Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Terme Banovci

Default avatar

Ajšika

Mene zanima, če ima kdo kakšne izkušnje z Banovci.
Predvsem kakšen dober kratek izlet v bližini?
Kam na večerjo - poslovno/družabno?
Kakšen dober dogodek - šport, ipd, ki bi bil primeren za večjo družbo poslovnežev v bližini?
Skratka, kaj priporočate? Izkušnje bi prosila. Hvala.
Default avatar

Romi

Zdravo!

Mi smo zelo zadovoljni z Termam Banovci. Smo 4 članska družina z 8 in 2 letnim otrokoma.
Terme Banovci imajo predvsem cilj prav družine z otroki in upokojenci. Je zelo v umirjenem kraju. Tu prevladata mir in tišina. Izleti so predvsem na otok ljubezni ( fajn plac za piknik v naravi), mlin na Muri in prekmurska iža , kjer je zelo dobra prekmurska hrana. Malo vstran, kjer so vinogradi je tudi zelo dobra gostilna, zdajle se ne spolnim imena, vendar je zelo znana po dobri hrani in pijači. Če te zanima ti jutri napišem naslov te gostilne.
Za šport ne vem - bolje da vprašaš kar v hotel. Tako, mi gremo vsako leto tja, ker imajo res dober program predvsem za otroke.

lp, romana
Default avatar

Ajšika

Romana hvala. Sem jih že malo poklicala za info.
Tista gostilna, a je to Rajh? Nekje sem že slišala zanje.
Default avatar

Stalni gost

V Banovce hidim redno že skoraj 10 let.

Pozitivne zadeve in prednosti:
- prijetno naravno in dokaj urejeno okolje (tudi kar se bivalnega kompleksa "zeleni gaj" tiče) z dost zelenih površin in drevja, ki nudi naravno senco v vročij dneh
- prijazno osebje
- razmeroma dobra hrana
- sprejemljive cene
- izven sezone (poletje) relativno mirno in brez hrupa (primerno predvsem za starejše in tiste ki jih moti pretiran vrvež)

Slabosti:
- Garderoba pred bazeni skriva dobeseno skoraj smrtonosno past. Tla so namreč obložena z neprimernimi keramičnimi ploščicami, vsled katerih posledično drsi kot na poledenelih tleh. Zdrsi in padci so zato huda grožnja predvsem za starejše, za katere pa je lahko tak padec tudi usoden. Žal te pomajnkljivosti niso odpravili niti v 10 letih...:(
- če je vreme slabo, se človek nima kam "dat", ker se v samem kompleksu ne dogaja nič in tudi ni nekih dodatnih prireditev in animacij. Dnevni izleti v okolico pa ne morejo nadomesti vsega kar manjka v samem kompleksu. Izjema je program za otroke (Banovski gusarji)
- kljub reklami, da je dostop do interneta sestavni del ponudbe v sobah, temu žal ni tako. Interneta (posbej to velja za samo turistično naselje "Zeleni Gaj" NI. Če boste torej bivali v samem hotelu, je dostopen Wi-fi, sicer na internet kar pozabite.

To je moje mnenje, zelo na splošno. Mislim pa, da bo marsikomu koristilo, kot tudi vodstvu, da odpravi pomajnkljivosti, ki dobesedno ogrožajo njihove goste.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net