Med.Over.Net

ARHIV - zdravstvo

vnetje ledvic?

Default avatar

Urshy

Pozdravljeni!

Imam zdaj že kar konstanten problem,in sicer po kakršnihkoli mineralnih prehranskih dodatkih(z veliko magnezija,kalcija,..) in nekaterih zdravilih(Lekadol)me začnejo boleti ledvice.To se mi zgodi le če jih jemljem več dni skupaj,vendar v priporočenih količinah.Zraven imam tak čuden občutek napihnjenosti trebuha in plinov v črevesju,čeprav ne vem kakšno ima to povezavo z ledvicami?Bolečina je podobna,kot bi mi nekdo v ledvice zabadal nož.V izvidih vode v času bolečin imam vedno neke kristale in kri v urinu,bakterij in levkocitov je pa malo.Zdaj pijem antibiotik Ciprinol,ki mi ne pomaga dosti,pa še kup stranskih učinkov imam.Na UZ sem bila decembra lani in kamnov takrat ni bilo.Je možno da so v tem času nastali?Je možna preobremenitev(izsušitev ledvic)?Boli me pa zdaj že kar dolgo(kake 3 tedne,neenakomerno,včasih bolj,drugič manj,otekam ne,vročine tudi nimam,bolijo me samo ledvice,mehur nič).Od mraza me še nikoli niso začele boleti,zdaj ko me že bolijo pa se mi zdi da je na mrazu slabše.že kake 2 tedna pijem tudi veliko vode,brusnice,Ursi čaj,a ni izboljšanja.
Default avatar

iggy

glede vsega ne bi znad dati dobrega odgovora na vse probleme. od decembra meseca je možno, da zraste kamen, vendar je to po vsej verjetnosti izključeno, ker če je kamen v ledvici, ga ne bi čutila, saj ledvice niso oživčene. če bi bil v sečevodu, bi pa bilo že huje.
upam na vse dobro in komentar nekega strokovnjaka
Default avatar

mycobakterija

kumina za prvo silo, vzrok je mycobakterija ali pa mycoplazma ki je prisotna povsod
predvsem živali ,tudi pitna voda , pljuča ,koža in tudi kri. trenutno je hematološki laboratorij ne zaznava, napada masivno eritrocite ,mam slike, brezplačno pa lahko naredim slike vzorca ki pošlje vzorec znoja , sline- -bris , ali kapljica krvi na steklcu//pribor za merjenje sladkorja.//
za zdravnike tudi specialiste trdim da nimajo pojma, zaman trošenje bencina dopusta, ,,,*škoda je številnih življenj ker kljub visoki izobrazbi pustijo umreti.
bakterije ni možno filtrirati ker filter deluje do 500 nm bakterija pa ima 500 -200nm ,ali pa UV?
sam sem imel glumeronephrtis in luknje na jetrih .
trenutno je zaman dokazovati osebnemu zdravniku ker stvarno nima pojma, predstojnik laboratorija ima izgovor da je postopek predpisan( je pa za mycobakterijo drugačen postopek fiksiranja pa še večjo povečavo treba),
moj email : [email protected]
Default avatar

mycobakterija

sem podal kazensko ovadbo ker ne zdravijo mycobakterij (tuberkoloza in sorodne) ,saj je lažje končati življenje kot pa čakati na umetno inteligenco zdravnikov, saj tako prej ko slej zemlja zdravi
Default avatar

mycobakterija

nasvet iz lastnih izkušenj za tiste ki jih boli glava ne morejo spati in imajo slabo počutje ,
dodati ščepec zobne paste v 0,5l tekočega mila z namenom zmanjševanja mastnosti koži ,
istočasno zmanjšamo število bakterij, velja za lasišče in kopanje v banji,
za glavobol je treba dodati še izpiranje ušesnega kanala , možnost meningitisa, in slabo prezračenost pljuč CO in CO2 (tudi infekcije grla in obzobnega tkiva in kosti povečajo količino sluzi in oteženo dihanje) že samo izkašljevanje da človeku bolše počutje ni pa zdravilo (Kardiolog globlje dihaj je ****** ) ,po vsakem obroku splakniti hrano iz grla in požiralnika da ne gnije v grlu (cedevita) .
ker tuberkoloze ne zdravijo je pa koristno če se količina bakterij zmanjša z izpiranjem ker le ta uspeva tako v tekočem milu kot v alkoholu
Default avatar

mycobakterija

za bolečine v ledvicah iz lastnih izkušenj pomaga uživanje bonbonov ki vsebujejo mentol,ki imajo zajbelj (ricola) ,ali sploh namenjeni za grlo , hals...tudi kumina.
opozoril bi na negativen učinek angal-s in tantumverde ki spodbujata rast bakterij ki imajo nepravilno okroglo obliko (ne vem ime ,ampak nekaj na O...) da se ju ne uporablja če je grlo boleče in pekoče!
za samozdravljenje garantiram učinek , je pa tako da zdravniki tak nimajo pojma, pa tudi velja da če se samozdraviš -skriješ bolezen simptome ,
prosil bi tiste ki si upajo izjaviti da jih zdravniki niso zdravili da se združi izjave tudi mojo da se podkrepi zahteve za izboljšanje metodologije zdravljenja (nismo v kameni dobi)
kontakt
[email protected]
t. 040 48 38 74
Default avatar

