Starševski čvek

Vam je frizer res takšno "razvajanje"?

Default avatar

kodrasta suzi

V vsakem tretjem postu svetujete ženskam, naj naredijo nekaj zase, naj si privoščijo malo razvajanja, naj gredo k frizerju ... Zakaj frizer velja za razvajanje? Meni je tam čista muka, samo je pač potrebno iti in grem.

Najbolj bedno mi pa je, ko kakšna piše, da je totalno v depresiji, da jo recimo mož vara ali kaj podobno hudega, pol ji pa napišejo, naj si privošči frizerja. Ja to bo pa res pomagalo, sploh dolgoročno! Par ur pri frizerju te definitivno ozdravi depesije:-(
Default avatar

Naya83- neprij.

Nimam pojma, očitno si ene tega ne privoščijo pogosto (iz katerihkoli že razlogov) ali pa jim je to v nevemkak užitek... Meni je pač "nuja", recimo. In na to gledam kot na zobarja. Pač moram it poštimat, pa je.
Default avatar

nujA

Zame je to nuja, občasno mi tudi paše.
Default avatar

heh, heh

No, meni je pa frizer čisto razvajanje. Imam dolge, zdrave lase in se tam pojavim cca 1x na leto. In zame je to dogoooodek :-). Prav uživam, ko mi lase pere nekdo drug, zmasira lasišče, počeše, postriže, posuši. Moj obisk vseeno ne traja dolgo. Največ 45 minut in sem čisto gotova.

Skratka, meni je to super in razvajanje, ja. Da bi pa rekla, da me potolaži? Hm, ne glih no :-)
Default avatar

samo 1

Frizer je razvajanje - nekdo drug te urihta, pa tudi sprememba - ponavadi si po frizerju lepsi in posledicno samozavestnejsi.
Lahko bi namesto frizerja svetovali tudi manikuro, masazo, kozmeticarko ali pa soping.

Jaz osebno, ko sem slabovoljna ali melanholicna, kupim razna cistila in cistim. Bolje bi bilo, da bi sla k frizerju ali na masazo, manikuro,pedikuro...
Default avatar

Vii

Frizer ti je muka? Potem menjaj mojstra :-)
Meni je vse, kar mi ni treba sami narest, razvajanje :-)
Default avatar

cobie

evo, jaz pa ne štekam kaj je to takšna muka... zobar razumem, boli, strah nam skoraj že privzgojijo :)) ampak frizer??! jaz se odločim za obisk, ko potrebujem striženje in komaj čakam, da bom spet mela luštno frizurco :) umivanje in masiranje lasišča mi tudi ugaja, malo manj dvourno gledanje sebe v ogledalu, ampak to že preživim :))
Default avatar

Naya83- neprij.

Jah, jaz imam en "problem", da ne morem dolgo bit pri miru. :-) Ne vzdržim sedet 2 uri, dokler mi prčka po glavi. Pa je frizer moj frend tako, da klepetava pa tko, samo vseeno...
Default avatar

hja no

ženske imamo različne definicije razvajanja. Meni frizer tudi ni razvajanje, prej nujna obveznost. Ne da se mi sedeti tam in klepetati v tri dni. Zame je razvajanje, če imam lahko dan čisto zase, da grem na rekreacijo, da berem, dlje spim ...veliko boljše kot frizer :-)
Default avatar

Barca

Raje k zobarju kot k frizerju :))
Default avatar

kooky

Stara sem 32 let, pa lahko preštejem na prste ene roke, kolikokrat sem bila pri frizerju :). Prvič v mali šoli, ko sem dobila uši in so me postrigli čisto na kratko. Takrat bi najraje umrla od sramu.
S sestro sva imeli dolge lase in vedno naju je strigla mami, spredaj in konice, ... Potem sem si pri 14 - ih, ko sem imela dolgih las že vrh glave, zaželela krajše lase (a ne kratke) in sem šla k frizerki, ji pokazala sliko zaželjene frizure, a me je postrigla povsem kontra, frizura ni bila niti najmanj podobna tisti na sliki in lasje so bili KRATKI. Jokala sem kot dež, zasovražila frizerje in nikoli nikoli več nisem šla in ne bom šla k frizerju. Strižem se sama že vsa leta, a očitno zelo dobro, saj me vsi pohvalijo, kako dobro frizuro imam, še fantje :))
Frizer razvajanje? Muka, tudi, če bi nastala po mukah zaželjena frizura. Ne prenesem, da mi kdo šari po glavi. Razen moj, kadar se crkljava :)
Default avatar

lenčk34n

Barca je napisal/a:
Sva že dve.... jaz grem sicer redko k frizerju (konice postrič, včasih si dam pramenčke...), ampak mi je muka biti tam, pa prva stvar, ko pridem domov je, da si umijem lase in jih posušim tako, kot meni paše...
Default avatar

snake

jst uživam pri frizerju in vem da bom vedno....me sprošča in se počutim super....trenutno skoraj da ne grem, ker ni službe, prej pa sem hodila sigurno na dva meseca na striženje in vmes kako frizuro nardit, če je blo treba it kam (fešte, poroke, obhajila itd.)
Default avatar

mucamacacom

Meni je muka. Ne vem verjetno imam tako občutljivo lasišče. Boli me tisto grobo umivanje glave pa sem sprobala že veliko frizerjev pa vsi umivajo na enak način. Boli me razčesavanje, sušenje. Edino kar je fajn je to, da lahko vzamem v roke kakšno tračarsko revijo.
Default avatar

kklara

Uživam, sploh odkar sem šla iz dolgolaske na extremno kratke. Zdaj grem vsak mesec in vsakič sem drugačna, ali pa barvi ali po frizuri.
Življenje je tako pisano, da si enostavno ne morem več predstavljati, da bi imela skoz enako frizuro...živ dolgčas.