Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

subvencije mladim družinam (SKLEP)

Default avatar

rde

Ravnokar sem prejela pozitiven sklep za subvencije mladim družinam. Sklep je za subvencije za leto 2008, ker sem zaprosila tudi za nazaj ampak me zanima ali se letos izplačujejo subvencije za leto 2009 ali 2008, se to za nazaj izplačuje? Kaj piše na vaših sklepih subvencije za leto 2009 ali 2008? Ne vem ali bom prejela še en sklep za 2009 ali je to to.
Default avatar

tud jaz bi rabila

O kaki subvenciji pišeš, jaz sem tudi v stiski, pa sploh ne vem za kako subvencijo lahko zaprosim. Hvala za odgovor.
Default avatar

rde

Ma to so subvencije mladim družinam za tiste, ki imajo stanovanjski kredit, razpis pa je bil že aprila tako da si zamudila.
Default avatar

subvencija

Subvencije podeli stanovanjski sklad mladim družinam za prvo reševanje stanovanjskega problema, ne rabiš pa imet kredita! Razpis je bil res že aprila.
Mi še čakamo na sklep.
Default avatar

fikfik

Glavni pogoj za subvencijo je vsaj en predšolski otrok. Pride pa 300€ na člana družine.
Default avatar

teatej

Živjo,

V letošnjem letu smo prvič vložili za subvencijo za mlade družine in smo v vlogi označili za subvencijo tudi za leto 2008 saj smo tudi za to leto ustrezali zahtevanim pogojem. A smo dobili za 2008 zavrnjeno za leto 2009 pa imamo rešeno pozitivno. A mi lahko kdo to objasni. Saj je bilo za leto 2008 omenjeno, da mora biti kupoprodajna pogodba sklenjena po 1.3.2006?

Prosim za kakšen odgovor.

Tinček