Starševski čvek

kdo je naš največji sovražnik

Default avatar
Sem prej poslušala, ko je neka gospa z MS govorila kako ne more dobiti zdravil, ki so najbolj primerna za to bolezen. V tujini jih dobi vsak. Pa berem forume koliko časa je treba čakati na operacije s hudo boleznijo, povsod čakalne vrste, ne dobiš zdravil, ne ustrezne preiskave. Tako ljudje po nepotrebnem umirajo, da o samomorih ne govorimo. To dopušča naša država in se bori proti "zunanjim" sovražnikom, pa nabavlja orožje itd. Čemu? Smo sami sebi sovražnik. Pa saj vsi tisti funkcionarji in njihova žlahta itak pridejo prej na vrsto, če slučajno zbolijo (veze in denar), kaj pa ostali?
Default avatar
Drži.

Drži pa tudi, da imaš ponavadi največje sovražnike kar doma. Jaz vedno pravim, da dokler imam tako familijo, ne rabim nobenega sovražnika. Jih imam kar v hiši.
Default avatar
Sami sebi smo največji sovražnik, če se ne cenimo..........

Za naše zdravje pa niso krivi drugi, ne politika, ne zdravstveni sistem, ne manjko zdravil, ne čakalne dobe... žal, sami smo odgovorni da živimo in ostanemo zdravi čim dlje.
Default avatar
[quote=""mogoče mimo""]
Sami sebi smo največji sovražnik, če se ne cenimo..........

Za naše zdravje pa niso krivi drugi, ne politika, ne zdravstveni sistem, ne manjko zdravil, ne čakalne dobe... žal, sami smo odgovorni da živimo in ostanemo zdravi čim dlje.[/quote]

"mogoče mimo" - res si ustrelila čisto mimo!!!

Ta zadnja navedba mi je dvignila pritisk!

Ne nismo krivi sami, ne vsi!
Raka je posledično preveč zaradi onesnaženosti zraka, npr. v Mežiški dolini itd.
In če že zbolimo in ne po svoji krivdi, se tudi pričakuje primerna obravnava, ne pa da čakaš tisoč let, preden te sploh kdo povoha. Nekaj gnilega je v tej dolini Šentflorjanski...