Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Železniška postaja Ljubljana

Default avatar

sloncica

A mi lahko kdo pomaga z eno informacijo. Danes dobim obiske, ki pridejo na železniško postajo Ljubljana. V podhodu je mogoče iti ven proti Vilharjevi ali proti centru. Zanima me ali so v podhodu kakšne table, ki označujejo oba izhoda in kaj piše na njih? Če katera ve, naj napiše, ker moram poslat na SMS na kateri izhod naj gredo.

Hvala za pomoč!
Default avatar

afna002

Da bi jaz vedela (pa sem na železniški vsak vikend), ne piše nič. Zdaj pa, ali res ne piše nič, ali sem pa jaz tako "slepa" pa tega še nisem videla.
Default avatar

Petra**

Mislim da res piše imena ulic, ampak ne vem točno kje. Pa vsak dan hodim tam mimo.
Najbolje da napišeš, da če morajo proti Viharjevi naj gredo mimo trgovinic, lokala. V smeri centra pa ni tega nič v podhodu.
Default avatar

afna002

glede na to, da nobena od naju ni prepričana je res najboljša rešitev kot je napisala petra**, če greš proti vilharjevi greš mimo lokalov, trafike,... če greš pa proti centru pa ni nobenih trgovinic, lokalov ampak samo avtomati za pijačo, hrano...
Default avatar

sloncica

Evo, sem poklicala kar na postajo in so mi povedali, da so izhodi označeni - izhod proti Vilharjevi in izhod proti centru. Človek vsak dan kaj novega izve :-)
Default avatar

šecjen

sredi tunelov ni nič označeno, tako da so spet nekoga naplahtali. najboljš da se petrinega nasveta držiš. mogoče še bolj natančno, da so proti izhodu v center stopnice, na vilharjevo pa razni lokali, steklena vrata, potem pa stopnice