Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Enodnevni izleti za družine z malimi otroci

Default avatar

NIKKI

Imam dva fantka, stara 3 in 1 leto. V večini se podimo doma zunaj, vsake toliko časa pa gremo radi kam na izlet. NE dolgo nazaj sem tu prebrala, kako je lepo v Olimjah in smo prejšnjo soboto šli.Ogledali smo si tudi jelenov greben, pa čokoladnico,samostan, čarovnice in se v Aqualuni kopali. Bilo je rel lepo!


Sedaj me pa zanima, kam vse še lahko peljem otroke, za en dan? V mislih imam še živalski vrt.
Kam greste še vi? Kje vam je bilo všeč?

Smo iz Zasavja in pri nas razen trim steze, hribov ni nič drugega. Tko, da se še kaj vidi, kot smo videli čarovnice(uf, so mu bile všeč)...

NE vem kako je v Lipici. JE primerno za majhne otroke?

Pa, lepo prosim brez kregarije, sprašujem res družine ki rade kam grejo čez vikend in imajo kak dober nasvet.
Default avatar

nič še 3 leta

mene pa zanima kaj sploh imate od takih izletov ? mlajši je premajhen, da bi ga kaj drugega zanimalo kot joška in spanje. 3 letnik pa je tudi še premajhen za karkoli.
Default avatar

samo v Lipico ne !!!

V Lipici ni primerno za majhne otroke !!! Že v Sežani so table '' LIPICA NI ZA MAJHNE OTROKE '' , v Divači pa en možakar izloča iz prometa avtomobile z majhnimi otroki.

Mah........babe.......
Default avatar

google

Mogoče tole kaj pomaga:
Default avatar

NIKKI

google najlepša hvala!!!!!!!


Vseen ne morem verjet, da se nekaterim vseeno da in si celo vzamejo čas, razmislijo in celo napišejo zlobne in nesramne komentarje, kljub temu, da sem v tadnjem odstavku napisala, da me zanijo izkušnje družin ki to počnejo.


NE vem zakaj ste nesramne in zlobne. Vam ni všeč tema, jo preskočite! Zakaj si celo vzamete čas, da napišete nekaj nesramnega?
Default avatar

muca copatarica

Mogoče Ljubljana - tja se peljete z vlakom, z gondolo na grad, se malo razgledate in sprehodite, ob Ljubljanici na sladoled, mogoče se popeljete še z ladjico...
Default avatar

muca copatarica

aja, kaj pa Kekčeva dežela?
Default avatar

ne vem no

Mah kaj češ, ženske so vedno bolj zlobne. Ne vem pa zakaj naj bi Lipica ne bila za mlajše. Lepi sprehodi, večji lahko jaha kakšnega ponija, mali pa uživa zrak. Kar pojdi, ampak res pa je da otrok - večji kaj dosti ne bo odnesel. Razen če ima rad konje. Ostalo je pa dolgcajt. Bo treba še kam drugam, za zapolniti dan.
Default avatar

Iza bela

Našim je bila pa zanimiva že samo vožnja z vlakom ali pa avtobusom. Pa na Brnik smo šli gledat, kako vzletajo in pristajajo avioni, samo je kar glasno. drugače pa v Kranjsko Goro malo na sprehod k jezeru Jasna, pa v Bohinj. Sicer niso to lokacije, da bi se nekaj dogajalo, je pa za spremembo okolja in da je družina na zraku in skupaj.
Default avatar

pa ste prebrale

Pa ste prebrale: otrok 3 in 1 leto. A s tamamlim naj gre z vlakom, pa na Brnik, da se začne jokcat mali. Pa na grad z gondolo.Jaz bi pa predlagala - do Lipice zgodaj zjutraj, potem pa še mal naprej do morja se spočiti in oddahniti. Dve muhi na mah. Končno se lahko ustaviš v Lipici ko se vračaš, tam enkrat okrog 5 popoldne, pa se shladite od morja.
Default avatar

mi pa takole

arboretum volčji potok, za dušo staršev, ta mala dva imata sprehod in potem tista razstava metuljev, ki prosto letajo po prostoru...
Default avatar

ne niso prebrale

pa ste prebrale je napisal/a:
take majhne otroke zanimajo mogoče račke ob vodi, pa kopanje. vse ostalo jih bo kasneje. taki enodnevni izleti so prej utrudljivi kot v veselje.
Default avatar

Iza bela

No ne vem,. Eno letnik ti itak spi v vozičku, s ta večjim pa narediš en krog okoli jezera. Al pa če sam k tašči hodiš na nedeljska kosila. Jaz nisem bila komplikator in sem preživela dva meseca na morju sama z obema otrokoma ,dokler nisem šla v službo. Za Brnik sem pa napisala, da je glasno, če se pa ustaviš tam pri ograji, ni pa prav nič groznega.
Default avatar

mirijam

A vi to resno? Pol ste sam doma sedel z enoletniki? A na izlet vam je bilo preveč utrujajoče? :-)))) Za crknt!

Ja, arboretum je fajn, sploh igrala! Pa Bohinj, špancir okrog jezera, tam pa vidiš račke, pa lokvane itd.
Pa baje je lepa in nič kaj zahtevna pot do bohinjske koče.

V bistvu greš lahko kamorkoli, samo, da so igrala v bližini. Našim je bilo to super!
Default avatar

Joži**

mi pa takole je napisal/a:
In tudi igrišče bo 3 letnika gotovo zanimalo.
Default avatar

nevarnost igral

mirijam je napisal/a:
3 letnika bo mogoče zanimalo. leto dni star na igralih, si pa pozabila najbrž. samo gledaš kam bo padel in nimaš nič od igral razen skrbi.
Default avatar

muca copatarica

Zdaj vam pa res ne razumem - z eno in troletnikom ni nikamor za it, ker itak še ne vesta, za kaj gre :-(. Par dni nazaj ste imele pa ravno obratne komentarje, ko je bila debata, če z otroci it na morje oz. dopust ali ne. Pa ste vse mahale, da dopust pa že mora bit, sončki že ne moreje biti prikrajšani za uživanje, četudi gre "zadnja krava iz štale". Ej, bejbe, se vid, da je polna luna....
Default avatar

igrišče ima najbrž domu bliže

No, na igrišče pa res ni treba v Volčji potok, a ne ? Nikki ti kar pojdi v Lipico, Bohinj. Povsod se boš sprehajala in kaj našla. V Arboretum gredo pa mamice zaradi sebe in pozabljajo da vseh otrok pa res ne zanimajo rožce in metulji, zanimajo pa mamice. Oh, kako je užival. Ja, ker je letal, medtem ko je mami slikala, leta pa lahko tudi doma, samo da ni tle avtov.
Default avatar

kokle

ma ste ene kokle :-) naša triletnica je uživala v arboretumu.

Najboljše je, da so otroci doma do ne vem katerega leta in potem pridejo med ljudi in se obnašajo kot "bik s štika"...

ne vem zakaj mislite, da otroke do xy leta nič ne zanima... še presneto veliko jih zanima pa si ne upajo vprašati svojih apatičnih in brezvoljnih staršev...

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net