Forum.Over.Net

Starševski čvek

Pohištvo v beli barvi?

Default avatar

belabela

Kakšno se vam zdi pohištvo v beli barvi? Jaz premišljujem, da bi imela sedežno v beli barvi, pa omarice tudi, pa kuhinja mi je tudi lepa bela, spalnica bo tudi bela...ne vem kaj naj s hodnikom...omara mi je spet všeč bela.... Pa me malo skrbi, da ne bo preveč te bele...da ne bo kot v lekarni ali bolnici???? A pretiravam?
Default avatar

bugnavilea

Če boš potem kombinirala stene, zavese, posteljnino in ostale dodatke barvno mislim, da bi moralo bit ok. Jaz bom imela tudi na hodniku belo pohištvo, bom pa stene pobarvala oranžno in laminat na tleh je tudi bolj na oranžno. Spalnico imam kombinirano belo in rjavo, ampak bo tudi ena stena barvana, pa itak bom posteljnino menjala glede na razpoloženje, letni čas itd. :)))
Default avatar

ne pretiravaš

Tudi meni je čedalje bolj všeč bela. Imam belo kuhinjo. Pa sedežno. Kmalu bo na vrsto prišla tudi spalnica in bo seveda bela. Najlepša barva za stanovanje. Kombiniram pa zraven kako steno v barvi. In krasno pride. Lažje prebarvaš steno kot pa menjaš pohištvo kar naprej. Zraven belega tudi paše vse kar se zmisliš.
Lepo opremi.
Default avatar

Nely29

Midva imava tako. S to razliko, da kavč ni bel ampak sivo moder. Jaz sem potem dala zelene zavese, ploščice v kuhinji so rdeče, prt rdeč, oranžen ali zelen in okrasne blazine na kavču so rdeče, oranžne in zelene. Pa itak je cel kup malenkosti povsod (slike od otrok in risbice in podobno) in res ne zgleda kot v bolnici.
Default avatar

lord

Bela je men zakon.