Forum.Over.Net

Mladi, ljubezen in spolnost

tvs ali poptv

Default avatar

špela

drage in dragi, na katerem programu gledate informativni program oz. dnevnik? a ni 24 ur nekako trivialna oddaja?
Default avatar

zaspanka

Jaz dnevnika ne gledam pogosto, ker me politika ne zanima. Ko pa ga gledam, dam na poptv.
Moj fant pa je vnet privrženec tega in običajno kar skače med tvs in poptv, kar mi gre pošteno na živce.
Default avatar

klemenko

Če že gledam dnevnik, ga gledam na tvs. 24 ur se mi zdi nekaj takega kot Slovenske novice med časopisi: pofl v glavnem.
Default avatar

Klemenxx

Pop TV od 19.15 do 19.30 potem pa TVS 1.

Razlog: Nacionalka ima 100% bolj profesionalni kader kot pa POP tv.

Po mojem osebnem okusu je dnevnik na POP tv - oprostite izraz
eno samo "šimfanje" in opravljanje.
Pa zelo me moti ozadje na dnevniku POP tv-ja. Zmerom se mora nekdo
nekaj brez veze sprehajati v ozadju....

Voditelji POP tv dnevnika - pa z izjemo Tamare Vonta - niso vredni
tega naziva, mislim toliko živčnih osebnosti na kupu je pa malo preveč.

Po mojem POP tv počasi že tudi propada, samo še poceni španska jajčka
in 1000 x ponovljene serije.
Ker so "kupili" Kanal-A so pa še to TV zavozili do konca.
Default avatar

Frucka

Ponavadi gledam odmeve na tvs, ker prej mi ne znese se vsesti pred tv.
Default avatar

Maja21

Lep pozdrav Spela.
Jaz porocila ne izpustim za noben denar.Gledam jih redno na obeh popu in tvs pol pa primerjam.Neverjetno kolikokrat o istih stvareh drugace porocajo.Se strinjam s Klemenxx o kadrih na popu.Zelo dobri pa so odmevi na tvs.
Adijo.
Default avatar

Al

bols se mi zdi na tvs, ker se mi zdi da vec povejo, ceprov na poptv tudi tak slabo,da neb mogla gledat. edin kar mi je mal brezveze na poptv je to, da so podaljsal za 15 min, pa isto zves ko prej
Default avatar

Tanya

seveda, ko je pa vložek reklam 15 minuten...
Default avatar

Ribica*

Jaz, ce gledam, gledam na poptv. :) ne me lincati :) ker ste vsi proti poptv:)
hvala za razumevanje.
:) cau.
Default avatar

girlie

Definitivno na SLO1! Šport pa na obeh :)))
Default avatar

barbara

Ponavadi odmeve na slo1. Drugače sem pa mnenja da naj bi ljudje kar lepo pogledali poročila, dnevnik, 24 ur ... karkoli, samo da so na tekočem z dogodki ... tukaj in čez mejo.
Default avatar

Sašo

Še en, s podobnim mnenjem, samo, da menim še to, da tudi TVS je dol viselo vse, preden se je pojavil POP, tako, da mislim, da rabimo oboje, ali še več.

Mi je pa na splošno bolj všeč tvslo, tudi ostalo, ne samo informativni program.
Default avatar

Nika

TVS. Zakaj te to zanima?
Default avatar

Jani

Če se mi že uspe prebiti do tv - ja do dnevnika, potem gledam do pol osmih poptv, potem pa špricar do konca. Šport pa gledam na obeh (če se izide), razen če ni na poptv #$% Gašper Bolhar#%$&#%$, takrat pa tv prepustim otrokoma, da lahko zaigrata še eno igrico....
Pa še to: če bi poptv - jev budget znašal toliko kot na tvs, potem bi bila poročila tudi veliko kvalitetnejša, kader pa tudi bolj "strokoven". Mimogrede, tudi tvs ima par živčnih razvalin :)))

Pa lep, sončen dan, brez neviht, še naprej!
Default avatar

SuperNatural

Zivjo !

