Forum.Over.Net

Starševski čvek

bovec-kam?

Default avatar

bovecc

Bovec. Kaj si lahko ogledamo z dvema majhnima otrokoma, dve leti in pol leta. Oz. kam lahko gremo.
Default avatar

bovecc

Radi hodimo po hribih oz. gozdnih poteh. Dveletnik tudi hodi brez problema. Problem je samo sedemmesečnik. Fizioterapevtka pravi naj ga ne nosimo v štorklji ali ruzaku ampak v rokah. Halo, ja morda malo sem in tja kam dlje pa težje po rokah.
Default avatar

k i t t y

Ima kakšne takšne težave, da vam je to odsvetovala?
Jaz sem namreč tudi s sinom hodila v razvojno pa to ni bilo odsvetovano. Seveda za krajši čas. Pol urce, da nekam prideš pol pa ven.

Sicer pa jaz sem lani preživela 5 dni v Bovcu pa dlje od reke nisva prišla. Ob reki je namreč en kup poti kjer sem lahko peljala voziček. Malo se približajo reki, malo zavijejo v gozdiček. Tako sva vse dni malo se sprehajala malo se kopala, metala kamenčke in mahala tistim, ki so se spuščali po reki. Vmes sva nahranila kakšno ovco in dneva je bilo konec.V vseh dneh nisva pregledala vseh poti. En dan sva šla do slapa. Tam se ga dala v kengurujčka in sva šla ene pol urce po reki navzgor. Dokler je bila potka lepa.
Letos bo enako s to razliko, da bova brez vozička.
Žal ti kakšnih konkretnih izletov ne znam svetovati kljub temu, da v Bovec hodim že nekaj let.
Default avatar

vasja9

Thja, za tako majhne otroke ni kaj dosti zanimivosti v Bovcu. Za odrasle pa je! V kraju je zasebni muzej prve svetovne vojne, malo naprej od Bovca je krasno urejeno in obnovljeno bojišče iz 1. svet. vojne imenovano 1313. Lep izlet je do slapa Boke, ali pa na izvir Soče. Lep kraj je Lepena, z hudourniki in rečico. Podaj se proti kraju Čezsoški Log. Ali pa z gondolo na Kanin, kjer lahko ob lepem vremenu istočasno občuduješ pogled na Triglav in na Tržaški zaliv.
No, za en teden sem ti že dal namigov, sicer pa ti bodo več znali svetovat v TIC-u ali pa v hotelskih recepcijah.

Pa lep dopust vam želim vsem skupaj!

Morda pa se vidimo 30.julija, ko pridemo v Bovec na zbor motoristov!!
Če nisi za vzor, bodi vsaj primerek!!
Default avatar

bovecc

Hvala lepa. Tudi sama sem bila že večkrat v Bovcu samo takrat še nisem imela otrok.