Starševski čvek

kolesarjenje po Prekmurju - kje ugodno prenočiti

Default avatar
Proti koncu julija bomo nekaj dni kolesarili po Prekmurju in bi tam tudi dvakrat ali trikrat spali. Lahko kaj priporočate? Kakšno ugodno varianto ... Bili bi pa trije - odrasla in otroček.
Default avatar
goričko / čisto ob tromeji, v kraju kuzma je ena dobra gostilna http://www.gostilna-gabersek.si/index.p ... &Itemid=26 - mi smo tam samo jedli (nahaja se ob cesti), se pa da tudi dobit sobe. potem je znana pizerija ajda v cankovi (tudi ob cesti), imajo sobe. pa še penzion aleksander pri moravskih nekje. tam nismo bili, ker je bilo zasedeno.
Default avatar
Npr. Ferencovi (Krašče pri Cankovi)
Default avatar
Samo k ajdi ne iti, oderejo te z nasmeškom.
Default avatar
Motel Čarda v Martjancih
prenovljen pred par leti in zelo fajn
Na cesti MS-Martjanci
Default avatar
Predlagam idilično počitniško hišo z IMENOM PODHAMER na samem vrhu hriba v neposredni bližini Ljutomera. Kratek opis: RAJ NA ZEMLJI. To je odlična izhodiščna točka za kolesarjenje po Prlekiji kot tudi Prekmurju saj si od Prekmurja oddaljen le kakih 10 km (Bistrica).

http://www.mitra-ljutomer.si/podhamer/
Default avatar
Sam sem bil čez vikend v Prekmurju. There is no tracks like Prekmurje tracks. Našel fenomenalen apartmajček sredi Prekmurja po ugodni ceni in prvi dan šel po ravninskem, drug dan pa po goričkem, severnem delu. Nepozabno!

APP: http://www.prekmurje-slo.com Na strani najdete tudi nekatere znamenitosti in njih opise...
Default avatar
Ena boljših namestitev za družino ali manjšo družbo je na novo prenovljena apartmajska hiša Apartma Lendava. Je blizu Term Lendava le par sto metrov vstran od kolearske steze Lendava - Murska sobota, ki je čista ravnina :) :) Ni lepšega za nas amaterje. Iz te poti pa lahko zavijete še na marsikatero drugo kolesarsko pot po Prekmurju.

Lastnice hiše so prijazne in gostoljubne ter rade pomagajo z nasveti. In kar je meni najpomembneje - hiša nas je pričakala zares čista, kar meni pomeni največ.

No pa še link: http://www.apartmalendava.com/
Default avatar
pozabili ste omeniti Smodiševe iz Otovcev. Vrhunska kulinarika, zelo zmerne cene in prilagodljivi gostitelji.