Starševski čvek

Bol na Braču

Default avatar
Vprašanje(a) za tiste, ki ste že bile:)

kaj mesto je v klanec? oziroma, če se najame malo bolj oddaljen appartma to pomeni, da bo treba hodit v hrib?

mi lahko priporočate kakšen apartma?

V bistvu me skrbi samo to, da bi morale z otroki iz plaže 2x na dan kam ful v hrib hodit. Sej mi ne bi škodilo ma se mi ne da :)))

hvala
Default avatar
Ja, je v hrib:)) Ne vem, koliko je oddaljen vaš apartma, da ne bom brezveze delala antireklame, sem pa gledala, da so nekatere nastanitve bile precej v hrib. Nekaj hotel je bilo bolj pri morju.

Je lepo, ampak zna biti po moje precej naporno, če si bolj v oodaljenem apartmaju. Mi tam nismo spali, smo pa bili na enodnevnem kopanju na Bolu.
Default avatar
ma nimamo še apartmaja :)
Gledam po internetu in so od 100m od morja ali pa 500m od morja. Je pa ful razlika ali delaš te metre po ravnem ali v hrib:)))

Torej moram gledat te, ki so tik ob morju, da ne izdihnem kje dol oz gor ha ha
Default avatar
Mi smo bili v hotelu blusun bonaca, katastorfa.Na hribu, ok v agenciji so nam rekli , da je 300m do plaže niso pa povedali da v hrib....pa še celo velik stopničk, tako, da smo voziček morali nositi.
Drgač pa je meni Bol zelo lep .
Default avatar
Je kar precej v hrib, vse kar je oddaljeno več kot cca.200 m.Vozičkom neprijazno.
Kitty, malo uletavam v temo, ampak sem videla, da si bila na kanarskih. Kakšni so vtisi, zlasti, če imaš dva malčka. Hvala!
Default avatar
še ena ki se v denarju valja
SLIKE JE DOVOLJENO SAMO HVALITI!
__________________________________________________
Vsako pomlad posadi rože!

RAZGLEDNICE
UTRDBE NA SLOVENSKEM
Default avatar
Hvala dekleta.

yaya tako lepega dopusta še nisem imela. Hotel otroku prijazen (ma dobesedno), peščene plaže brez gužve - idealno za otroke. Temperatura 25˘C tudi super. Glede higiene nimaš nobene skrbi. Hrana v hotelu okusna in primerna za vse starosti.
Ma ene negativne stvari ne morem napisat. Vprašaj če te kaj konkretno zanima.
Default avatar
Še jaz pristavljam svoj lonček v tej temi. Mi imamo rezerviran apartma v tistem delu kjer je samostan. Koliko je tam treba v hrib ?
Default avatar
Zelo je odvisno kje imaš apartma. Eni so tik ob morju, samo čez sprehajalno potko greš in si že na plači. Tisti bolj oddaljeni so pa res v hrib, sam res spet odvisno od lokacije.

Ne vem ali si že čisto odločena za apartma, ampak mi smo se pred kratkim vrnili iz Bola in sicer smo bili nastanjeni v hotelu BlueSun Elaphusa: super hotel - obnovljen, hrana odlična, ima zunanji in notranji bazen, in čisto blizu plaže - samo čez sprehajalno pot.

Za vozičke je bol super, ker imaš tako dolgo sprehajalno pot, ki te vodi do mesta (mesteca).
Default avatar
Ja za ta hotel sem slišala, da je super. Žal zame predrago. Na Hrvaškem je še tko, da če gre en odrasel z otrokom mora tudi ta plačat :((
Zato iščem apartma oziroma zaenkrat bolj informacije o kraju:)

Grem pa s prijateljicami tko, da itak bo lepo pa kjerkoli bomo :))))
Default avatar
Hojla!
Mi gremo čez par dni spet na Bol. Apartmajev blizu hotela v prvi vrsti skoraj ni (to je blizu Zlatnega rata). Drugi so bolj na hribu. Lani so odpirali ene nove apartmaje v manjšem bloku, ki jih izgleda oddajajo individualno. Več apartmajev bližje plaži je blizu samostana. Nekateri so tik ob morju, ko najdem link ti ga pošljem. Sicer pa je nad samostanom veliko novogradenj, so sicer v hrib, a če gledaš enih 150m od plaže verjetno še gre.
LP
Default avatar
Gremo na Bol je napisal/a:
O HVALA :)

Ja 150m bi zmogle he he Ma eni sem gledala so tudi 500m stran. To je pa že hudo.
Lara škodlo ne...ma se mi ne da :)
Default avatar
Hana, mene pa zanima, kakšen je kaj ta Club Bonaca? So sobe ok? Kopalnica spodobna? Nasplošno, kakšen vtis ti je pustil hotel? Ok, malo sem se zamislila nad štengami, ampak tudi meni ne bo škodilo. Otrok pa nimam, tako da nič hujšega :-)
Default avatar
mene tudi zanima kaksen je ta hotel bluesun BONACA? kaksen so sobe? kaksna je plaza v blizini? hrana? :)

hvala za odg.
Default avatar
Pravkar sem se vrnila s čudovitega dopusta na Bolu, hotel Bonaca. Letos gotovo opis ne bo več koristil, mogoče pa za naslednje leto:
stopnic od Bonace do morja ni (več), je tlakovana potka, tako da z vozičkom komot sfuraš tisto razdaljo. Do morja je samo spust dol, ki ni preveč strm. Če hočeš do Rata, pelje po drevoredu v senci luštna tlakovana pot, ki povezuje Rat do samega centra Bola. Sobe so v depandansah. Mi smo imeli družinsko sobo, ki ima dostop z balkona, v prvi sobi sta 2 navadni postelji, miza, klop in omara s TV ter klima. Potem je manjši predprostor z omaro. Na desno je velika spalnica z zakonsko posteljo, na desno pa obnovljena velika kopalnica z banjo. Skratka soba je tipitopi! Hrano imaš na vvoljo od 7h zjutraj do polnoči - ni da ni. Isto s pijačo: brezalkoholne in alkoholne strežejo tudi ob bazenu. V glavnem lačen nisi niti sekundo.
Do Rata potrebuješ peš kake 10 min, ampak je super pot do tja. Edino moti me, da na Ratu nimajo AI ponudbe od hotela: ležalniki in senčniki so svinjsko dragi: 40 kun na kos na dan. Bolje, da si prinesete s seboj. Na voljo je tudi 1 ura tenisa na dan na sobo, lahko pa si brezplačno tudi izposodiš gorsko kolo, vsak dan brezplačno za 4 ure, na osebo!