Starševski čvek

Vnetni rak dojke

Default avatar
Spoštovani!

Stara sem 29 let. brez otrok. V družini nimam sorodnikov kateri bi že imeli raka.
Pred kratkim so mi odkrili vnetni rak leve dojke. Takoj sem začela z agresivno kemoterapijo. Zdravniki mi po končani kemoterapiji napovedujejo odstranitev dojke, postopek so mi že malo razložili, ampak ravno nisem navdušena nad tem.
Vprašala, bi vas rada kakšne so vse možnosti operacije takega raka pri nas?
Ali je res, možno samo to, da ti dojko odstranijo in naredijo drugo na podlagi tvojega lastnega tkiva iz trebuha. To pomeni, da te čisto iznekazijo, poleg tega pa to ni zagotovilo, da se rak ne bo več pojavil.

Za odgovor se vam že v naprej zahvaljujem.

Erika
Default avatar
[quote="Zoya_Erika"]Spoštovani!

Stara sem 29 let. brez otrok. V družini nimam sorodnikov kateri bi že imeli raka.
Pred kratkim so mi odkrili vnetni rak leve dojke. Takoj sem začela z agresivno kemoterapijo. Zdravniki mi po končani kemoterapiji napovedujejo odstranitev dojke, postopek so mi že malo razložili, ampak ravno nisem navdušena nad tem.
Vprašala, bi vas rada kakšne so vse možnosti operacije takega raka pri nas?
Ali je res, možno samo to, da ti dojko odstranijo in naredijo drugo na podlagi tvojega lastnega tkiva iz trebuha. To pomeni, da te čisto iznekazijo, poleg tega pa to ni zagotovilo, da se rak ne bo več pojavil.

Za odgovor se vam že v naprej zahvaljujem.

Zakaj je pa operativna odstranitev dojke tako nujna?

Komplementarna medicina pozna 100% učinkovite metode ozdravljanja: bioresonantna(zapper)terapija,jagode Goji,antiparazitski programi( tudi od dr. Hulde Clark, ki je ozdravila čez 20.000 svojih klijentov),MMS,Maharishi amrit kalash,biološki Germanij 132,... če le človek ne ukrepa prepozno.

Vnetni rak ima najverjetneje svoj vzrok v aktivnem virusu ali bakteriji,ki pa je v veliko primerih odporen na antibiotike in ni prisoten le v dojki. Pri metodi bioresonance se da natančno diagnosticirati frekvence povzročiteljev raka in jih nato z resonančno frekvenco za vselej "ugonobiti".Terapija je popolnoma neboleča in poceni.

Na žalost so v Sloveniji farmacevtski lobiji, ki dirigirajo zdravstvu tako močni, da je najbolje poiskati tovrstno pomoč na Hrvaškem ali v kateri od Sloveniji bližjih držav.Pri nas Ministrstvo za zdravstvo "blokira" prisotnost česarkoli naravnega in dokazano učinkovitega proti raku.

Naredite, kakor želite, a če operacija resnično ni nujna, jo lahko odložite in naredite, kar se le da v tem času, da do nje sploh ne pride.V kolikor je pa dejansko nujna in neizbežna, pa na žalost nimate izbire.

LP
Miran Vučko
Default avatar
Spoštovani !

Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem in se ponovno obračam na vas - na koga se lahko obrnem za zdravljenje po metodi bioresonance.

Lepo pozdravljeni!!
Default avatar
Zoya_Erika je napisal/a:
V Sloveniji je uspešen pri tem dr. Brane Kobal, ki pa ni doktor medicine. Večino časa je v tujini, zato ga je zelo težko dobiti na telefon. Kljub temu vam posredujem njegovo tel. št.: 041-9o9-341.

V kolikor se vam ne oglasi, mi pošljite zasebno sporočilo.

Veliko sreče!

LP
Miran Vučko
Default avatar
Ne morem verjeti.
kaj nimate nič slabe vesti, da dajete upanje z bioresonanco pri vnetnem raku.
Default avatar
pona je napisal/a:
Če ima lahko kdorkoli lahko slabo vest, ste to na vašo žalost VI. Zakaj? Zaradi svojega neznanja. Educirajte se.

Ne živimo več v srednjem veku...

Moja informacija je fer, korektna, argumentirana in ne dajem nobenega lažnega upanja.

Pozanimajte se, koliko rakastih bolnikov je samo v Sloveniji pozdravil dr. Kobal, da ne govorim o dr. Huldi Clarc, ki trenutno dela v Švici-100% je pozdravila čez 20.000 odpisanih bolnikov z rakom! Pa še zdaleč nista edina...

