Mali oglasi

IŠČETE MORDA MAJČKE~~BEN 10~~BATMAN~~ali pa samo~~HUDE MAJČKE~~

Default avatar
A so to nove majčke, da so cene blizu 10 evrov?
Default avatar
Pa so nove? Al od kod ta cena? To sprašujem. Služite na rabljenih majicah ali prodajate nove?
Default avatar
A znate odgovorit na preprosto vprašanje?

Ni mi treba kopirat nobene strani, kupujem take majčke tudi sama bistveno ceneje. Za ta denar, kot hočete vi za rabljeno, se dobijo nove, tudi v Sloveniji.

Zato pa sprašujem, ali so nove ali rabljene. Pa očitno ne bom izvedela.
Default avatar
Vprašanje ali ne piše pod majčko da je malo rabljena,kot nova :-s.

Jaz vem da te majčke pri nas stanejo 14 eur +poštnina pa še zdaleč niso enake,žal.

Pa lep nasmejan dan želim,poln smeha in dobre volje :-))))))))
Lepo je biti mamica trem sončkom :-)
Default avatar
hmmmm, očitno se je tukaj res začela preprodaja ne samo oblačil, ki jih prerastejo naši malčki, ampak raznoraznega. ampak dokler punce kupujemo rabljeno po takih cenah, bo pač šlo. in logično, da se cene postavijo vedno višje, če gre roba, kot za med. pustite jih pri miru in ignorirajte njihove poste tiste, ki od njih ne kupujete!
Default avatar
ej, če hočete nove cotke imate v lidlu v ponedeljek jaknice za za 9, kav bojke za 5, usnejen čeveljčke za 12, pižame za 5 in knjigice za 3,5 evra. in pol ne kupujte rabljenega, pa bo mir na to temo!
Default avatar
Ma res ne vem zakaj se morajo nekateri vtaktnit v vsako temo. Vsak prodaja, kar pač želi in za ceno kot jo postavi. Kupi ali pa pusti pri miru. Je pa res, da ni za primerjati majčke, katere dobiš pri nas (spar, lidl, kik ipd.) z majčkami iz tujine.... Kvaliteta ni primerljiva. Sedaj pa ali daš 6 eur za majčko ben 10, batman ali podobni v teh trgovinah ali pa dodaš par eur in imaš bistveno kvalitetnejšo majčko....

Torej, če vas artikel ne zanima, če se vam zdi predrag, če ..... - pač pojdite naprej in je mir....
Default avatar
demeso je napisal/a:
na žalost to drži za prav vse izdelke na trgu tudi za oblačila. bi celo trdila, da je vse povezano s standardom, boljši standard boljša kvaliteta, slabši slabša. na žalost smo v standardu pri repu v eu zato tudi slabša kvaliteta oblačil in nemška licenčna ne gre primerjati z podobnimi oblačili v našem kiku, hm, lidlu in še kje. sploh ni primerjave, je pa cena ugodnejša to pa drži.
Otroška oblačila Hello Kitty, Winx, Ben10, Bakugan, Gormiti, Hannah Montana, Dora,..http://www.oazaudobja.si
Default avatar
Če je komu predrago (novo ali rabljeno), pač naj ne kupi. Če kje dobi ceneje, super. Nihče nikogar ne sili k nakupu.
Smo pa nekatere zelooo zadovoljne z omenjenimi oblekami (novimi in rabljenimi), za katere dobimo tudi popuste, gratis obleko in včasih celo dostavo na dom. In prav nič me ne zanima koliko prodajalka zasluži, proda,...to je njena stvar.
Pa še en vidik, z nakupom rabljenih oblek prispevamo k manjši porabi materialov in delovne sile, ponavadi otrok:(((
Prodajalki želim uspešno prodajo še naprej!
Lp, Katka
Default avatar
ja, in nekatere raje kupite boljšo zmuckano kvaliteto, kot malo slabšo ampak čisto novo. ta malo slabša je ponavadi tudi iz 100% bombaža in glede na to, da imajo naši otroci vsako stvar le parkrat oblečeno, je dolgotajna kvaliteta res pomembna, ja.
Default avatar
bisera jaz imam dva sončka, eden za drugim in vam lahko povem, da je kvaliteta še kako pomembna,sploh,če so gor slikice,ki so fantom všeč,kajti oblečeno bi imeli vsak dan (tako da je relacija majčke VRTEC,PRALNI STROJ,SUŠILEC,VRTEC.....).Lahko bi kupila v kiku majčko za 4 eur pa jo rajši pri dobri prodajalki kupim za 6 eur(na majčki pa se ne vidi ,da je nošena :-)

Ne obsojajte prodajalk ,ki imajo malo višje cene,če vam to ni OK pač iščite dalje.

Ljudje smo si različni,zelo grdo pa je blatenje ljudi,ki jih ne poznate
Lepo je biti mamica trem sončkom :-)
Default avatar
..da še sama dvignem svoj post...

vse tiste punce, ki kupujete stvari pri meni, veste iz kje je roba, veste kakšna je roba in veste, kaj dobite za ceno, ki je navedena, do sedaj so bili odzivi pozitivni in vaše zadovoljstvo in navdušenje nad cuncami, je meni edina in najbolj pomembna stvar.

Tiste, ki ste pa " večne nergačice "pa dajte no, preskočite me in iščite stvari rabljene ali pa nove, po nižjih cenah, drugje!!

Sama delam v tekstilu že 14 let ( od designerske robe, pa do nižje cenovnih znamk ) verjemite mi, da je kvaliteta zelo velik faktor pri ceni.

ZA čisto prvo "nergačico" pa sporočilo, majčke BEN 10 vse že prodane po takšnih cenah, ki so bile navedene, gospa bo dobila KVALITETO za zelo ugodno ceno, ki je žal ni mogoče kupiti pri nas:))))))

HVALA VSEM MOJIM KUPKAM, zlate ste!!!!!!
Default avatar
Ja, ne vem zakaj se s tem obremenjujete tiste, ki od omenjenih prodajalk ne kupujete. Jaz osebno rada kupim od omenjene prodajalke in mislim, da nisem edina - lahko pogledate komentarje. In prosim ne podcenjujte nas - tudi same smo sposobne preverit cene novih zadev?!
Pa saj nismo bebave. Jaz osebno raje kupim od nje - vem, da so zadeve zelo lepo ohranjene (na pomankljivosti opozori), oblačila mi izmeri (kar je pri mojem nestandardnem otroku zelo pomembno) in da bi izbrala toliko luštnih stvari, bi mogla na petih koncih naročat, kar se mi pa ne da in poštnina tudi ni zanemarljiva in še to - marsikatera firma sploh v Slovenijo ne dostavlja!Te zadevice me še vedno pridejo ceneje kot nove v H&M, le s to razliko da so veliko lepše in jih nima vsak ta drugi.

Pustite ljudem, da se sami odločajo in ne potrjujte znova in znova, da je nevoščljivost slovenski nacionalni šport!
Default avatar
Mislim,da lahko vsaka napiše in tudi ostale opozori,če je kje ista ali podobna stvar za isto ali manjšo ceno
in se ni treba razburjati :)
Default avatar
Za fante je res odlična izbira. Se lahko kaj takega pričakuje tudi za punčke? Ker pri nas imamo dve princeski...