Forum.Over.Net

Starševski čvek

osebje v ljubljanski porodnišnici

Default avatar

izkusnje

kaksno se vam zdi? odpravljam se tja rodit.
Default avatar

ajvarček

normalni so. Kakšno osebje bi pa ti rada? A rojevaš malega Obamo pa da morjo biti vsi vrhunski?
Default avatar

mirijam

Ti pejt dobre volje tja, v prepričanju, da bo vse ok, da bodo prijazni, pa bo!
Če ti pa kdo nagaja, pa si reč, da ima slab dan, da ima doma tečnega moža, še bolj tečno taščo in jo/ga pusti na miru.
Default avatar

o shit

ajvarček je napisal/a:
KOK SM SE NASMEJALA:-)))))))))))))
Default avatar

hihehaho

Jaz sem si tudi preden sem šla rodit malo prebrala po forumih.
Moje izkušnje:v porodni so bili vsi res super, prijazni, strokovni, topli...Sem pa bila potem žal odpeljana na C oddelek, kjer pa je bila malo drugačna zgodba. A se nisem sekirala, bila sem pripravljena že od prej, ker sem brala, da so imele ženske tam slabe izkušnje. Žal so bile razmere še vedno iste, kot se je pisalo. Ampak tiste tri dni že potrpiš.
Default avatar

danes slaba

Bila na oddelku D junija. Vsi zelo prijazni, sploh moški del. Razen ena sestra ni premogla niti kančka prijaznosti. Ampak če je pač prišla pogledat, ko sem klicala, je svoje delo opravila korektno in strokovno, da bi se z njo lahko pogovarjala sproščeno, pa bi jaz potrebovala vsaj malo prijaznosti.
Mi pa niso "sedle" zdravnice. Skupaj sem srečala 5 porodnic, od tega nas je 4 imelo prerezan presredek, v materinski šoli pa so govorili o povprečju 30 % (ok, sem imela pač smolo). In ko pojamraš, da šivi bolijo, da ima čišča čuden vonj, so na viziti vse zdravnice po vrsti s čim bolj lahkotnim glasom vzklikale kako da so bolečine normalne in da bo minilo:(
Kakorkoli, ni mi žal za izbiro lj porodnišnice.
Default avatar

teja21

jaz sem bila zadovoljna. drugič sem rodila na drugem koncu Slo. pa sem v Lj zvedela veliko več kar se tiče otročka. bili so tudi veloko bolj prijazni.tako da bi skoraj rajši če bi še kdaj ratalo šla v Lj.
Default avatar

Asya

ajvarček je napisal/a:
nikol se ne ve kaj rodiš, mogoče bo mali Obama, ali pa mali Silvo Plut
Default avatar

Žogica Nogica

Trikrat rodila, vedno so bili strokovni. D oddelek je morda res tudi malenkost prijaznejši, ampak proti strokovnosti tudi C oddelku nimam kaj očitati. Enako velja za E oddelek in porodni blok. Edino kar me je malo motilo je bilo to, da sem zdravnike morala vedno konkretno vprašati, če sem hotela izvedeti kaj so se dogovarjali med sabo (tako v porodni zaradi mene, kot potem na oddelku zaradi otroka) - so očitno bolj neklepetave sorte. :) Je pa tudi res, da se nisem vnaprej sekirala kakšni bodo, sem kar nekako podzavestno vzela v zakup, da je itak vse tako kot mora biti.

Želim ti lep porod in zdravega otročka. :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney)
-------------------------------------------------------
Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)
Default avatar

Nina P

3x odlično
Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.
Default avatar

Nani Vani

Nina P je napisal/a:
čakamo na 4x ;-). Vse bo super, brez skrbi.

Zdravstveno osebje je super strokovno!
Default avatar

izkusnje

hvala lepa!!!
Default avatar

Punca Lunca

Jaz imam pa s porodno sobo slabo izkušnjo - brez potrebe filanje z umetnimi popadki in rezanje, na oddelku pa tudi ni bilo neke prave pomoči in večinoma same tečne sestre, ki jim je bilo vse odveč. Res pa je, da sem bila notri čez vikend in so bili "dežurni". Je pa zelo odvisno na koga naletiš. Vendar to kar govorijo v materinski šoli večinoma ne drži - vsaj kar se izbire pri rojevanju tiče. Da ne boš pričakovala preveč.
Default avatar

mamica nedonošenčka

hihehaho je napisal/a:
mislim da je s tabo nekaj blo narobe, če nisi bla z c- oddelkom zadovoljna... sestre in vsi so super prijazni..sama sem bila več kot 4 mesece na c oddelku pa niti ene same slabe besede... super so.
mislim, d aje vse odvisno od nas porodnic.. če imaš ti korekten odnos ga imajo tudi oni.
Default avatar

rosu

Res je odvisno na kako osebje naletiš,drugače pa sem rodila 5 krat in vsakič je bilo odlično.
Default avatar

hihehaho

mamica nedonošenčka je napisal/a:
Ne vem, zakaj bi bilo z mano kaj narobe. Povedala sem svojo izkušnjo. Kapo dol pred nočnimi in posebej pred fantoma, sta bila res super. Ostale sestre pa so bile žal precej neprijazne. Pa nisem noben komplikator al ne vem kaj. Strokovno-nimam nobenih pripomb. Imam pa jih na odnos. Sem bila pa sama tudi noter čez vikend. Če slučajno tudi to kaj vpliva na počutje zaposlenih.
Default avatar

tuti puti

Mene moti, ker so me prerezali, pa očitno ni bilo po čem takem nobene potrebe, ker me pri drugem porodu (v drugi porodnišnico) niso prerezali. Se mi zdi, da preveč serijsko režejo presredke, takrat smo bile na oddelku v večini vse prerezane.
Default avatar

m ribca

zdravnica v porodni pravi zmaj-že dvakrat ista!! ampak upam da njena strokovnost odtehta, sestre v porodni in na oddelku superca, sem zelo zadovoljna!!
Default avatar

kaTa

zelo zadovoljna, sem pa lani rodila!
Default avatar

mmammma

Rodila četrtič pred dobrimi 3 tedni. Ležala na odd C. S sabo sem imela porodni načrt, ki so mi ga do potankosti upoštevali, res pa je, da nekih eksotičnih zahtev nisem imela. Rodit mi je pomagala babica, ki ni bila ravno zelo topla, bila pa je korektna in strokovna. Po svoje mi je celo pasalo, da ni bila klepetava. Kar se pa zdravnikov tiče - sem presrečna, da ni bilo nikogar iz "stare garde", ker imam od prejšnjih porodov zelo slabe izkušnje z njimi (se jim grozno mudi in so vedno hoteli porod naterat, češ da prepočasi teče...) Tokrat mi je pustila rodit v mojem naravnem ritmu in sem zelo hvaležna za to izkušnjo.
Na oddelku so bile sestre (in "brat") zelo prijazni, dobro razpoloženi in v pomoč. Hrana odlična. Res nobene pripombe.