Vprašajte mojo ženo, kdo ji je pozdravil raka: brez kemoterapije, brez skalpela, brez obsevanja.

Lahko vam dam kontakt.

LP
Miran Vučko
Default avatar
No povejte koliko rakovih bolnikov je pozdravil gospod Kobal, in koliko od tega z vnetnim rakom. Trditve morate argumentirati.
To bi me zelo zanimalo.

In ali je imela Vaša žena vnetnega raka dojke?
Ali sploh razlikujete vrste raka.

LP
Default avatar
pona je napisal/a:

PROTOKOL pri uspešnih ozdravitvah vnetnega raka dojke:

Začne se z očiščenjem telesa vseh strupov, ki so bili s kemoterapijo vnešeni v telo.Nato sledi

prvi del:

1. Diagnostika karme in detekcija karmičnih vzrokov;
2. Čiščenje vseh zajetih negativnih emocionalnih energij;
3. Stabilizacija psihe in odprava zavestnih in podzavestnih negativnih programov;
4. Detekcija frekvenc patogenov in povzročiteljev vnetnega raka, tudi z Multisweeperjem;
5. Antiparazitski program po dr. Huldi Clarc;
6. Čiščenje jeter po dr. Huldi Clarc;
7. Odprava vseh prisotnih blokad na duhovnem, duševnem in fizičnem nivoju;
8. Uvedba naravnih antioksidantov, naravnih vitaminov in mineralov,biološkega germanija 132 ipd. v prehrano, pitje alkalizirane vode iz ionizatotja in po potrebi MMS, ki ni nujen.

Vse ostalo je prilagojeno vsakemu obolelemu posebej.

in drugi del: bioresonanca;

- bazni set, 1x dnevno;
- rotacija generalnega seta, po dr. Rife-u, 1x dnevno;
- uvedba 1.,2.,3.,4., seta protokola proti raku dojke;
- in še za konec frekvence za raka, ki je posledica- sekundarni.

Tukaj sem vam predstavil samo enega od množice v praksi učinkovitih protokolov, ki vključujejo tudi bioresonanco.

Na ostala vprašanja pa vam sploh ne bom odgovoril, dokler ne spremenite svoje izhodiščne točke. Vprašanja so neglede na to, ali se tega zavedate ali ne, žaljiva.

Tudi sam ne nastopam s pozicije, da bi v kogarkoli dvomil in od njega zahteval argumente, dokaze ipd., sploh pa, da bi kogarkoli v karkoli prepričeval.

S tem tudi zaključujem svojo udeležbo v tej temi- hvala.

Lep pozdrav!
Miran Vučko
Default avatar
Meni niste odgovorili niti na moje postavljeno vprašanje.
Taki protokoli so žaljivka za rakovega bolnika.
Vprašala sem vas, koliko rakovih bolnikov je ozdravil dr. Kobal, ki ni ne zdravilec in ne zdravnik. Odgovarjati boste morali drugim, ker dajete napačno upanje.

S tem, ko trdite, naj se pozanimam koliko rakastih bolnikov je samo v Sloveniji pozdravil šarlatan dr. Kobal (ki ni zdravnik niti zdravilec in ne sme zdraviti) in v istem stavku navajate šarlatanko Huldo Clarc s ca 20.000 bolnikov, samo s tem že vplivate na bralca in dajete lažno upanje. Hulda pravtako ni zdravnik ne zdravilec in ne sme zdraviti, v Ameriki je večkrat kršila zakon in bila celo inhaftirana.
http://www.esowatch.com/index.php?title=Hulda_Clark

Sedaj a vas jaz žalim? Ali vi sploh veste, zakaj imamo zakone? Odgovorite to sebi.
Meni pa povejte koga je pozdravil gospod Kobal; vašo ženo? Pa še povdarite, da je bilo brez kemoterapije, brez skalpela in brez obsevanja. In vi pravite, da ne vplivate na druge bolnike!
Default avatar
pona je napisal/a:


Kar tako naprej!

Od tega vašega razsvetjujočega načina pisanja imamo vsi veliko koristi, še največ pa vsi bolni ljudje, ki jim s svojim zveličavnim načinom komunikacije in informiranja kažete "pravo?", edino pot!!!

Vnetni rak na dojki je s strani komplementarne medicine "mačji kašelj", le, če oboleli pride do nas še pravočasno, neglede na vašo sodbo, vaš negativni vpliv in vaš mračnjaški nastop.

