Starševski čvek

katera krema za bolj suho kožo

Default avatar
Katero kremo uporabljate za suho kožo (obraz). Jaz kar nekaj improviziram, pa nobena mi prav ne sede. Uporabljala sem že vse mogoče, različnega cenovnega razreda, pa pri nobeni ne ostanem več kot dve "škatlici". Zadnjo sem porabila od Pullane. Kar draga, pa nič posebnega. Mi ni zadosti navlažila obraza, tako da sem morala dati vedno kakšno podlago. Je pa res, da je kurilna sezona za kožo kar neprijazna.
Aja, najdle sem uporabljala od Vishiya, Nutrilogio 2, ma ko sem izvedela, da je to en shit, pa da delajo poizkuse na živalih, sem jo zamenjala za neko bio.

Kaj ve uporabljate in kaj mi svetujete.
Default avatar
Sama imam izredno občutljivo kožo in lase. Pa ne samo kožo na obrazu, prav tako imam celo telo izredno suho. Po obrazu se mi delajo še lišaji, pa herpesi,...
Poskusila vse. Od Lancome do vse kar DM prodaja. Takšne težave imam že od kar pomnem. Kljub spancu, tekočini,....

Da ne dolgovezim:

LAVERA tonik od divjih vrtnic zjutraj
Dr. HAuscka dnevna krema
LAVERA tonik od divjih vrtnic
WELLEDA nočna krema od divjih vrtnic.

Za telo WELLEDA mleko iz divjih vrtnic

Za lase WELLEDA šampon in divjega kostanja
Balzam Dr. HAuscka

Najslabše je bilo po porodih,preden se je uredil nivo hormonov. Katastrofa.


Stara sem 33 let
Default avatar
Avonovo dnevno in nočno kremo, koža je mladostna, jaz pa staraaa
Default avatar
AVENE za suho kožo
Default avatar
kot je napisano, sem bila firbčna in poskusila druge, pa me je koža takoj začela peči in zategovati, torej sem se vrnila na eucerin, pa nič ne kompliciram dneva ali nočna - pozimi nočna, poleti dnevna.
Default avatar
sama uporabljam samo bepanten mazilo ali otroška mazila..vse ostalo od niveje, soleje sploh ni za mojo kožo, se mi zdi da me vse peče..
Default avatar
Ognjičevo otroško kremo - fajn mastna, ravno prav za mojo suho kožo.
Default avatar
Samo naravno. Prej sem uporabljala dr. Hauscka uno iz vrtnic, je taka zelo mastna, meni osebno preveč. Zdaj pa Logono, nočno in dnevno nepozebnik.
Default avatar
Probaj vlažilno kremo iz lekarne, poceni čudovita. Če jo imajo kakšno v vaši lekarni. Vlažilna krema za suho kožo, pa vitaminska hranilna za nočno. Super in cenovno ugodno.
Default avatar
Najprej ugotovi, kaj ti manjka, vlaga ali maščoba. Vlažilne kreme dodajajo vodo, kar pa pri pomanjkanju maščobe povzroči dodatno izsušitev oz. zategovanje kože. Če ti manjka maščoba, poskusi s kakšno bolj mastno kremo, lahko tudi hranilno. Osebno mi odgovarja Granier rumena dnevna in nočna krema, kaj pa ustreza tebi, boš morala pa sama ugotoviti. Srečno.
Default avatar
Trenutno Kolekcijo Akamuti (vrtnice-dnevna, olivna-nočna, mandelj+vrtnica-roke), v torbici pa imam vedno še hidratantno kremico od La Roche-Posay. Na zalogi je vedno tudi arganovo olje, ker si kar dostikrat naredim negovalno kuro. In ognjičevo otroško kremico, ki jo občasno "ukradem" tamalemu.

Aja, še to. Prvih nekaj dni po začetku uporabe Akakmutijeve kolekcije nisem bila preveč zadovoljna s svojo kožo in sem bila prepričana, da sem spet kupila nekaj napačnega. No, kožica je danes točno takšna, ko mora bit.
Še naslov spletne trgovine:
www.srcek.si

Če bi pa imela denar, bi pa uporabljala La Mer...
Default avatar
Jaz uporabljam Ateio Cell Elixit http://www.ateia.de/index.php?id=18
. V Sloveniji se je na dobiti in jo kupujemo v lekarni v Klagenfurtu.
Res stane malo več vendar se splača. Upam, da jo bodo kmalu imeli v Sloveniji saj nas po kremo hodi že več kot 10- nori slovenci hodijo v avstrijo po kremo:)
Default avatar
Jaz kupujem v DM-u od Balee, dnevno in nočno za zelo suho kožo. Poskusi, ni draga, če ti ne ustreza si pa trdo kožo ne peti namaži.
Default avatar
Ravno tako mi je prej odgovarjala krema Vichy - Nutrilogie 2, sedaj uporabljam

AVENE - Hydrance Optimale Rich Hydrating Cream