bronica
Ker je zunaj tako snežno in belo, je prav fino v kuhinji. Pri nas je danes za kosilo gobova juha in narastek iz pšeničnega zdroba.
Dober tek tudi vsem vam, karkoli že jeste!
Dober tek tudi vsem vam, karkoli že jeste!
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
A ti to resno? Bljak.[/quote] zelo. najprej shoping, pol kosilo.ojoj....... je napisal/a:[quote=""morski konjiček""]
še nč, ker je šele pol 14. pomoje bova v sparu obiskala menzo
A ti to resno? Bljak.[/quote] ravno včeraj ( poišči sama) je bila tema, da folk je največ v mercatorju in drugih gostilnah tako, da očitno nisi ena izmed njih.ojoj....... je napisal/a:[quote=""morski konjiček""]
še nč, ker je šele pol 14. pomoje bova v sparu obiskala menzo
pa ne mi govort, da ste ob dveh popoldne se kar doma? otroke bi na tako lep dan odpeljali smucat ze zjutraj! da te ni sram.pa ne mi govort, da boste danes vsi preživeli tako lep dan doma za štedilnikom. ven z otroci se pojdite smučat pa na kakšno kosilce vmes. mi gremo nekam v okolico na kakšen hrib, repco, krvavice in žganci. pridemo domov šele pozno popoldne.
Tebe mama tud ni peljala že navsezgodaj?.....Sram jo bodi!!!!mojsterc je napisal/a:pa ne mi govort, da ste ob dveh popoldne se kar doma? otroke bi na tako lep dan odpeljali smucat ze zjutraj! da te ni sram.pa ne mi govort, da boste danes vsi preživeli tako lep dan doma za štedilnikom. ven z otroci se pojdite smučat pa na kakšno kosilce vmes. mi gremo nekam v okolico na kakšen hrib, repco, krvavice in žganci. pridemo domov šele pozno popoldne.
kdo pravi, da me ni?mojsterc je napisal/a:pa ne mi govort, da ste ob dveh popoldne se kar doma? otroke bi na tako lep dan odpeljali smucat ze zjutraj! da te ni sram.pa ne mi govort, da boste danes vsi preživeli tako lep dan doma za štedilnikom. ven z otroci se pojdite smučat pa na kakšno kosilce vmes. mi gremo nekam v okolico na kakšen hrib, repco, krvavice in žganci. pridemo domov šele pozno popoldne.
mojsterc je napisal/a:kdo pravi, da me ni?mojsterc je napisal/a:pa ne mi govort, da ste ob dveh popoldne se kar doma? otroke bi na tako lep dan odpeljali smucat ze zjutraj! da te ni sram.pa ne mi govort, da boste danes vsi preživeli tako lep dan doma za štedilnikom. ven z otroci se pojdite smučat pa na kakšno kosilce vmes. mi gremo nekam v okolico na kakšen hrib, repco, krvavice in žganci. pridemo domov šele pozno popoldne.
kdo pa pravi, da nismo se vedno zunaj?Potem pa ne vem ,zakaj sta že nazaj......otroke treba cel dan zunaj imet:)