Starševski čvek

ZAJTRK V HOTELIH??

Default avatar
Gremo na Hrvaško v hotel, ponavadi smo hodili v apartmaje. Kaj je običajno sploh za zajtrke v hotelih? Nebi rada jedla cel teden kak kruh pa med... A sadje se da dobit zjutraj?

Hvala za informacije, ker nimam pojma.
Default avatar
kako naj ti odgovorimo na vprašanje,če ne vem kam na in v kateri hotel greš?In kako lahko vplačaš dopust brez, da se pozanimaš kaj ti za tvoj denar sploh ponujajo..mislim eni ste pa...

Jaz sem vedno izbrala hotele kjer je bil zajtrk samopostrežen.Tam imaš veliko izbiro.
Default avatar
đizs je napisal/a:
Če smo že pri nestrpnosti: pravilno je seveda "ne da bi se pozanimala ..."

Dopustniki, običajno so v hotelih res že samopostrežni zajtrki z zelo veliko izbiro. Tudi sadja ne manjka.
Default avatar
Umag, hoteli Sol, samopostrežni zajtrk: Dobiš kosmiče, sadje, namaze, salame, jajca na več načinov, pomfri, hrenovke, klobasice, palačinke, kava, čaj, pomarančni sok,...
Default avatar
nestrpnost je napisal/a:
Če lektoriraš, lektoriraj vse.
Ta besedna zveza namreč ni edina napaka mojega pisanja.Lahko rečem, da si bila pri lektoriranju prav tako površna kot jaz pri pisanju!
Default avatar
Res odvisno, v kakšen hotel greš. Ne preveč dolgo nazaj je bil zajtrk v nekem hotelu v Strasbourgu vedno isti: en kos kruha, ena kocka masla, ena marmeladka, en rogljiček, kava. Postrežen v prostoru, ki je sicer vsak večer huda pivnica. Vonjave in ostale pripadajoče reči si lahko predstavljaš.

Zajtrk v hotelu Histrion v Portorožu pa recimo obsega vse od sadja, jogurtov, kosmičev, rogljičkov, kruha, žemljic, raznoraznih namazov, klobasic, slanine, hrenovk, sirov, jajc, peciva, kompotov ... ... Ni da ni.

Mislim, da večina hotelov sodi v zadnjo kategorijo, tako da ni panike, da bi dopust preživela ob kruhu in medu.
Default avatar
Aha, hvala, pol pa mislim, da ne bo panike, je precej dober hotel.