Avtomobilizem

Odgovarjajo:

ATV za otroka

Default avatar
Pozdravljeni. Imam eno vprašanje. Za našega petletnika kupujem ATV, in imam možnost za zelo majhen denar dobit super ohranjenega, vendar nima vzvratne prestave. In to je sedaj edina težava - bi ali nebi?? Ima kdo kaj podobnega?? Je pa 110ccm, otroški. Se da to nekako naknadno dodelat?? Seveda se bo kdo vpiknil, da naj kupimo kako dobro znamko z originalno vzvratno - če bo otrok čez leto dni še vedno zainteresiran bomo že šli v nabavo kake znamke, sedaj z drajsanje po dvorišču pa je škoda denarja, sploh če po mesecu dni ne bo več zanimanja.

Hvala vsem, ki boste podali mnenja.
Default avatar
Ga ima, se vozi, ima tudi rolerje in rolko, ima tudi teniske za hodit, - motorika razvita za vsaj leto dni starejšega, torej glede tega NE skrbite g. JerneG. Glede da mi ni to edin otrok (je pa najmlajši) imam tudi izkušnje kako in kaj, šolo tudi imam višjo, da nisem nek zblojenec.
Vi pa staromoden al ne - bistvo je da ne rabim nasvetov o vzgoji, temveč samo o ATV. Ostala mnenja posameznikov me ne zanimajo, o ATV pa vsak post dobrodošel!
Default avatar
Dodelat se sicer ne da, vzratno prestavo pa ne bo rabil čisto nič! Mi tudi imamo 110 ccm-jevskega ATVja brez vzratne prestave seveda. In tudi enkrat nismo bili v situaciji, ki bi jo potrebovali!
Default avatar
Aha, hvala. Torej je tudi brez vzvratne ok? Ker sedaj na PegPeregotu je prav prišla na kakih ozkih potkah.
Kakšne pa so nekje normalne cene teh?? Ker mi je kolega rekel da ravno niso dragi, ter da me bo ta vseeno prišel preveč? (okoli 200€)
Default avatar
[quote="nevednež2"]Aha, hvala. Torej je tudi brez vzvratne ok? Ker sedaj na PegPeregotu je prav prišla na kakih ozkih potkah.
Kakšne pa so nekje normalne cene teh?? Ker mi je kolega rekel da ravno niso dragi, ter da me bo ta vseeno prišel preveč? (okoli 200€)[/quote
Od 2oo-25o se gibljejo cene.
Default avatar
Mi smo ga tri leta nazaj kupili za 450 eur in je made in china. Takrat sem se zaklela, da nikoli več ne kupim sra*** iz kitajske, saj smo celo sezono porabili le za popravila, pa še danes ne dela tako kot bi moral. Kupili smo ga v Štorjah (ali Šempetru?) in vsem odsvetujem tovrstni nakup.
Vzvratna prestava je še najmanjša težava.

Moderatorji