Starševski čvek

Hotel Mirna Portorož

Default avatar
Zadnji trenutek smo se odločili, da drugi teden preživimo par dni na slovenski obali.Danes sem tako potrdila rezervacijo v hotelu Mirna v Portorožu, ki se nahaja v okviru Life class hotelov.

Zanimajo me izkušnje in parkiranje. Šele sedaj sem videla, da lahko parkiramo samo v parkirni hiši (15€/dan - doplačilo)????
Default avatar
...vprašala direkt v hotel.
Default avatar
To ne drži, vsi hoteli v tem sklopu imajo varovana parkirišča. Tudi sam hotel je dobra izbira.
Default avatar
Mi smo bili maja mesece v hotelu Neptun - v bistvu je sosednji hotel od hotela Mirna. Parkirišča ima vsak hotel, vendar so se meni osebno zdela majhna, že v mesecu maju precej zasedena. Tako da ne vem, kako mora kaj biti v "ta pravi" sezoni.
Default avatar
Ker prvič dopustujemo v Portorožu, me zanima ali imajo ti hoteli kakšen bazen s tobogani, kakšne so sobe, ali je plaža plačljiva ????

Saj vem, da lahko kličem v hotel ampak me zanimajo vaše individualne izkušnje.
Default avatar
Če pogledaš pa še na internet (), imaš pa tud narisano garažno hišo...
Default avatar
Neli2 je napisal/a:
Rezerviraš hotel, pa ne veš, a boš lahko kje parkirala avto, a ima hotel bazen, če moraš plažo plačat...

Saj človek ne more verjet.
(Da sploh ne omenjam, kaj vse se dandanašnji najde na internetu - direkt, brez spraševanja po forumih.)
Default avatar
Vem da so bazeni, nevem če imajo tobogane?
Vem da je garaža, nevem ali je potrebno doplačilo 15€/dan?
Vem da je vse napisano, nevem pa če lahko verjamem vsemu kar rečejo v agenciji?

Zato pa sprašujem po individualnih izkušnjah!
Default avatar
Pa to tudi ne veš, da se ne vem piše narazen??? Aha, se mi je zdelo.
Default avatar
"A ne?" hvala, ker si me razsvetlila glede sloveničnih napak. Pa še vedno NE VEM ali so tobogani, garaža v doplačilu, ...

Hvala za vse informacije v stilu elain in panja!
Default avatar
Torej, vtipkala sem hotel in tam piše: igrala so - sicer je na sliki mali tobogan, dodatna ponudba zadnja vrsta pa je mal čudna: varovano parkirišče - všteto v ceno. Garaža je pa za doplačilo.Vtipkaj še ti, pa ti bo vse jasno. In se boš izognila pametnjakovičkam tlele.
Default avatar
kar ne morem verjeti, kako ste nekatere napadalne.


Skratka. Bili prejšnji mesec v Neptunu:
1. plaža brezplačna
2. parkiranje brezplačno (je bilo parkirišče zasedeno, pa smo pustili ključ od avta na recepciji in nam ja je fant prijazno parkiral. na koncu se je izkazalo, da kar v parkirno hišo. najprej je rekel, da ga bo dal tja samo začano, da se ne sprazne parkirišče, potem je bil pa kar 4 dni v garaži - brezplačno. ko smo odhajali, ga je fant pripeljal. smo mu dali 2 EUR napitnine)
3. bazen, notranji so sedaj zaprti, imate samo v rivieri en manjši zunanji bazen. nam je plaža bolj odgovarja.
lepo se imejte.
QD
Default avatar
aja, še to - tobogabov ni.
Default avatar
Se najlepše zahvaljujem za koristne informacije!
Default avatar
v hotel Mirna nikoli več. za hotel z 4 zvezdicami dobiš kr klaverno nastanitev. soba je še lepa, ampak poleti si s klimo nimaš kaj začet. stara , splesnela, cvileča, ki ne ohladi za 1 stopinjo prostora. Spanje v 5. nadstropju, pri vročinskem valu je misija nemogoče. wc splakovalnik je tako glasen, da zbudiš vse sosede (ali pa oni tebe). Ponudba v jedilnici ; vsak dan isto. pa še to kar ostane od zjutraj je za večerjo on obratno, izbire pa ...za polže; prestana zelenjava. Da o namrgodenem osebju sploh ne govorim. kje si to videl, da ti brez besed odnašajo kroznik izpred ust, pa se vilice odlozil nisi. za hrbtom pa slišiš šinfanje in godrnjanje osebja kar pred gosti, in po hrani hodi brskat glih vsak kelnar ki ima minuto cajta. v 10 minutah jih je prišlo 5 različnih natakarjev, kuharjev, pomočnikov, ki so brskali po tistih 5 skledah. Adijo Portorož. nikoli več.