Forum.Over.Net

Starševski čvek

V iskanju sanjske poročne obleke...

Default avatar

hmhmhm

Doslej sem pomerila približno 15 oblek. Od teh so mi bile ene 4 res všeč, v njih sem se tudi dobro počutila. Sploh v eni me je dosti ljudi pohvalilo (v salonu sem se fotografirala), ampak jaz se kar ne morem odločiti, ali naj jo rezerviram ali ne.

Nikoli si nisem točno predstavljala, kakšna naj bi bila moja sanjska poročna obleka. Ves čas si ogledujem fotko, kako se smejim v tej obleki, vidim, da mi lepo pristoji, spomnim se dobrega občutka med nošenjem, ne morem pa reči, da imam metuljčke v trebuhu, ko pomislim, da bi jo nosila na svoj poročni dan.

Morda samo preveč kompliciram. Kaj pravite ve? Ste takoj vedele, da je obleka, ki ste jo pravkar pomerile, tista prava?

Doslej sem bila v dveh salonih. Naj grem še v kakšnega?
Default avatar

oblekca

Jaz sem hotela čim bolj preprosto in hkrati ljubko poročno obleko. Ko sem jo oblekla, sem vedela, da je to taprava, ja. Našla sem jo pa v Gracii na Petkovškovem nabrežju. Vso srečo!!!
Default avatar

kleinfeld

Poglej, če ni metuljčkov, obleka vsekakor ni prava !!!!! Predlagam, da prestaviš datum poroke, ker če ne bo metuljčkov se pač ne boš poročila, sklepam ? Imaš cca 50-60 let časa, da najdeš pravo obleko, potem te bodo oblekli v papirnato in te itak skurili v krematoriju. Razen, če si '' od tam dol'', potem poš z nogami proti Meki obrnjena v lepi beli obleki......
Default avatar

my name is bond

Ker sem malo drugačna in mi to ne pomeni veliko, nisem iskala metuljčkov (zaradi obleke).
Vendar - če nisi prepričana, potem to ni to.
Default avatar

ma si tut ena

Folk za kruh nima, ti se pa preseravaš, ker ne čutiš metuljčkov. Nič čudnega, da smo tam, kjer smo
Default avatar

zakaj je važno, kako drugje

[quote=""ma si tut ena""]
Folk za kruh nima, ti se pa preseravaš, ker ne čutiš metuljčkov. Nič čudnega, da smo tam, kjer smo[/quote]

In ker je nekje na drugem koncu sveta zaradi lakote ali posledic sicer ozdravljive bolezni umrl otrok, naj se do konca lajfa ne smeje več?

Get a life, pa kaj je važno, kako drugi - vsak po svojih zmožnostih pač.
Če imam jaz le za kolo, me gladko ne briga, če se mimo mene vozijo z mercedesi.
In če jem margarino, jo pač jem, ker za kaj drugega nimam - torej me nima kaj zanimati, zakaj sosed je lososa.
Default avatar

sulica_culica

nisem vedela, da se moraš zaljubit v svojo poročno obleko. punca, mogoče imaš previsoka pričakovanja od kosa blaga.
kaj če ti čustev ne bo vračalo?
Default avatar

mica15475

jaz metuljčkov nisem čutila, sem si pa bila v eni obleki zelooo všeč in tisto sem izbrala. Na probi pred poroko sem si premislila in potem nazadnje nosila drugo, ki mi je bila super in sem jo s težkim srcem vrnila :-))) Ne kompliciraj preveč, izberi nekaj, v čemer si si RES všeč in se dobro počutiš (če misliš v njej veliko plesati, naj bo brez predolge vlečke itd.)
Default avatar

hmhmhm

Moj bog, dekleta, kako ste ene tukaj strupene. Čemu tak gnev?

Očitno ste se nekatere od vas poročile kar v trenirkah ali kaj, vse ostale smo pa plehke babe, ker bi rade našle "sanjsko" obleko. Toliko poslušam naokoli, kako so ženske našle obleko zase, v katero so se naravnost zaljubile, pa sem si rekla, da pač malo povprašam po vaših izkušnjah, ker jaz takih občutkov nisem doživela.

