Starševski čvek

prenova

Default avatar
Pozdravljeni!


Prosila bi vas za nasvet.Doma prenavljamo kuhinjo,ki je povezana z dnevnim prostorom.Dnevna je v kombinaciji bela-nežno oranžna.Kakšno barvo kuhinje predlagate in seveda sten.Rada bi nekaj umirjenega glede na to da je to en prostor(22m2).


Hvala za predloge in lep vikend
Default avatar
Živo oranžna.
Default avatar
Belo imamo zdaj,pa sem se je naveličala.Živo oranžna mi deluje malo preveč divje.Pa saj še sama ne vem kaj bi.
Default avatar
Jaz78 je napisal/a:
Je na linku tvoje stanovanje? Če dovoliš, bi rad komentiral, rad bi tudi slišal tvoje protiargumente.
No, kaj mene moti:

- grafični vzorec (hodnik, strop) je optično moteč (visok kontrast, vzorec), deluje na tisti način, čeprav manj izrazito, kot nekateri op-art izdelki, pri katerih se ti v očeh dobesedno zvrti; ker gre za prostore, kjer se dalj časa zadržuješ, se mi ne zdi modra varianta.

- pregrada s tevejem med jedilnim kotom in bivalnim kotičkom je nepotrebna in ruši enovitost prostora. Če je mišljeno, da se tisti, ki sedijo za mizo, ne bi motili s tistimi, ki gledajo televizijo ali tam počnejo kaj drugega, to seveda ne uspe, ker ni zvočne izolacije, je samo delna optična., Ker je pregrada precej glomazna in grobo oglata, ne deluje cozy in močno in grdo seka celotni prostor.

- če bi bila na stenah še kakšna slikca razen tiste edine, bi bil prostor manj hladen (topla oranžna ni dovolj) in bolj domač - prijeten.

Sicer pa mi je zelo všeč.
Tole moje ni kako kritikastrstvo, samo ena telovadba za možgane, nisem hotel biti žaljiv.
Default avatar
Komentator

Ni moje stanovanje. Moje je bolj domače;)

To stanovanje sem prilepila zaradi barvnih kombinacij. Drugače je pa jasno, da imajo vsake oči svojega malarja.
Default avatar
Komentator je napisal/a:
Zanimivo, poskušaš pisati "učeno", kot da se spoznaš na zadevo, sem pa glede na vse zapisano prepričana, da se ne. Stanovanje ni moje, niti nisem ta arhitektka, ki ga je zasnovala, je pa ena boljših rešitev po dolgem času in tudi ostale, ki sem jih pregledala. V bistvu resno razmišljam, da bi jim zaupala prenovo mojega stanovanja, če si jih bom lahko privoščila. Zakon!