Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

rak in zdravljenje v tujini

Default avatar

Moica

Pozdravljeni!

Pišem Vam zato, ker več ne vem, na koga bi se lahko obrnila. Mož boleha zdaj že skoraj dve leti in pol za rakom na ledvici, rak se je preselil na prostato, prejšnji mesec so pa nam iz Onkologije v Ljubljani sporočili, da so se metastaze razvile že v bližini želodca in desne nadledvične žleze. Po treh velikih operacijah še vedno ni nič boljše, tudi po kemoterapijah ne in trenutnih obsevanj. Zdaj smo vstopili v postopek zdravljenja na nemški onkologiji preko poznanstva, vendar so nam zdravniki namignili, češ da je skoraj prepozno za vse. Slišala in prebrala sem veliko člankov glede praške onkologije, ki je izumila novo cepivo za rakasta obolenja. Me pa samo zanima, s kom bi lahko vzpostavila kontakt glede tovrstnega zdravljenja, namreč bi vsekakor poskusili raje to varijanto kot nemško onkologijo. Mi lahko prosim pomagate??

Lp
Mojca
Default avatar

Miran Vučko

Medicina deluje na področju zdravljenja raka tako, kot v letu 1909:obsevanja,kemoterapija,skalpel.
Zdravljenje raka je velik biznis,od katerega se ve, kdo vse ima korist, zato je klasična onkologija NEUSPEŠNA!, ( razen v izjemnih primerih).

Le"alternativna"-Komplementarna medicina lahko reši vašega moža. Nabavite si čimprej antiparazitski program dr.Hulde Clarc, da najprej zaustavite razvojno galopiranje raka.Dobite ga preko neta, na Hrvaškem, ker je pri nas zakonsko prepovedano vse, kar pozdravi raka, pa od tega nimajo farmacevtski lobiji zaslužka. Ministrstvo blokira in prepoveduje dokazano učinkovite in tudi naravne, neškodljive metode ozdravljanja raka in drugih bolezni.
Na netu poiščite forum Alternativa, kjer dobite kontakt in informacije, ki so za vašega moža neprecenljive in vitalnega življenjskega pomena.

Upam, da sem pomagal.

LP
Miran Vučko