Meni je pa 24 ur veliko bolj vsec kot dnevnik..Ne vem bolj sprosceno in tako je vse na 24 ur.Ceprav glede celodnevnega programa je pa slo 10000 krat boljsa, tut oddaje ma ful dobre..Ampak..je pa tut tvslo totalno v *****.Meni je se boljsa tv od slo hrt.Hrvati majo pa res razen dnevnika najboljse oddaje (informativne,glasbene,izobrazevalne..).pa tut sceno oz. ozadje znajo boljse narest.mi slovenci se mi zdi da sploh ne znamo nekih dobrih oddaj narest, tut voditeljev nimamo dobrih, ne znajo vodit.. Samo titsti dve na jutranjem programu na poptv poglejte...da bruhas poleg..Skratka, slovenci se se moramo velik o tem naucit.Je pa res..da ocitno nimajo kesa kr drgac bi na vseh slo tv bil program sigurno boljsi.
Default avatar

Enolla

Poročila gledam na poptv zaradi hitrosti informacij. Da pa bi ostala objektivna zarad včasih preveč senzaiconalističnega poročanja, novice "preverim" pri Odmevih tvslo. LP
Default avatar

Polona

Jaz tudi mislim, da pop tv stavi predvsem na senzacionalnost, saj vcasih iz muhe naredijo slona, da se ti kar smesno zdi vse skupaj. Jaz zato tudi raje pogledam TVS DNEVNIK,seveda tudi pogledam POP 24 ur. Pol pa da ne omenjam razne Tankote, ki dela budalo samega od sebe in se zdraven pocuti se frajerja.Prav tako imam vcasih obcutek, kot da bi bil kaksen voditelj ali i voditeljica malo "pod gasom", pa ne vem ali mogoce zaradi vrocine ali kaj.
Prav tako je 24 ur tako izrazito prestranska,. kar se tice politike, ko ocitno simpatizira z levico in jih tega sploh ni sram, ne zavedajo pa se, da so drzavni medij, in ne orodje neke stranke.
Zato skoraj ne maram gledati politicnih oddaj na Pop tv, ker mene, ki nisem lih za levo, dostikrat jezijo ali prizadanejo. Ampak oni imajo v rokah skarje in platno in ponudijo nam tisto in tako, kot oni hocejo. Njih ne zanima globalna slika slov. politicnega prostora, ampak so zelo pristranski. Da ne omenim pristranskost Tanje Staric pri politicnih temah in podobno, ko se obnasa kot pobesneli, napadalni osebek, ki bo sedaj raztrgal nasprotnika na prafaktorje.Zdraven pa misli se," kako pametna sem!!"!Morda je za ene dobra voditeljica Odmevov, ampak lahko bi se malo skulirala, in zajela sapo in ugotovila, da se da kariero delati tudi, ce si malo objektivnejsi.
Tako jaz mislim, ko gledam tale pop tv, pa se spomnim, kako smo se pogovarjali vcasih, ko je zacel POP tv Sloveniji; Hvala Bogu, da je se ena tv prisla, bo vse vsaj bolj objektivno, pa zanimivo!!", pa moram reci, da je tv Slovenija kljub temu boljsi, saj nekako zna, kljub vrocim temam obdrzati nevtralnost, ali vsaj tako ocitno ne simpatizira, da se gledalec pocuti kar neumnega.
Default avatar

Sašo

Polona, oprosti, da upadam.
Ne bom ocenjeval Tankota, oglašam se, ker je iz Pivke, kot jaz.

Ta tvoj vtis, "pod gasom" vsekakor ni zaradi vročine, ampak je pravi "gas".
Pridi enkrat v Pivko, pa poglej, kakšen je Tanko brez šminke, obleke, maske, pa brez zavor. Utrže se ga ko magarac. Samo, to je še RTV SLO šola, to ni dobil na POPu. Sicer je faca in zelo inteligenten, zna pa povedat, koliko je alkohola med novinarji in temi znanimi facami na TV. You'll be impresed.
Default avatar

Nika

Napisala si:
"Prav tako je 24 ur tako izrazito prestranska,. kar se tice politike, ko ocitno simpatizira z levico in jih tega sploh ni sram, ne zavedajo pa se, da so drzavni medij, in ne orodje neke stranke."

Pa kako to mislis. Upam, da ves da POPTV ni drzavna TV.
Default avatar

barbara

POP TV ni državna TV ... vsaj tako sem bila vedno prepričana ...
Kar se pa raznih opojnih substanc tiče ... a ni tega povsod preveč, ne samo na TV ... še ko prideš v kak državni ali občinski urad, ti je včasih kar slabo ... cigaretni dim (čeprav po zakonu v pisarnah nima kaj početi - dim mislim) , pa vonj po alkotu in to ... bi se dalo še razpravljati, samo ne paše k temi foruma :)

lp, Barbara.