Starševski čvek

Praznična okrasitev doma

Default avatar
Vse tiste bolj usvarjalne bi prosila, če mi pomagate s kakšno idejo za praznično okrasitev. Ker v stanovanju nimamo veliko prostora in še mali razgrajački bi bili na delu, sem se odločila, da bomo letos okrasili balkon. Iz dnevne sobe bi bil tako lep pogled. Idej imam nekaj, ne vem pa, kako jih izpeljati. Rada bi balkon z nečim pogrnila, da bi zgledalo kot sneg. Na to bi potem postavili smrečico. S stropa balkona bi pa obesila par "lampijončkov" krogel, ki bi svetile - za te ne vem, kje bi jih kupila. Potem med temi pa še kakšno kroglico iz stiropora, da bi spet zgledalo kot snežene kepe. Spet pa imam dilemo, kako to pritditi na stro, da ne bi bilo preveč videti. Hvala za vsak nasvet! Bom res vesela, če mi boste svetovali.
Default avatar
coktailka je napisal/a:
Za potleh bo fajn zastirka, tista bela koprena, s katero se ščiti povrtnine. Če jo kupiš kot Vrtex v trgovini bo draga, če jo greš iskat v Mengeš k proizvajalcu, je bila včasih džabe. Če jo nagubaš, bo res kot sneg.
Kugle na vrvici pritrdi z obojestranskim lepilnim trakom. Drži kot pribito. Lampijončke ki svetijo, se dobi v ikei, stiroporne kugle pa v hobyartu.
Default avatar
Moj odgovor se nanaša le na lampijončke - malo časa nazaj so jih imeli v KIK diskontu. Več barvne, z baterijo. Res lušni in zelo poceni - mislim, da je en prišel 1,9 eur.

Aja, snežne podlage sem videla v Merkurju;


LP
Default avatar
Občudujem te, da si boš vzela toliko časa.
Default avatar
Hvala vsem za odgovore! Bom šla ta teden malo okrog po stvari in upam, da mi bo ratalo, kot sem si zamislila. Ali pa vsaj približno tako. Letos se mi zaenkrat da, predvsem zaradi tamalih.