Nedeljsko kosilo
zajec????????? O šit, za bruhat…1 x sem ga jedla, se mi je vse obrnilo:(((
Ampak vse ostalo je pa njamsi…obožujem špinačko in pire…[/quote]
Pa kdo te je sploh prosil za komentarje, kaj je za bruhat in kaj njamsi?!!!
Očitno ti gre to bolj od rok kot kuhanje kosila, saj sploh nisi navedla svojega menija.
R
Ker je to zelo modno, bom pisala tako kot pišejo sedaj:
– zelenjavna juha z mediteranskimi začimbami na italijanski način (navadna župa)
– pečeni piščančji medaljoni na posteljici od rukule (navadni pišč. zrezki)
– mešana mediteranska solata s kapljico deviškega olivnega olja na posteljici od bazilike (spet navadna solata)
– grške pomaranče na posteljici od vanilije (navadna pomaranča)
A se ne sliš nobel? v bistvu bo pa župa, piščanc, solata in sadje…
zajec????????? O šit, za bruhat…1 x sem ga jedla, se mi je vse obrnilo:(((
Ampak vse ostalo je pa njamsi…obožujem špinačko in pire…[/quote]
Pa kdo te je sploh prosil za komentarje, kaj je za bruhat in kaj njamsi?!!!
Očitno ti gre to bolj od rok kot kuhanje kosila, saj sploh nisi navedla svojega menija.
R[/quote]
Joj, kaj se pa ti usajaš, no? Te je kdo kaj vprašal? Še enkrat: zajca ne prebavljam. Dopuščam pa seveda možnost, da je nekomu to všeč in da nekomu pač ni všeč, kar jem jaz.
Če te že tok zanima, pri nas bodo ribe. Kot največkrat v nedeljo.
Tko, ja… a veš če ne nisi “in”.
[/quote]
(v mojem meniju mi je ušlo, da mora biti absolute burbonska orižinall vanilija, ne katerakoli, lepo prosim… )
Ja, zadnjič sem brala nek približno tko napisan – podoben menu za neko nobl gostijo … pa je blo za jest: župa, meso, krompir, sladica, kava, ampak čist vse je blo na nekih posteljicah…. hi hi hi….
:-))))))