Se oproščam, ker sem s svojim preseravanjem povzročila globalno gospodarsko krizo in seveda svetovno lakoto. :)
Default avatar

hmhmhm

Se pa zahvaljujem tistim, ki so bile tako prijazne in delile z mano svoje izkušnje. :)
Default avatar

že poročena

Jaz bi na tvojem mestu vsekakor šla še kam. Če bi bila tako prepričana v tole svojo izbiro, ne bi po forumu spraševala. Sama sem za svojo takoj vedela, da je to - to (na srečo v prvi trgovini in med tremi oblekami - ja, to je bilo pred ohoho leti :-)

Sem prepričana, da boš tudi ti našla tako, ob kateri boš začutila metuljčke :-) Poslušaj sebe in ne drugih :-)
Default avatar

mjasa

Pod to se pa podpiše!!!!!
Babe, res ste f...., za vas, nikoli ne bo pravi čas! Vedno nekaj najdete....
Mogoče, bi bile pa ve rade na njenem mestu? Seveda, potem bi bilo pa vseeno, če se svet podira, a ne?
Default avatar

nova gospodinja

Jaz sem mela tudi nekaj problemov z obleko.

Šla sem samo v en salon, ker sem se tako odločila. Všeč so mi bile 3 obleke. Ena je bila zasedena tisti dan ( obe velikosti) tako da je šla takoj iz seznama. Rezervirala in plačala en del cene sem za tisto ki mi je bila bolj všeč. In čez par dni ugotovila da ima kolegica isto. Pa sem rezervirala drugo.
Ko sem prišla na prvo probo (14dni pred poroko) sem, baje, izgledala zelo nesrečna. Pa se me je tem prodajalka usmilila in sva šle še enkrat čez obleke in sva poiskale tako ki mi je najlepše sedla. Sicer me ni nekaj posebno fascinirala, ampak, ok. No ja, ampak všeč mi je bila že tam, metuljčkov pa nisem čutila :) Do obleke, samo do moža oz. bodočega moža ;))

Na poročni dan pa sem imela lep make up, super frizuro, mal drugačen šopek, sem se pa skor zaljubila sama vase ;)))
Ne resno, vsi so me pohvalili in moj mož je bil fasciniran ko me je videl.
Hočem ti povedat da ti obleko do konca naredi meke up, rože, frizura in pa seveda seksi spodnje perilo. Meni je bilo na ponedeljek ko jo je bilo treba vrniti, zelo, zelo hudo.
Default avatar

kekčeva dežela

Mogoče si si ustvarila preveč romantično predstavo o izbiri poročne obleke. Vsekakor moraš na "probo" iti v spremstvu osebe, ki ji najbolj zaupaš, da ti pove iskreno mnenje glede obleke.
Ne pretiravaj in ne hodi od salona do salona, ker si boš samo zakomplicirala zadevo.
Sama sem sicer to dala skozi pred leti (uf, je že kar nekaj let) in vem, da sem imela pač neke kriterije, po katerih sem izbirala. (kakšna ne sme biti) Saj ti si že prišla do ožjega izbora, odpravi se še enkrat v salon in pomeri tiste štiri, pa boš videla, ali je to to.
Uživaj in dobro izberi,..
Default avatar

nemi 3

kaj pa, če bi si jo dala sešiti. Imam srečo, da ima moja prijateljica modno šiviljstvo, izbrali sva kroj in blago, plačala sem pa zanjo takrat manj kot bi dala za izposojo.
Default avatar

sulica_culica

hmhmhm je napisal/a:
Toliko poslušam naokoli, kako so ženske našle obleko zase, v katero so se naravnost zaljubile, pa sem si rekla, da pač malo povprašam po vaših izkušnjah, ker jaz takih občutkov nisem doživela.
samo te iste dobivajo napade nebrzdanega zadovoljstva tudi, ko najdejo pas, ki jim gre skupaj z najljubšim krilom.

če si tak tip, potem boš padal v nezavest, ko najdeš primerno obleko, če pa nasplošno nisi tip, ki bi se strašno navduševal nad vsakdanjimi stvarmi, tudi ob pravi obleki ne boš padal skup od sreče.
Default avatar

Muflonka

Jaz sem imela navadno obleko in ni bila poročna, za poroko sem zapravila približno današnih 300€ s tem da sem najmanj 70% dala za rinke...res je, da je poroka nekaj lepega, kar ostane v življenju za vedno, ni pomembno, kako se počutiš v poročni obleki, ampak kako se boš počutila z osebo, ki se nameravaš poročiti.
Default avatar

Topsy

Odvisno, koliko si pripravljena odšteti zanjo.

Meni jo je naredila Tanja Devetak. Je edinstvena, ni bila klasična. Bi izbrala še enkrat.
Default avatar

Punca Lunca

Ko boš oblekla pravo, boš vedela, da je to ta. Pri meni je bila to prva obleka, ki sem jo pomerila in je najprej niti videti nisem hotla, pa sem jo na prigovarjanje prodajalke vseeno probala. Za njo sem probala še precej drugih oblek in šla še v dva druga salona, vendar mi ta obleka ni in ni dala miru. Ko sem jo šla še enkrat probat, sem vedela, da je to ta (pa čeprav ni bila bela :) )