Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Paddy Kelly

Paddy Kelly

Prvi in do sedaj edini, ob katerem sem dobila kurjo polt in metuljčke v trebuhu. Jah, vem, da ni na videz VAU, ampak v mojih očeh ima nekaj, kar drugi nimajo. Nikoli ga nisem srečala v živo, ampak vseeno … Potem sem odrasla, nekako pozabila nanj, … do danes. Naenkrat sem se spomnila nanj in šla brskat po netu in naletela na tole http://www.druzina.si/ICD/spletnastran.nsf/all/6317F8332B1FD90DC12575A7002A528D?OpenDocument

Čisto šokirana, ob njegovi zgodbi sem se razjokala. Ampak ko sem ga zagledala na sliki, sem spet občutila tisto nekaj … kar ob nikomer drugem ne.

In poslušam … http://www.youtube.com/watch?v=LsfxSZiJG7s

Je še kateri všeč? 🙂

Meni je celotna družina dobro pela, sem jih poslušala v najstniških letih 🙂
Da pa bi mi bil kdo še posebno všeč, pa ne.

No, jaz sem bila tudi njihova fanica – na koncertu v Zg l. 97, potem v Slo l. 98, na Planetu in, pa ne vem kje še, pa na Irsko sem šla zaadi njih pogledat njihovo hišo, bila sem tudi na press konf., kjer sem dobila orig. avtograme (Paddyja ni blo). Sem bla pa tut ena tistih, ki so ble prepričane, da ga bodo poročile 🙂 Imela sem ne vem koliko VHS, CD-jev, plačala ogromno za orig. fotografije, mela ful dopisovalk, ki so mi to pošiljale. Potem pa so nekako poniknili, jaz sem se zaljubila v “slovenskega Paddyja”, kar sem slišala, sem še spremljala – ampak enostavno ni nikjer nič pisalo. Sem pa to zanj slišala že pred kakim letom, ko je pisalo v verskem časopisu, ki se je slučajno nekje znašel v mojih rokah in me je zelo šokiral. Najboljj kul mi je bil, pa najbolj nesrečen v smislu, da ni našel prave, s katero bi imel otroka. Ko si slaven, je res težko komu zaupat, tako da je ob vseh miljonih oboževalkah ostal samski. Ali pa ga je nekdo zelo razočaral. Škoda mi ga je. Ti posnetki so me pa tudi šokirali, kako se je postaral in kako je shiral. Niso dali v javnost, ko je bil tu, ker ni želel, da bi ga prišle pogl. oboževalke kot zvezdo – če bi vedla, bi ziher šla 🙂

meni je bil pa eden od starejših bratov šeč, sem pozabila ime. so mi na splošno teji irski tipi rajcih.

O si mi naredila luste po njih in po mladosti!! Hvala ti!!

Meni so bili vsi všeč. Me pa preseneča, da je šel med duhovnike, a nima Paddy otroka?

_ * _ * _ * _* _* _ * Itak se vedno zgodi drugače, kot pričakujem :)

Uradno ne, če ma pa kakšnega postran, pa ne vem 🙂 Nikol ni bil v nobenih medijih s kako partnerko. Vem, da jih imajo Kathy, Patricia, Angelo, Joey, John, Maite … Prp. Barby in Paddy ne, ostali menda vsi.

Hehehe Kelly’s…mmm res spomini na dobre stare čase…
Sama sem bila fanica v njihovih “gold times”, Paddy pa je bil v bistvu moj edini prave teen celebrity crush:)
Potem so prišla leta, ko sem popolnoma pozabila na njih. Pred slabe pol leta pa sem popolnoma na youtubu naletela na njihov spot in začela obujati spomine…ko sem zvedela, kje in kaj počne Paddy enostavno nisem mogla verjeti…
Prvič se mi je zdelo smešno…kot šala…
Ko pa sem videla njegov “nastop” v Medjugorju se me je precej dotaknilo…pogled na tega fanta- včasih tako polnega energije, samozavestnega, polnega življenja, vedno s kitaro v roki, ki je že kot otrok “obvladal” oder – sedaj v dolgi halji, koščen obraz s tako meni neznanim pogledom – kot, da se boji življenja…tako tako žalostno…
Pričakovala sem, da bom našla fotke njegove simpatične žene in najman 3 lušnih modrookih otročičkov namesto tega pa najdem fanta, ki naj bi našel edino srečo v bogu…
Zdi se mi popolnoma druga oseba…
Vem, da je bil fant, ki je imel srce na pravem mestu…včasih so veliko nastopali na dobrodelnih koncerti, organiziral je delavnice kot sporočilo proti vojnam, negov protest v NY proti vojni v Iraku, sodelovanje z organizacijo za pomoč slepim itd…
Sedaj pa moli…in prodaja krščansko vero…
Njegova trenutna zasleplejnost z “bogom” mi gre milo rečeno na živce…vera ni nekaj v kar prepričaš ljudi…vera je nekaj najbolj osebnega in vsak človek jo mora poiskati sam…v boga (kateregakoli že), ali sam vase (kar je po moje še najbolj zdravo;))
Res mislim, da bi lahko naredil več dobrega za ta naš mali svet, če bi izbral drugo pot…
Uf to je tema o kateri bi lahko pisala še in še in še…

Se strinjam…škoda ga je…res škoda…

..aja pa kako ni bil na videz VAU…itak, da je bil..;)
definitivno eden najbolj cute fantov v 90tih…malce drugačen ampak ravno zaradi tega je bil še toliko bolj zanimiv:)

Prov zares. Cerkev uničuje ljudi. Vera sama po sebi ni slaba. Tud bibilja uči dobre stvari. Ostalo je crap..in kot si rekla “zaslepljenost z bogom”…oh to se ne obrestuje.
“bog daj d pride vn ahaha!

S svojo solo turnejo bo sedaj Slovenijo obiskal tudi Paddy Kelly 🙂

In March 2013 Paddy will be giving a series of solo concerts as a part of his Eurosarium Tour, visiting Austria, Switzerland, Poland, Slovakia, Hungary and Slovenia. The reportoir will be a mixture of songs from his first solo CD, some from the Kelly Family days, certain covers and new compositions he is preparing for the upcoming album. With no band attached, the acoustic performances will have a very personal and intimate character and are limited to smaller audiences. „I really look forward to the challenge and fun of these solo concerts“, Paddy says.

[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/429127_10151420095492642_1036613459_n.jpg[/img]

Nov datum za koncert: 5. april 2013 ob 19.30h! 🙂

Vstopnice: http://www.mojekarte.si/si/nakup-korak-1/81410.html#buyStep1

New Report

Close