Forum.Over.Net

Starševski čvek

Poliklinika LJ - ORL ambulante

Default avatar

tejavb

V minulih dneh sem peljala otroka na pregled zaradi težav z ušesi v ambulanto ORL na Polikliniki v Ljubljani. Zelo me je pretreslo saj je tam kot bi se čas zavrtel 50 let nazaj! Na hodniku - čakalnici gneča, omet se kruši okrog vratnih podbojev, urejenost in oprema ambulant (vsaj ambulante št. 9) je kot, da bi se znašli v kaki Albaniji (upan, da jim ne delam krivice). Kapo dol pred sestrami in zdravniki, ki so prisiljeni delati v takih razmerah pa jim uspe ohranjat potrpežljivost in prijaznost. V ambulanti sta hkrati po dva pregleda pa pa še sestre imajo svojo pisalni mizo. Vitrine in police, kjer je oprema so tako zdelane in neugledne, da me prav srce boli ko pomislim, kako je drugih
ustanovah vse nobel in bleščeče. A gre v zdravstvu ves denar samo v plače zdravnikov - za opremo in zidove pa ni pomembno in je vse dobro.
Default avatar

morski konjiček

ja samo res. tam sem bila jaz tudi nekajkrat,je nekako kot vrazov trg. čakaš kdaj ti bo strop padel na glavo.
Default avatar

1245

ojla, po novem letu se selijo v nove prostore čez cesto
Default avatar

novi prostori bodo

Po Novem letu se selijo v nove prostore, tam, kjer je bila klinika za ORL že sedaj. Na Polikliniki naj tako ORLja ne bi bilo več. To nam je povedal varnostnik, ko smo šli k dežurnemu na ORL - dežurstvo pa sedaj dela v improvizirani ordinaciji v novih prostorih.
Novi prostori so seveda videti zelo sodobni, čisto nekaj drugega kot Poliklinika. Ampak vseeno upamo, da jih ne bomo obiskovali:)