Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

razgovor-pomoč

Default avatar

iskalka dolgo

Čez 3 dni imam razgovor. Kakršen koli nasvet prosim! Za referenta komerciale.
Kakršen koli nasvet pride prav
Default avatar

fgsd

pojdi tja, bodi točna, pokaži zanimanje, ampak bodi tolko nakulirana (v mislih ti lahko tud mal dol visi), odgovarjaj približno tako kot res misliš, le še bolj vljudno...
Default avatar

nininani

Moja prijateljica, ki je vodja kadrovske v veliki korporaciji in vsak dan vodi razgovore, pravi, da je treba biti iskren, pošten in pristen. Predvsem pa pokazati, kaj TI lahko doprineseš podjetju, kaj bo podjetje pridobilo, če te zaposli. Brez negativizma, brez kritiziranja bivše službe in bivših šefov. In skromnost - ona je najbolj alergična na ljudi, ki se takoj po diplomi pojavijo pri njej in bi bili vsi neki menedžerji in produktni vodje, pa sploh ne vejo dobro, kaj to pomeni :-)
Default avatar

eowin

Na tvojem mestu bi v google vtipkala kadrovski razgovor ali nekaj takega - dobila boš razne nasvete kaj sprašujejo in kako odgovarjati. Rdeča nit teh nasvetov, kot je že nininani napisala, pa je, da deluješ pozitivno, zavzeto a ne napihnjeno. In pa preberi si o tej službi in družbi vse kar dobiš po roke.
Srečno!
Default avatar

carmen 9

na netu se pozanimaj o firmi, pridobi čim več informacij, in potem če je možno
lahko nevsiljivo poveš kakšen podatek o firmi, da bodo v kadrovski videli , da ti
ni vseeno