Starševski čvek

vrtec - zavod 1. sonček - ali kdo pozna

Default avatar
Neprofitna organizacija Zavod 1. sonček ima organizirano varstvo otrok v Ljubljani. Zanima me, ali kdo omenjeno organizacijo pozna, oziroma ima otroka v tem vrtcu. Prosila bi za nekaj informacij. Hvala!
Default avatar
zdravo, poznam in sem ful zadovoljna
Default avatar
mi smo vpisali nasega sinčka v ta vrtec. januarja zacnemo uvajanje. me pa zanima ce ima katera otroka v tem vrtcu in kako je zadovoljna?
Default avatar
Ja tudi mi smo vpisali našega sinčka v ta vrtec, aprila začnemo z uvajanjem. Pa bi bla dobrodošla informacija kakšne mamice, ki ima otročka tam:)
Default avatar
Jah, mi imamo otroka vpisanega v ta vrtec. Začelo se je z majhnim številom otrok, sedaj jih je že 40. Začelo se je z nižjim obljubljenim plačilom, sedaj je že 300€/mesec. Polno stvari se kar naprej spreminja. "Vzgojiteljice" so vedno nove. Direktor kar naprej spreminja svoje izjave in se izmika direktnim odgovorom ter skupnem srečanju staršev. Mi iščemo drug vrtec in upam, da ga bomo kmalu našli.

Staršem pred vpisom v ta vrtec priporočam, da se dobro pozanimajo o njem in razmislijo, do kod so pripravljeni popuščati na svojem otroku, ker tu se kriteriji iz dneva v dan nižajo.

Lp
Default avatar
A ima še kdo izkušnje z njimi, ker tudi sama razmišljam o vpisu v ta vrtec. Kaj pravite, da ali ne? Hvala.
Default avatar
tudi ko smo bili mi na razgovoru za ta vrtec so rekli da bodo v vrztcu dve skupini z najvec 10 otroki na skupino. sedaj so pa ze tri. in slišala sem da imajo namen narediti ze četrto, ne vem kam jih bodo dali?, ker vrtec je majhen? vzojiteljice so prijazne in nimam nič prot njimi, moti me pa ker se res neprestano menjajo in se otroci sploh nimajo časa navaditi na njih sploh ko se se navajajo na vrtec. moti me tudi ker se skupine otrok neprestano menjajo in niso določeni otroci skupaj v skupini. z nacinom uvajanja sem bila zadovoljna. cene nam zaenkrat se niso spreminjali, plačujemo 260e na mesec. če bomo dobili septembra javni vrtec ga bomo prepisali v javnega.
Default avatar
tud nam so sedaj zvišali ceno na 300e
Default avatar
Pozdravljeni,

ali je to vrtec v Savljah? Tudi mi pričnemo z aprilom in imam mešane informacije, ki so zelo skrivnostne narave. Zato bi prosila mami26, če mi lahko pošlješ zasebno sporočilo. zelo ti bom hvaležna. lp
Default avatar
Pozdravljena mamice, tudi mi imamo namen našega fantka dati v ta vrtec in bi res tudi jaz prosila mami26, če se mi lahko javi na ZS, bi bila zares hvaležna.
Default avatar
Tudi mi imamo našo tu. Smo jo imeli najprej v javnem vrtcu in smo po enem mesecu poiskali zamenjavo. Smo zelo zadovoljni.

V javnem vrtcu je bilo grozno (preveč otrok v skupini, nezainteresirane in nesramne vzgojiteljice, majhna in natlačena igralnica). Smo zelo zadovoljni. Tukaj je drugače, veliki prostori, spalnice, vzgojiteljice me poslušajo in je naša tudi vesela. Včasih imam kako pripombo, a se da z vzgojiteljico vse zmenit. Skratka - sem zadovoljna in ne bi šla nazaj v javni vrtec.
Default avatar
Tudi midva imava punčko tukaj. Se nama zdi, da je precej bolje kot drugje. Sploh, ko se pogovarjam s starši, ki imajo otroke drugje - privat ali v javnih vrtcih. Ni pa nikjer vse 100%. Pomembno se mi zdi, da jim zaupam in imajo zelo veliko dejavnosti. Sploh vzgojiteljica je super. Naša je zelo napredovala in ko jo primerjam z ostalimi iz drugih vrtcev, sem ponosna :).
Default avatar
Prosim nujno mami26, da mi pošlješ zasebno sporočilo. Nujno, nujno. Res rabim informacije. Hvala
Default avatar
Ima ima kdo od tega vrtca kakšen link od internetne strani? Baje naj bi odprli en oddelek tudi na Brodu, a je to res?
Default avatar
Mi imamo otroka v tem vrtcu in ga bomo ob prvi priložnosti dali drugam. Če ne bo šlo drugače, tudi na račun moje službe, ker sem v tem vrtcu slišala pa že toliko laži, praznih obljub, itd. in doživela marsikaj. Kar pa me tudi zelo moti je, da pri otroku ne poskrbijo za osnovne potrebe - tudi opozarjanje ne obrodi sadov. Prijazne in poslušajo, obljubljajo (ja, se strinjam) - delajo pa po svoje. Zanimivo je več "vzgojiteljic" vprašat o isti stvari in pol mal primerjat odgovore, čeprav so zdaj že naučene, da odgovarja samo glavna. Najbolj zanimivo pa je, ko za tabo uvaja mamica, ki jo poznaš, v vrtcu pa tega ne vedo. Kaj vse zveš in kaj vse ji povedo o tvojem otroku in uvajanju, medtem, ko si ti poslušal in poslušaš čisto druge zgodba. Žal, če nekoga dobim večkrat na laži, mu ne morem več zaupat, sploh ne svojega otroka, potem ko vidiš, da zanj ne poskrbijo kot naj bi, pa še manj. Pimerjave z javnimi vrtci ne morem delat, ampak od prijateljic slišim, da so zadovoljne in nimajo takih težav glede osnovnih zadev, ki jih otrok potrebuje. Moj nasvet - vsi, ki imate alternativo, izkoristite jo!
Default avatar
Bi me lahko zelo razočarana in mami26 kontaktirali pod zasebno? Pomembna informacija od še ene razočarane mame, ki vaju bo zagotovo zelo zanimala.

LP
andi13
Default avatar
Lep pozdrav,

me lahko andi0510, andi13, mami26 in zelo razocarana kontaktirate? Hvala.
Default avatar
Mi lahko lepo prosim napišete lokacijo/ naslov , kje se ta vrtec nahaja ?
Default avatar
Našega že pazi babica in zdaj sva oba bolj brezskrbna. Ob izpisu niso nič komplicirali, da bi bila potrebna 30-dnevna predhodna odjava, kot piše v pogodbi.