Starševski čvek

Iztok Mlakar - bugni

Default avatar
Je komu tu jasno, kje se da pogledati oz. najti karte za kak njegov koncert? Vse kar sem našla je že mimo.
Default avatar
Uh ... ne vem če sploh še ima kake "koncerte". Že tako je imel vedno zelo omejeno število ljudi ... ampak če se ne motim so pred časom pravili, da se bo posvetil zgolj igralski karieri in bo pevsko pustil na miru.
Default avatar
A res, škoda:(
Moj dragi si prav želi iti na en njegov koncert, pa sem že pred časom iskala in mi ni ratalo, zdaj sem pa malo pozabila na to, ampak očitno ne bo nič.
Default avatar
Pred slabim letom je izšel njegov zadnji CD. Ne verjamem, da je glasbeno kariero obesil na klin, verjetno pa ne nastopa vsak teden.
Default avatar
Jaz sem bila pred leti na enem njegovem nastopu, kjer nas je bilo ... mogoče 30. In moram rečt, da se je res posvetil prav vsem posebej. :))) Neverjeten je. Kot bi bil na gledališki predstavi.

Mogoče pa bo vseeno še kaj nastopal. Če ne sedaj pa kdaj v prihodnosti. Tudi jaz bi ga šla z veseljem zopet poslušat.
Default avatar
Iztok Mlakar je stalni član SNG Nova Gorica, tako da na koledarju dogodkov poiščeš Večer z Iztokom Mlakarjem in rezerviraš karte po telefonu.
Default avatar
Na njegovi Facebook strani piše, da ima koncert enkrat letno za skupinico max 100 ljudi. Zasledila sem tudi da je letos že imel koncert 14.7., tako da očitno bo treba počakat do druzga leta. Hja ... in čene mu bomo tečnarli pred SNG-jem. :))))))))
Default avatar
Haha ... dobro besedilo. Škoda ker ni na Youtubu, da bi še slišala kako zgleda.
Default avatar
capricciosa je napisal/a:
Hvala!
Kaj pa tale duohtar pod mus, je že kdo to gledal, je ok?
Default avatar
ki ki je napisal/a:
Ja, če imaš možnost it gledat, ti ne bo žal:)
Default avatar
ki ki je napisal/a:

Kar zabavno, je pa treba biti zelo pozoren, z našpičenimi ušesi, sploh, če nisi domač v orto primorščini. Je dobro prej trenirati z njegovo glasbo.
Default avatar
Mlakar ima vsako leto decembra kar nekaj nastopov na primorksem. Lani jih je imel veliko v gledališču KP in ni težko dobit kart, ker če jih za naveden datum ni, te dajo na čakalno listo in takoj, ko pride nov datum, dobiš rezervirani karti :) Počakaj torej do decembra in spremljaj program gledališča Koper.