Forum.Over.Net

Starševski čvek

prsi

Default avatar

pomladna09

Ok. Ko je že toliko govora o višini, teži, obsegu..... pa dajmo še o prsih. Sama sem že obupala, da bom še kdaj dočakala svojo lepo, polno košarico B. Namreč po dveh porodih, od tega je že nekaj let, so prsi ostale majhne. :( Imam košarico A. In ja, sem FOLŽ vsem joškaricam. Res. Vsaka majčka, bodi, oblekica lepše pade in izgleda na ženski s polnimi prsmi.
Eh, samo, da smo zdravi, a ne


Lp,
Default avatar

D košarica

Moja košarica je pa D :))))

in je kr fajn :)
Default avatar

meni osebno

so lepe majhne prsi in nič modrčka pod majčko (sam glih povešene ne smejo bit preveč)
Default avatar

karol

zelo polna 75 C košarica. kakšen model tudi 75 D.
se ne pritožujem. od nekdaj sem imela večje prsi kot vrstnice.
pa mojemu dragemu so tudi všeč.
Default avatar

CvetkaKlepetka

karol je napisal/a:
enako :D
Default avatar

cosmo

Dandanes so operacije povečanja prsi že povsem rutinske. Če te majhnost prsi tako zelo moti, si jih boš pač dala povečati.
Le nikar ne pretiravaj. To, da imamo moški radi velike prsi je stereotip, ki sploh ne drži. Pomembna je proporcionalnost.
Default avatar

pomladna09

[quote=""meni osebno""]
so lepe majhne prsi in nič modrčka pod majčko (sam glih povešene ne smejo bit preveč)[/quote]

Ja, saj povešene niso. Samo nikjer jih ni!!! Če se spomnim....
A zrasle pa ne bodo najbrž več :(
Default avatar

Naya83- neprij.

Ok, moje prsi so bile po samem porodu in potem, ko je šlo tisto mleko ven, obupne... Prav tisto "izpraznjene", par mesecev... Potem so se pa same popravile- pridobile nazaj na polnosti- in sedaj dobro leto po porodu (drugem sicer) sem ful zadovoljna... Imam svojo stalno 75C in ne bi menjala...
Default avatar

pomladna09

cosmo je napisal/a:
Sem že pomislila na to. Pa ne bi pretiravala. Dobro, lepo, polno B. Vendar imam kup pomislekov.
Default avatar

zlobne ste

Ampak res, samo da ste boljše, ups, večje...

Pomladna, če te moti samo izgled za druge, so podloženi modrčki krasna rešitev (imajo jih tudi določeni modeli kopalk). Za sam izgled lahko veliko narediš tudi z vajami za mišice, ki držijo prsi - večje ne bodo, bodo pa lepo stoječe.

Osebno so mi manjše prsi precej lepše za pogledat kot veliki baloni, poznam tudi precej moških, ki razmišljajo enako. Pa nikoli ne bom pozabila sošolke iz srednje, ki je blazno trpela s svojim velikim obsegom, ker so jo ovirale pri športu in sploh povsod. Sanjala je o zmanjšanju.
Default avatar

Jaz pa ravno obratno.

No, evo,... nikoli nam ni prav :-)

Jaz pa nosim košarico E in bi TAKOj menjala za A!
Nobena majčka mi ne pristoji, če je oprijeta poudari moje ogromno oprsje, če je pa malce bolj ohlapna pa zgleda kot da bi imela full trebuh,.. nič od nič. Pri manjših prsih še vseeno lahko kombiniraš z različnimi nederčki, ki optično poveča oprsje, pri velikih pa lahko še tolk kupujem nederče(minimajzar) pa ni videti nič manjše :-(

Tako, da mi je vedno nočna mora, kadar kupujem majčke, kopalke,.... GROZA od GROZE :-(


Lep pozdravček
Default avatar

meni osebno

pomladna09 je napisal/a:
Ja, saj povešene niso. Samo nikjer jih ni!!! Če se spomnim....
A zrasle pa ne bodo najbrž več :([/quote]

Glej res... meni je ful bolj rajcig, če ima ženska tko kot sem zgoraj napisala al pa čist un ta tanek nederček in majčko.

Ker zdej je vse neki na push up pa 500 blazinic notri... Pol pa dekote in nek se vidi raskoš... Večina se jih ne zaveda, da nimajo VELIKIH lepih joškic... ampak da tisto zgoraj zgleda sam eno špehovje in nič več... Povsod pa objavljajo, da imajo C/D košarico...

Sama imam B/C... nič posebnega. Bi pa takoj zamenjala za A in bolj pokončne ;)
Default avatar

tiane

Po koncu dojenja se tudi jaz kakšno leto nosila "čajne vrečke". Potem pa so prišle k sebi in so zdaj čisto take kot so bile pred obema porodoma: 70B niso največje ampak meni ravno prave.
Default avatar

lahko

haha zrastle pa verjetno res ne bodo več :-)

sama imam 70a, ker se težko dobi primorana na kupovanje 70b in je zakon!!!!!!!!!! ne menjam! velke joške bi me samo pr športanju ovirale (sem pač zelo aktivna) in boge une k niti laufat, skakat ne morjo. vse skače. ko sem se malo poredila in začutila svoje obline me je že skoraj začelo motit. haha da ne govorimo kok je križ obremenjen, večje in težje ko so ...

