Forum.Over.Net

Starševski čvek

Vabljeni v pisani svet UNICEF-ovih Punčk iz cunj

Default avatar

Unicef

Vljudno vabljeni v pisani svet UNICEF-ovih Punčk iz cunj

V četrtek, 20. maja 2010 ob 17. uri, bo UNICEF Slovenija MKT Knjigarno Konzorcij, na Slovenski 29 v Ljubljani, spremenil v pisani svet UNICEF-ovih Punčk iz cunj. Na otroškem oddelku bodo razstavljene Punčke iz cunj, ki so jih vse leto izdelovali malčki v vrtcih skupaj z vzgojiteljicami, se ob tem učili skrbi za sovrstnike, njihova doživetja ob dogodivščinah s punčkami pa pridno zapisovali v posebne dnevnike. Posebna gostja otvoritve bo znana slovenska pevka in flavtistka ter zagovornica otrokovih pravic, Tinkara Kovač.

V izložbenem oknu Knjigarne Konzorcij bo premierno predstavljenih 23 edinstvenih Punčk iz cunj, ki so jih posebej za UNICEF-ovo dobrodelno dražbo izdelali znani slovenski modni oblikovalci. Letošnja dobrodelna dražba, s katero UNICEF Slovenija enkrat letno vidneje obeleži projekt Posvoji punčko in reši otroka, bo že peta zapored. Dražitelji se bodo 2. junija 2010 ob 19. uri v Mestnem muzeju v Ljubljani potegovali za 23 unikatnih Punčk iz cunj. Za pravo tekmovalno in obenem družabno vzdušje z dobrim namenom bo poskrbel voditelj Lado Bizovičar z glasbenikoma Janezom Dovčem in Boštjanom Gombačem. Generalni pokrovitelj dražbe je Amway Slovenija.

In glede na to, da UNICEF-ove Punčke iz cunj celo leto izdelujejo prostovoljci po vsej Sloveniji, bodo le te na ogled in naprodaj zgolj nekaj korakov stran in sicer do 2. junija 2010 v trgovini Steklarne Rogaška na Mestnem trgu 22 v Ljubljani.

Posvojite Punčko iz cunj in rešite otroka. Zbrana sredstva bodo namenjena cepljenju otrok proti šestim otroškim nalezljivim boleznim v državah v razvoju.
Priponke

35869_punčke iz cunj1.jpg
0 (6.37 KiB)

35867_Picture 023.jpg
0 (11.75 KiB)