Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

amsterdam

Default avatar

dolenc1981

od 24 do 27.4.10 gremo štirje v amsterdam. dva para. Malo pogledat znamenitosti pa malo zažurirat. Letalsko karto smo dobili iz trsta za 128 eur, zdaj pa še iščemo hotel, bolj poceni varianto v centru, a lahko kdo pove kaj več npr.. kakšen javni prevoz se splača uporabljat, kaj se splača pogledat,cene in podobno, hvala
Default avatar

toru

Pozdravljen

Mene samo zanima s katerim letalskim prevoznikom letite? V približno istem terminu iščem najugodnejši let za dve osebi v Amsterdam.

Lp
Default avatar

dolenc1981

iz trsta z allitalio, sem pogledal sedaj je že okoli 160 eur, drugače je pa adria 22.410 za amsterdam za 150 eur iz lj., a ste že dobili hotel
Default avatar

toru

Sem v tem času že dobil let iz Trsta z Lufthanso za 173€. Allitalia je bila malenkost ceneje, a se mi ne da leteti preko Rima, nazaj pa Amsterdam-Milano-Rim-Trst. Hotel sem pa tudi že rezerviral in sicer preko Priceline.co.uk.

Lp
Default avatar

dolenc1981

a lahko zaupate kateri hotel ste rezervirali, imam kar težavo z rezervacijo, iščem hotel bolj v centru.
Default avatar

toru

Kot sem ti že napisal, sem hotel rezerviral preko www.priceline.co.uk. Stvar pa deluje tako, da si izbereš datume, mesto, okrožje ter kategorijo hotela (zvezdice) ter ponudiš svojo ceno, ki bi jo plačal, pol pa dobiš odgovor če jo kdo sprejme ali ne. Če ne pa naslednjič ponudiš malce več in to ponavljaš toliko časa, da dobiš nek hotel. Ne veš pa kateri hotel boš dobil, dokler tvoja ponudba ni sprejeta. Poanta tega je, da lahko dobiš hotel z petimi ali štirimi zvezdicami v samem centru mesta za ceno hotela z eno ali dvema zvezdicama. Midva sva tako dobila hotel Nh Carlton Amsterdam za 5 nočitev za 426€. Še vedno ni poceni, vendar bi bila redna cena za ta hotel 875€ + takse (41,28€).
Če te to zanima, mal prečekiraj na forumu Tripadvisor pod kategorijo Amsterdam kjer je odprta tema "Bidding on a 4 star in the center" in pa forum na www.betterbidding.com ki je namenjen prav takemu načinu iskanja hotelov.

Lp
Default avatar

dolenc1981

še zmeraj nisem našel dobrga hotela za dobr denar, a lahko še kakšen info od koga, hvala.
Default avatar

elske

Lani avgusta sem bila v Amsterdamu. Hotel sem rezervirala preko hotels.com (neki podobnega) Cena za dve osebi z zajtrkom in parkingom v mini hotelski garaži je bila cca. 150 € ( od tega 25 € parking). Gre za hotel RHO ( Ulica Nes 5 - 23 ). Nahaja se v amem centru, na trgu Dam, obrobje "red distrikt".

Sicer hotel sam ni nič posebnega, je pa poceni, zaposleni zelo prijazni in je odlična izhodiščna točka za raziskovanje mesta.
lp
Default avatar

dolenc1981

No končno sem našel pravo namestitev. Zanimivo, da sem čisto po naključju pobrskal tudi po apartmajih in sem našel apartma za štiri osebe z dvema ločenima spalnicama, kuhinjo veliko dnevno sobo skoraj 70 m2, za zelo spodobno ceno. Torej za 4 osebe za 3 nočiteve od 25.4.do 28.4 je za apartma v centru mesta potrebno odšteti 400 eur. 20 metrov od prve tram postaje in blizu vseh znamenitosti. Edina slabost je da ne bomo imeli zajtrka v hotelu.
Default avatar

*jst*

Bi blo pa fajn, če bi nam še zaupal, kje je in kako je ime temu apartmaju :)
Mogoče bi še kdaj komu prav prišlo ...
Default avatar

Avatarka

Malo pazite pri takih rezervacijah.
Sem imela sorodnico gor in je rekla, da se oddaja malo morje nekih stanovanj, ki jih sploh ne oddajajo lastniki - veliko prevar.
Default avatar

13

Najcenejša varianta nočitve so hoteli F1 ali Etap. Oba sta blizu Amsterdama, Etap na letališču Schiphol Amsterdam.
Nočitev za dve osebi v Etapu je 52 eur /noč.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net