Forum.Over.Net

Mladi, ljubezen in spolnost

Mladi se srečujejo s številnimi mladostniškimi težavami. Problemi s starši, neuslišana ljubezen, odnos s fantom/dekletom, dileme v spolnosti, nezaželena nosečnost, telesni razvoj in drugo lahko mlade ohromi. Na tem forumu se lahko posvetujete med seboj ali vprašate za nasvet.

Moderator: Matjaž P. (jwslo)

Trava; THC test

Default avatar

rasta

Lep pozdrav vsem na foromu!

Moje vprašanje je pa sledeče... sem redni kadilec trave, ki je, kot vsi vemo, prepovedana. Ker poznam že dosti folka, ki je imelo razne probleme s policaji, zadnje čase tudi mene malce skrbi. Kadar policaj pri tebi ne najde nič sumljivega, te ponavadi vpraša, če si pripravljen delati THC test (odvzem vode in krvi na postaji). Seveda tam zlahka odkrijejo sledi THCja tudi, če si kadil pred desetimi dnevi. Zanima me, če lahko policaju odvrneš, da nisi pripravljen opravljati testa.

Če je že kdo imel izkušnjo s tem, naj mi prosim odgovori!

lp,
rasta
Default avatar

maca

Seveda mu lahko, ampak potem ti avtomatično vzamejo izpit. Kukr da si avtomatično kriv. Tko da raj ne - probi se zmuznit: reč, da sicer kadiš, ampak nikoli, ko voziš avto. Da si nazadnje kadil za vikend al pa kej tazga.
Default avatar

Matic

Rasta imaš prav, zanimivo je da THC je zadeva za katero stanejo sledi najdlje! V primiru da odkloniš je isto kot da si pozitiven! Če pa boš rekel, da si kadil za vikend in da nikoli ne kadiš trave ko voziš se ti bi še kdo smejal. Edina rešitev je ta da jim jasno odgovoriš da ne kadiš trave. In da ni problema da greš na odvzem. Pa še to ni vazno kdaj si kadil, ker se ne prverja količina THC-ja ampak prisotnost THC-ja.

MOJ NASVET PUST TRAVO!!! PREJ BOŠ BOLJE BO ZATE!!VERJEMI MI!!


lp matic
Default avatar

ajs

Pred par meseci sem slisal na radiu, da so bili vsi policaji na seminarju o travi oz. drugah in da je vsak o tem tudi prebral eno knjigico in sedaj budno opazujejo tudi zenice voznikov, drugace pa ja, ce zavrnes si avtomatsko kriv.

lp ajs
Default avatar

Don Vito

Se strinjam z zadnjimi tremi vzklicnimi stavki :))))
Default avatar

megaboy

Ni isto v primeru da odkloniš ali če si pozitiven. Če odkloniš, ti gre izpit in denarna kazen , če pa si zadet je pa samo denarna kazen in izpit ostane.
Policaji komaj čakajo, kdaj bodo katerega zasačili in priznanje, da sicer kadiš ne pa med vožnjo bo policaje še bolj utrdila v prepričanju, da bo test pokazal pozitivno. Jaz ti svetujem da odločno zanikaš, da si kdajkoli kadil, če boš pa kljub temu poslan na test, pa lahko tudi priznaš, da si zadet in si boš s tem prihranil stroške testa. Ne vem pa, koliko je res, da test pokaže za več dni ali tednov nazaj. Ali kdo pozna kak tak primer, ko je kdo kadil več dni nazaj in je test pokazal pozitivno?
Default avatar

maca

Jest sem govorila iz izkušenj...tako, da se da na mojo varianto. Sam ne zmeri, pa ne pri vseh policajih, eni so ful zajebani.
Zame je bolj smešno, če s čist rdečimi očmi foliraš, da sploh ne konzumiraš trave.
Sicer pa, kakorkoli že....dejansko je pametnej ne vozit, kadar konzumiraš karkoli.
Default avatar

nagajivček

obvezno reces policaju da nisi kadil in greš na test... če je pozitiven rečeš, da so kaldili zraven tebe, ti pa nisi (torej si vdihaval dim)... brez dokazov ti ne morejo nič (lahko ti nabijejo kazen)... drugače pa srečno (pa čimmanj vožnje pod vplivom)...
Default avatar

anja

Najbolj ti lahko svetujem, da pustiš travo, če avto redno voziš. Tveganje je veliko, saj je THC prisoten tudi dva-tri tedne v krvi, policaji pa so sedaj izšolani za preveranje zenic, takoj ko te ustavijo. Ne pomaga izgovor, da ne kadiš, ko voziš, saj ti bodo rekli, da moraš na prisotnost računati dlje časa. Tudi kazni niso majhne, sploh če si mlad voznik, se lahko posloviš od vozniške + denarna kazen, pa stroški testa, pa sodnik za prekrške...
Default avatar

angie

rasta kaj ti mislo,če voziš avto,pa te dobi policaj al kr tak-racija pač???
lp
angie