajo, obedve s tega konca se popravljava. Vroče, soparno, nevzdržno a ne koprčanka 2. Če res zakuri v petek 35, kot grozijo, se mi bo pa glih odpilil.[/quote]

:))))))))))
Default avatar

valdoltra doma

Kopanje v Valdoltri je PREPOVEDANO, saj je to vendar bolnišnica. Ta prepoved je tudi označena s tablami in varnostniki morebitne kopalce tudi vljudno odslovijo. Obhodi po obali se izvajajo redno, ni za tvegat. Raje se zapeljite nekaj metrov naprej na plažo.
Default avatar

plaža

Na plažo v Valdoltri (ne plažo od bolnice) prideš tudi preko spodnjega parkirišča od bolnice peš čez ograjo je prehod.
Default avatar

veš kaj

Kopanje v Valdoltri je prepovedano mogoče obiskovalcem, kje pa misliš da se kopajo bolniki, saj je to vendar Ortopedska bolnica, kjer veliko poletij preživijo otroci in samo takrat užijejo morske valove. Bolnica - da za ortopedijo. Prepovedan pa sploh ni, ampak za ljudi recmo s skoliozo in podobnim še kako priporočljivo, ko pridejo za kak teden na kontrole in podobno. Moja žlahtnica je tam preživljala najlepša poletja.Ker pa poleti ne operirajo hudih stvari, so velikokrat otroke poleti sprejemal ravno zaradi kopanje. Ne govor neumnosti.