zate pomladna09 začenja se sezona plavanja, 2x na teden naredi tako lepe prsi, ramena trebuh, go girl! če hodiš začni uporabljati pohodne palice za čvrstost prsi je to najbolje, pozimi pa tek na smučeh in ne bo nobenih problemov. :-)))))))))))))

drugače pa ja cosmo, kar si napisu, drži. važna je proporcionalnost. preverjeno pri moških. sama sebe se pri dokaj drobni športni postavi z nekimi joškami sploh ne predstavljam haha. pa še to btw poznam več moških, k dajo več na lepo in čvrsto rit, kot prsi :-)
aja prav zaradi čvrstosti in majhnosti največkrat sama modrcem sploh ne uporabljam, čez zimo nikoli. oprijete spodnje majčke so čisto dovolj. poleti pa zaradi oblike je modrc deu moje garderobe.
Default avatar

tvoja soseda

S športom se da prav pri drobčkenih veliko doseči, kar poskusi, kot ti svetujejo že zgoraj, pomaga pa že samo tek in kake vaje za roke (z utežmi in drugimi pripomočki).
Jaz sem tudi skromno obdarjena, vendar sem cela drobna, tako da mi kaj večjega sploh ne bi pristajalo, pa še oviralo bi me pri športu. Sem si kupila neke podložene kopalke in je bilo tega oprsja čisto preveč za moj okus, sem jih dala sosedi :) Svakinja mi je dala dva drugače super modrca VS, brezšivna in pushup in vse to, samo sem v njih taka joškarca, da se kar ne prepoznam. Tako da ju sploh še nisem nikoli oblekla.

Operacija - ne razmišljam o tem, ker me je že nujnih operacij strah kot psa, možne so komplikacije, okrevanje je dolgo plus rabiš redne remonte (in torej do konca življenja kar lepo zalogo denarcev samo za to).
Default avatar

povečaj košarico manjšaj obseg

Push up dela čudeže. Košarico A takoj zamenjaj za B in zmanjšaj obseg, če nosiš sedaj 75, kupi 70. Se pravi globlja košarica, manjši obseg, pa bodo pri ta prave. Pa seveda podložen modrček, obvezno. Vzemi si enkrat čas in mal poskusi kateri model ti odgovarja. Če nočeš metati ne vem koliko denarja ima New Yorker super modrčke.
Default avatar

pomladna09

Hvala vsem za odgovore. Ja, saj povešene niso. Lepo stojijo. Tudi mišično so podkrepljene. Žalosti me edino dejstvo, da ne bodo dosegle svoje velikosti. Tako kot so predhodnice pisale, so se jim prsi povrnile v njihovi velikosti. Meni pa.....
Default avatar

moje so prevelike...

Nosim košarico 80-85 Cali D. Meni so veliko prevelike. Možu so všeč, take kot so, mene pa so vedno ovirale pri spanju, teku, skakanju... sploh pri spanju me boli, če ležim na trebuhu. Po dveh porodih in dojenjih so rahlo povešene.
Imam pa še eno vprašanje za tiste, ki imajo velike. Se vam delajo gube na dekolteju? Ker mene boli pri spanju na trebuhu (moja najljubša poza), zato veliko spim na enem ali drugem boku. Takrat se moje "bogatstvo" prevesi na stran in sem vsa gubasta. Na začetku samo zjutraj, zdaj pa so gube že orenk vidne, sem po dekolteju skoraj kot kakšna starejša mama. Imate enake težave?
Default avatar

floating

[quote=""meni osebno""]
so lepe majhne prsi in nič modrčka pod majčko (sam glih povešene ne smejo bit preveč)[/quote]

Takšne so moje :D
Pa nism FOLŽ nobeni joškarci, ampak srečna, ker imam majhne (sem si vedno takšne želela) in tko nikol problemov z njimi- me ne ovirajo pri delu, me ne boli hrbet zarad njih, nosim zgolj športne modrce in tko mi odpade iskanje vseh tistih modrcev s košaricami in ubadanje s ciframi...
Poleg tega sm večino časa itak brez modrca, kar mi je še bolj kul, ker men modrc nekako utesnjuje...
Ja, pa še gravitacija nanje nima vpliva.. haha :D
******************* flo *********************
[img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]
Default avatar

ena z B

[quote=""moje so prevelike...""]
Nosim košarico 80-85 Cali D. Meni so veliko prevelike. Možu so všeč, take kot so, mene pa so vedno ovirale pri spanju, teku, skakanju... sploh pri spanju me boli, če ležim na trebuhu. Po dveh porodih in dojenjih so rahlo povešene.
Imam pa še eno vprašanje za tiste, ki imajo velike. Se vam delajo gube na dekolteju? Ker mene boli pri spanju na trebuhu (moja najljubša poza), zato veliko spim na enem ali drugem boku. Takrat se moje "bogatstvo" prevesi na stran in sem vsa gubasta. Na začetku samo zjutraj, zdaj pa so gube že orenk vidne, sem po dekolteju skoraj kot kakšna starejša mama. Imate enake težave?[/quote]

Žal ti na vprašanje ne morem odgovoriti, bi ti pa odsvetovala spanje na trebuhu - zeloooo slabo za hrbtenico. Pobrskaj malo po netu o tem.