A ste morda plačani od farmakomafije in dobivate procente za svoj angažman?

A ste morda že slišali za nanosrebro in njegove učinke? A že veste vse o nanotehnologiji v medicini 21. stoletja? Kot veje iz vašega pisanja, ste zaostali v leti 1909.Po svoji krivdi.

Ostanite ljubljeni in ljubeči, ostanite srečni!

LP
Miran Vučko
Default avatar
Spoštovana Zoya Erika!

Vam in vsem ostalim bi želel pojasniti, da je vaše zdravje izključno v vaših rokah. Tako imate po ustavi in vseh listinah pravico do svobodne izbire. Na vas in izključno na vas je, kaj boste naredili ali pa ne boste, in kako.
Moj nivo ni izgrajen na kamnu enoumja in fuzbalske mentalitete, niti nisem v nobenem taboru( farmakomedicinskem,zdraviteljskem...), tako, da ne navijam za nobeno "moštvo".

Povsod so svetli, etični, moralni in uspešni posamezniki, kamokorkoli se obrnemo v svojem življenju. In take iščimo.

Svet je tudi in predvsem poln prevar in laži, zato praviloma v svojih življenjih naletimo na ljudi, ki so taki, kot je ta del sveta.

Vsi srečujemo množico ljudi, ki bi nas želeli in hoteli speljati na njihovo-pravo? pot. Taki so praviloma "strokovnjaki" na svojih področjih ali pa to izigravajo. Dobronamerni ljudje nam zmeraj pustijo, da gremo po svoji poti in nas pri tem bodrijo, vzpodbujajo, dodatno motivirajo, kadar to mi želimo oz. prosimo za podporo.

Tisti, ki nas na tak ali drugačen način svarijo, ustrahujejo ipd., ponavadi to počnejo zaradi lastnih slabih izkušenj ali pa izkušenj njim znanih oz. bližnjih ljudi. Kakšna je korist od tega? S tem nas slabijo, ker nam hočejo preprečiti našo lastno izkušnjo- pa naj je le ta še tako slaba.Tako posegajo v naša življenja in zavirajo našo evolucijo.

Pri zdravju, ozdravljanju, zdravljenju, je veliko trgovanja s seboj in s svojim zdravjem in počutjem.To moramo prerasti in nehati trgovati, saj v nasprotnem dobimo ali pa ne dobimo prav tisto, česar ne želimo.

Integracija v do obisti pokvarjeni sistem ni znak dobrega zdravja(Krishnamurti).

Vse svetovne študije so pokazale, da so se rakasta obolenja pojavila sočasno s pojavom uvedbe kloriranja pitne vode in izčrpanja srebra iz industrijsko-pridelovalnih kmetijskiz zemljišč. Tudi zato, ker naše telo ne dobi dovolj srebra v koloidni obliki s pijačo in s hrano, ima danes povprečen odrasli moški samo v debelem črevesu od 0,5-1kg. parazitov, fungusov in latentno počivajočih in zdravju grozečih patogenov!....................

Lepo vas pozdravljam!
Miran Vučko
Default avatar
pona je napisal/a:
Koga vi žalite? S kako pravico nam kratite, naše ozdravitev? Po kom vi pljuvate? A ste vi normalni?! Vi nimate pojma!!! Če name prileti komar in hoče piti mojo kri, ga počim, kot vsak drug normalen človek.. Zakaj izigravate komarja?! Če bi se radi prepirali, Vam dam mojo tel številko!

Sram vas bodi!!!
Default avatar
Pozdravljeni
Moram vam povedat,da se popolnoma strinjam z gospodom Miranom,in ravno zaradi tega bi rad z vami delil dokaj novo informacijo 21.stoletja-daleč najboljši nutricijski napitek na svetu-VEMMA,ki je uspešen pri vseh vrstah bolezenskih stanj-to pa zato,ker deluje na samo celico in jo ohranja zdravo,naša telesa pa proizvedejo le teh okrog 300 milijonov,in zaradi tega pride do hitrega okrevanja!!!
Rad bi povedal tudi,da je na Hrvaškem izšla knjiga avtorja Kevin Trudeau z naslovom"Prirodni lijekovi za koje"oni"ne žele da vi znate",ki pa žal v Sloveniji ni našla poti na knjižne police-vsi vemo zakaj.
Čim več zdravja in lep pozdrav
Default avatar
NA SIAM,