Cedrin svet

Smola cedre v cedrinem olju

pri mešanju cedrine smole in cedrinega olja dobimo oljni balzam različnih koncentracij, z močnejšim zdravilnim učinkom, kot bi ga imela vsaka komponenta posebaj.
Oljni balzam odlikuje sposobnost tvorjenja srukture in funkcije celic jeter ter trebušne slinavke. Pomaga pri izločanju soli težkih kovin iz organizma. Zelo pomemben je za otroke in boljšo presnovo rastočega organizma.Uporablja se notranje, po kapljicah, zunanje pa z utiranjem, masažo in podobno.
Oljni balzam je efektiven naravni antioksidant. Dober je kot preventivno sredstvo za bolezni jeter, ulkusa, ima antiseptično in antisklerotično delovanje, izboljšuje funkcije prebavil in presnovo, pospešuje celjenje, zmanjšuje intoksikacijo organizma pri sprejemanju kemičnih preparatov. Na splošno krepi organizem, zmanjšuje kronično utrujenost in povečuje umsko in fizično delovno sposobnost.
Redna uporaba cedrinega olja, posebaj oljnega balzama, tvori zaščitno funkcijo celic na molekularni ravni, vodi k izboljšanju možganskega in perifernega pretoka krvi. Prispeva k nasičenosti organov in tkiv s kisikom ter aktivira mehanizem za oblikovanje novih celic (linolenske kisline), zmanjšuje ali odpravlja nepravilno presnovo maščob, ščiti kožo pred škodljivimi učinki in jo mehča (linolna kislina).
Od davnin so prebivalci Sibirije in Urala uporabljali oljni balzam za zdravljenje zagnojenih ran, ureznin ali opeklin. V času velike domovinske vojne je balzam uspešno uporabljan v zdravljenju ranjenih vojakov. Najtežje poškodbe tkiv, celo gangrene so zdravili s cedrinim balzamom.

Uporaba cedrinega balzama ščiti kožo pred staranjem in jo naredi mlado in elastično. Posebaj je koristen ljudem s problematično in obolelo kožo, s povečano krhkostjo las in nohtov, tistim, ki bivajo in delajo v slabih klimatskih in ekoloških pogojih, zaposlenih na delih s povečano porabo energije in povečanimi psihoemocionalnimi napori.

Indikacije:
uporablja se za čiščenje krvi, pri zastojih limf, cistitisu, vnetjih ledvic, infekcijah sečil, PMS-u, vnetij mlečne žleze, artritisu, oboljenj ORL(laringitis, otitis, faringitis, sinusitis) in dihalnih poteh (bronhitis, kašelj), kot preventiva in zdravljenje virusnih infekcij, kožnih vnetij, akne, dermatitis, ekcemi, mastna koža, psorioza, psihična razdražljivost, paranoja, stres,
nespečnost, histerija in kot sredstvo za regeneracijo tkiva, celjenje ran v smislu pomožnega sredstva , ne pa kot zdravilo.

Smola cedre v cedrinem olju, ali balzam sibirske cedre , je edinstven izdelek, katerega spekter in moč vpliva na človeško telo je težko preceniti.

Način uporabe:
Notranje: uporablja se 5% smola v olju 1-3 kaplice v čajni žlički medu, 3 krat na dan.

Zunanja uporaba: 20% smolo v olju nanašamo v tankem sloju na problematične dele kože.

Masaža: 20% smola pomaga pri paranoji, depresiji, revmatizemu, artritisu, gripi, prehladu, kašlju, bronhitisu, aknah.

Komprese: 3-4 kapljice 20% smole. Pomaga pri evmatizmu, artritisu, angini,vnetjih kože, ranah, opeklinah, aknah, mastni koži.

Kopel: 7-8 kapljic, proti revmatizemu, artritisu, gripi, prehladu, kašlju, aknah, bronhitisu.

Inhalacije:4-5 kapljic(inhalator) Kronično anksiozno stanje, prehlad, gripa, bronhitis.

Kontraindikacije: individualna občutljivost na posamezne komponente.
Default avatar

Cedrin svet

Pozdravljeni,

naletel sem na slovensko spletno stran, ki ponuja precej izdelkov iz sibirske cedre. NJihov nabor je tako pester, da prodajajo celo masažne vložke za obutev, ki so ravno tako izdelani iz sibirske cedre.
www.sibirska-cedra.com
Lp,

Cedrin svet