Starševski čvek

Kako naj najdem kampe v Dalmaciji, ki oddajajo kamp prikolice?

Default avatar
Po brskanju po spletu, klikanji, iskanju kamp prikolice, ki bi nam jo nekdo morda oddal letošnje poletje za 14-dnevni dopust, sem zasledila le informacijo, da imajo kampi v Dalmaciji tudi možnost najema kapm prikolice, da je kar nekaj takšnih, a jaz tega ne najdem. Našla sem morda 5 oglasov za oddajo prikolic. Istra in Slovenija me ne zanima, pri Šibeniku smo bili lani, Na Pagu pa je željen termin zasedena. To je vse. Pa sem iskala res na ogromno spletnih straneh. Mi lahko kdo pomaga?
In kaj iščem? Prikolico v kampu primernemu za majhne otroke, z vsaj malo senčke. Ležišča 4, blizu morja. Termin 25.7. do nekje 10 avgust 2010.
A res ni nikogar, ki ve odgovor ali ki morda oddaja prikolico (mika nas Straško ali pa Dalmacija kjerkoli nekje do Splita).

Hvala za vsak pameten nasvet!
Default avatar
Odtipkaj v google "hrvatska najam kamp prikolico", pa ti vrže ven. Spodaj imaš nekaj primerov. Tega je veliko, vsako leto več, od prikolic, šotorov do mobilnih hišic. Se niti ne splača več zafrkavat s tem.

Default avatar
Kaj pa apartma na Jadriji pri šibeniku?Cirka 15 metrov od morja,sploh ne rabiš zaklepat apartmaja še manj nosit hrano in pijačo na plažo.Super je!
Default avatar
Najky je napisal/a:
Daš lahko kakšen link ali vsaj več info?
Hvala.
Default avatar
UGODNO, 10 dni 350 EUR, kampiranje, PROSTO ŠE OD 4. DO 14. JULIJA

Cena: 35,00 EUR
Datum objave: 16.07.2009 09:30PROSTO ŠE 4.-14.JULIJA 2010 ! ! !

V manjšem zasebnem avtokampu v Banjolah oddam kamp prikolico za 5 oseb ( 3 + 2 ).Prikolica je dolga 4.5 m.
Prikolica ima seveda tudi predprostor (baldahin) v katerem je kuhinja s hladilnikom, radio, manjši TV ter kavč za dnevni počitek in večerno gledanje TV-ja.
Pred baldahinom je še en pokrit predprostor z lesenim podom. Tukaj se nahaja miza, stoli, zunanja kuhinja, plinski žar...Po potrebi se ob slabem vremenu lahko stene paviljona tudi spustijo.
Za prikolico je postavljen tudi žar na oglje.
Do plaže pridemo v nekaj minutah, saj je oddaljena le okoli nekaj 100 metrov. Plaža je delno betonirana, delno ima tudi droben pesek, zato je primerna tudi za manjše otroke.
Močno pa priporočam obisk bližnjega rta Kamenjak, kjer boste našli čudovite zalive. Rt Kamenjak je tudi zelo priljubljen med kolesarji, od našega kampa do kamenjaka pa je le nekaj km. Tudi bližinji Medulin vas bo očaral predvsem s svojim nočnim življenjem, svoje otroke pa boste nepozabno razveselili z obiskom velikega lunaparka.
V kampu so lepo urejeni kopalniški sanitarji z wc-ji ter koriti za pomivanje posode. Kamp je lepo urejen in vzdrževan, prijazni domačini pa vam bodo pomagali odpraviti morebitne nevšečnosti. Kamp meri cca 3000m2, na katerem so na eno polovico postavljene prikolice (pavšalisti), ostalo pa je namenjeno gostom s šotori, avtodomi in kamp prikolicami.
Ob samem kampu stanujejo tudi lastniki kampa, kjer se ob prihodu po 14 uri prijavite in pustite svoje osebne dokumente ter prevzamete ključ od prikolice.
S seboj si pripeljite prevleke za odeje in prevleke za vzglavnike, ter rjuhe. Odeje in vzglavniki so v prikolici.

Način plačila:
Rezervacija v višini 70% se plača takoj s poštno nakaznico ter se tako rezervira dogovorjen termin, ostalih 30% pa se plača najkasneje 20 dni pred začetkom termina.

Cena izven sezone ( od 01.09.2010 od 30.09.2010) znaša 30 EUR na dan.
Cena v sezoni (od 01.07.2010 do 31.08.2010) znaša 39 EUR na dan.


Največje število oseb je 5 na prikolico.

Na dan odhoda do 14 ure vrnete ključe prikolice lastniku kampa, kjer prejmete svoje osebne dokumente in poravnate turistično takso. Cena turistične takse znaša 7 kun na dan za odraslo osebo.

Zaenkrat so še prosti termini:


od 04 do 14 JULIJA (zadnji prost termin sezone 10 dni 350 EUR)
OD 01 DO 30 SEPTEMBRA
Za več informacij lahko pokličete:

Tanja 041 47 98 46
Sašo 041 47 98 47
ali pošljete e mail:

[email protected]


Ne bo vam žal.