še veliko tega je na globalnem nivoju že pripravljenega za "novo" dobo. Trenutno se v kapitalističnih sistemih odvija proces uvajanja sodelovanja komplementarne medicine z ortodoksno medicino, saj je znano, da eno brez drugega ne more dati in tudi ne daje optimalnih rezultatov. V Veliki Britaniji že desetletja vsak zdravnik lahko svojemu pacijentu priporoča ali pa svetuje obisk pri zdravitelju komplementarne medicine. Tam imajo knjižice s kontakti, v katerih so navedeni zdravitelji, ki so se dokazali v svoji praksi s konkretnimi rezultati- preverjeni strokovnjaki.Ozaveščeni vemo, da eno brez drugega NE GRE.
Velikokrat sem oster in brezkompromisen v svojem pisanju prav zaradi poizkusov blokiranja nujnega procesa zlitja vsega znanja in sodelovanja, ki je lahko le v korist bolnim ljudem.
Lobiji, ki ne želijo od svoje pogače dati niti drobtinic, si sami žagajo vejo, na kateri sedijo, saj delujejo le v svojo korist, ne v korist ljudi. V borbi za monopol izključujejo osnovni, človeški faktor in zato nastopajo arogantno, prepotentno, agresivno in manipulativno.Ljudem predstavljajo le eno plat medalje, za drugo plat pa ni zaželjeno, da se sploh ve. Trenutno delujejo v smeri, da ljudem odvzamejo pravico do svobodne izbire....
Poleg VEMME obstaja še cel kup produktov, ki delujejo na celični ravni v smeri hitre regeneracije, brez "starih, bolnih" informacij, vendar še javnost o njih skoraj nič ne ve.... ve se, zakaj ne.

LP
Miran Vučko
Default avatar
Vse spoštovanje če je temu tako, da je bilo pozdravljenih nekaj ljudi. V strokovnost in usposobljenost dr Kobala za psohoterapije ipd.. Pa močno in tudi upravičeno dvomim!
Vsekakor tudi medicina priznava, da je uspešnost zdravljena v veliki meri odvisna od pacientovega zaupanja in sprejemanja!
Torej, vsako uspešno zdravljenje deluje samo če verjameš vanj! In najbrž moraš res verjeti, če tako drago plačaš!
Mislim da dr. Kobal nikakor ni usposobljen za kako karmično ćiščenje! Bi prej verjela v delovanje fizike... bioresonance in delovanje frekvenc na rasti celic... kot pa na vso tisto dodatno kramo katero zaračunava...

Vse lepo!
Default avatar
[quote=""ena ki ve""]
Vse spoštovanje če je temu tako, da je bilo pozdravljenih nekaj ljudi. V strokovnost in usposobljenost dr Kobala za psohoterapije ipd.. Pa močno in tudi upravičeno dvomim!
Vsekakor tudi medicina priznava, da je uspešnost zdravljena v veliki meri odvisna od pacientovega zaupanja in sprejemanja!
Torej, vsako uspešno zdravljenje deluje samo če verjameš vanj! In najbrž moraš res verjeti, če tako drago plačaš!
Mislim da dr. Kobal nikakor ni usposobljen za kako karmično ćiščenje! Bi prej verjela v delovanje fizike... bioresonance in delovanje frekvenc na rasti celic... kot pa na vso tisto dodatno kramo katero zaračunava...

Vse lepo![/quote]

Redkokdo se sčasoma ne spridi........
Ostajajo le redki, pošteni ljudje. Žal jih je vsak dan vse manj....
Sicer pa: vsak karmično čist , etičen in moralen terapevt ima uspehe in rezultate, neglede na to, ali mi v karkoli verjamemo ali pa ne. Do takih pa ima možnost priti le redkokdo: pride le, komur je namenjeno. Obrtništvo, podjetništvo( materialno pridobitništvo) ipd. ne bi smelo imeti nič skupnega z zdraviteljstvom.

Toliko.
Default avatar
V Nemciji se vsi pravi doktorji in specialisti rezijo, ko omenis da si bil na bioresonanci, mi smo hodili, pa ni nic prineslo, verjamem v to ne, pa nisem placane od farmacije, vidim pa da tu fajn delate eni reklamo za ta lahek zasluzek.
Default avatar
Tako umirjenega in skuliranega tona se nisem zasledila, kot je vas Miran Vucko.

Strinjam se z vami, da je poleg ortodoksne medicine potrebna se komplementarna, dodatki h prehrani in podobne stvari.

http://zdravje.limuplus.com
Default avatar
No, gospod Vučko. Verjamem, da ste navdušeni nad tem, da imate še vedno živo ženo....
Ali pač... Kaj ne drži ta ta spoštovani dr. Kobal ne upa reči, da se odrecite skalpelu???

