Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

dejavnosti na plaži

Default avatar

mum1

Kaj se da vse početi z otroci na plaži? Rabim nekaj uporabnih predlogov.

Hvala!
Default avatar

ju3

ha?????????????
Default avatar

kaj ni to

kaj ni to tako.... spontano...
Default avatar

leelee*

Da se jih pustit pri miru, pa da sami delajo bazenčke ob vodi, pretakajo vodo iz ene posodice v drugo, delajo potičke,...
Sicer pa vse dejavnosti, ki se izvajajo na prostem (žoganje, frizbi, balinčki,...) + seveda plavanje, tunkanje,... Pa kartanje, druge igrice, branje pravljic,... Česa se pa pravzaprav ne more počet na plaži?
Default avatar

nuša

Starost otrok?
Drugače pa: kartanje, šahiranje, razne družabne igre, mlajšim branje knjig, gradnja peščenih gradov, odbojka v vodi, metanje žogice v vodi, potapljanje in iskanje školjk, zakopavanje otrok v pesek (na oči in usta daš masko s cevjo)...
Default avatar

mum1

Je spontano, toda če so počitnice dolge, se vseeno začnejo dolgočasiti.
Default avatar

ManaMNina

nuša je napisal/a:
zakopavanje otrok v pesek (na oči in usta daš masko s cevjo)...
Uf tale je pa huda... :SSSS
Default avatar

metulka

ManaMNina je napisal/a:
nuša je napisal/a:
zakopavanje otrok v pesek (na oči in usta daš masko s cevjo)...
Uf tale je pa huda... :SSSS
Ker predlog.
Default avatar

Jalur

Mi daljši dopust s sabo na vlečemo rolerje za vse, dve rolki, žogo, badbinton, balince, črnega petra, karte Ena, štiri v vrsto, barvice, pobarvanko, knjige +. Imam zelo aktivne otroke, ki niti pod razno ne zdržijo cel dan na plaži. Zato pa rolamo po okolici, gremo na igrišče in skate park, po kosilu smo ponavadi notri v senčki in se igramo družabne igre. Na plaži smo 1-2 uri zjutraj in zvečer.
Default avatar

eowin

pri nas se 90% aktivnosti na plaži dogaja ne na plaži ampak v morju. Odbojka ali samo žoganje. Tekmovanje v potapljanju (kdo dalj pride, pobiranje kamenčkov). Hitrostno plavanje. Boji na blazinah. Boji na ramenih. Plavanje do nečesa oddaljenega. Potapljanje z namenom gledanja rib in iskanja školjk. ........... skratka, namakanje na 1000 načinov.

Na plaži kartanje, branje.
Default avatar

brisačo na glavo

uležeš se na plažo, čez glavo si daj brisačo, sončki pa naj buzerirajo koga drugega, ne tebe.
Default avatar

nekaj let

sem imela navado in pripravila "skriti zaklad"...na listke napisala kratke verze in uganke, vse sorte nalog so imeli za opravit preden so prišli do cilja....je pa bila mešana skupinica otrok od šestih pa do dvanajst, trinajst let....so se zelo zabavali in mi starši skupaj z njimi....
Default avatar

11511

Ma jaz ne vem kaj je z vami narobe. Ali vaši otroci imajo sploh kakšno minuto zase in lahko počnejo kar jih je volja.

Otroci naj bi si vendar sami poiskali družbo in se skupaj igrali. Ne zdi se mi normalno da se na polni plaži otrok nekdo igra z starši. Saj ne rečem vedno, ampak za ritjo mu pa tudi ne bom vsak trenutek..

Pa naj sam razvije malo kreativnosti kaj bi počel z školjkami in kamenčki. Če pa še tega ne ve in mu moraš pomagati - no potem je pa res hudo.
Default avatar

Iza bela

Verjetn tud odvisen kolk je star otrok. Moj tja do dveh let ni rabil nobene animacije, sva sam z vozičkom prišla do plaže, pa je spal po tri, štiri ure v senčki, jaz pa s sabo trogala lamberčke, pa kantice, pa bazenček, ma ni, da ni. Kakšno leto kasneje je bil zadovoljen, da je imel posodice in je prelival vodo iz enega v drugega, ma moj se ne naveliča hitr. Zdaj je večji, vzamem ene dve knjigi, enko karte, par avtomobilčkov, ampak on nabira polžke in školjke, tko da tud bolj ko ne prenašam ruzak gor in dol. Si pa takoj poišče družbo, še najbolj zanimiv mi je kako se poberejo skupaj s tujci, sploh moj, ko začne razlagat, pa z rokami mahat.