Torej, vsa čast vaši ženi, ki je verjela v svojo ozdravitev!!!! Mislim, da je zasluga dr. Kobala tukaj minimalna! Zaslužek pa dober!

Poleg tega me še nekaj moti... Pišete, da ne navijate za nobeno moštvo?! Na trenutke sem pomilsila, da ste mogoče celo sam dr. Kobal, pod drugim imenom... Toliko o nepristranskosti!!

Vsa čast vaši ženi! Kajti samo ona ima največje zasluge za to da je ozdravela, brez skalpela, brez biločesa....

Poznam moč in vpliv... Ampak prosim vas,,, naj se promovira sama... Dober glas seže od ust do ust... Priporočila ljudi, ki jih osebno poznamo so najboljša! Zato ne vem v čigavo dobro se prepirate o tem po internetu?!

Verjemite, vsak vaš prijatelj ali znanec, ki ve za zmago vaše žene.... bo poizkusil čisto vse..
Dal zadnji fičnik iz denarnice, da bi mu uspelo!

Ne zamerim, da kdo zasluži za svoje znanje... Ampak fekvenčni generatorji so stara stvar.. in...
no...
Vse kar boste slišali in drago plačali.. se da najti v dobrih knjigicah.. Ne rabite za to celega premoženja...
Eh... ne bom več!
g. Vučko! Če se že derete, da ne navijate za nobeno moštvo, prosim vsaj v istem sestavku ne počnite ravno tega!
V tem primeru je zame oboje enako.. farmacija in dr. Kobal
oba imata mastne zaslužke!
Default avatar
[quote=""ena ki ve""]
No, gospod Vučko. Verjamem, da ste navdušeni nad tem, da imate še vedno živo ženo....
Ali pač... Kaj ne drži ta ta spoštovani dr. Kobal ne upa reči, da se odrecite skalpelu???

Torej, vsa čast vaši ženi, ki je verjela v svojo ozdravitev!!!! Mislim, da je zasluga dr. Kobala tukaj minimalna! Zaslužek pa dober!

Poleg tega me še nekaj moti... Pišete, da ne navijate za nobeno moštvo?! Na trenutke sem pomilsila, da ste mogoče celo sam dr. Kobal, pod drugim imenom... Toliko o nepristranskosti!!

Vsa čast vaši ženi! Kajti samo ona ima največje zasluge za to da je ozdravela, brez skalpela, brez biločesa....

Poznam moč in vpliv... Ampak prosim vas,,, naj se promovira sama... Dober glas seže od ust do ust... Priporočila ljudi, ki jih osebno poznamo so najboljša! Zato ne vem v čigavo dobro se prepirate o tem po internetu?!

Verjemite, vsak vaš prijatelj ali znanec, ki ve za zmago vaše žene.... bo poizkusil čisto vse..
Dal zadnji fičnik iz denarnice, da bi mu uspelo!

Ne zamerim, da kdo zasluži za svoje znanje... Ampak fekvenčni generatorji so stara stvar.. in...
no...
Vse kar boste slišali in drago plačali.. se da najti v dobrih knjigicah.. Ne rabite za to celega premoženja...
Eh... ne bom več!
g. Vučko! Če se že derete, da ne navijate za nobeno moštvo, prosim vsaj v istem sestavku ne počnite ravno tega!
V tem primeru je zame oboje enako.. farmacija in dr. Kobal
oba imata mastne zaslužke![/quote]

Kaj le si se spravila na g. Vučka? Napadaš ćloveka, ki piše le resnico in samo resnico! Sploh ga ne poznaš. pa tukaj lajaš nanj- sram te bodi! A ti sploh veš, koliko ljudi z neozdravljivimi boleznimi je po njegovi zaslugi danes zdravih? Sem eden izmed njih.
Če pohvali dobre zdravnike( ti so redki!) , kar tudi z veseljem stori, to še ne pomeni, da je pristranski- a ne?

Tvoj način pisanja na tem forumu je NEDOPUSTEN!

Kobal se je pač vrgel v podjetniške vode in po moje računa za svoje delo trikrat premalo. Živimo v kapitalizmu, kjer zdravje stane- pa sploh ni važno a zasluži pri tem farmacija ali pa kdo drug. V Avstriji stane en tretman 350 eurov, kar je poceni.

Tvoj problem in problem mnogih je v tem, da bi imeli, plačali pa nebi- ti pa tvoje knjižice.....ničesar ne veš.

Zgrizi se.....