Forum.Over.Net

Starševski čvek

kolesarjenje po Prekmurju - kje ugodno prenočiti

Default avatar

ličiši

Proti koncu julija bomo nekaj dni kolesarili po Prekmurju in bi tam tudi dvakrat ali trikrat spali. Lahko kaj priporočate? Kakšno ugodno varianto ... Bili bi pa trije - odrasla in otroček.
Default avatar

bila na goričkem

goričko / čisto ob tromeji, v kraju kuzma je ena dobra gostilna http://www.gostilna-gabersek.si/index.p ... &Itemid=26 - mi smo tam samo jedli (nahaja se ob cesti), se pa da tudi dobit sobe. potem je znana pizerija ajda v cankovi (tudi ob cesti), imajo sobe. pa še penzion aleksander pri moravskih nekje. tam nismo bili, ker je bilo zasedeno.
Default avatar

KMEČKI TURIZMI

Npr. Ferencovi (Krašče pri Cankovi)
Default avatar

bbbbrrrrr

Samo k ajdi ne iti, oderejo te z nasmeškom.
Default avatar

mišmiš

Motel Čarda v Martjancih
prenovljen pred par leti in zelo fajn
Na cesti MS-Martjanci
Default avatar

sebastian

Predlagam idilično počitniško hišo z IMENOM PODHAMER na samem vrhu hriba v neposredni bližini Ljutomera. Kratek opis: RAJ NA ZEMLJI. To je odlična izhodiščna točka za kolesarjenje po Prlekiji kot tudi Prekmurju saj si od Prekmurja oddaljen le kakih 10 km (Bistrica).

http://www.mitra-ljutomer.si/podhamer/
Default avatar

KoloJeZakon

Sam sem bil čez vikend v Prekmurju. There is no tracks like Prekmurje tracks. Našel fenomenalen apartmajček sredi Prekmurja po ugodni ceni in prvi dan šel po ravninskem, drug dan pa po goričkem, severnem delu. Nepozabno!

APP: http://www.prekmurje-slo.com Na strani najdete tudi nekatere znamenitosti in njih opise...
Default avatar

Rekreativna kolesarka Irena

Ena boljših namestitev za družino ali manjšo družbo je na novo prenovljena apartmajska hiša Apartma Lendava. Je blizu Term Lendava le par sto metrov vstran od kolearske steze Lendava - Murska sobota, ki je čista ravnina :) :) Ni lepšega za nas amaterje. Iz te poti pa lahko zavijete še na marsikatero drugo kolesarsko pot po Prekmurju.

Lastnice hiše so prijazne in gostoljubne ter rade pomagajo z nasveti. In kar je meni najpomembneje - hiša nas je pričakala zares čista, kar meni pomeni največ.

No pa še link: http://www.apartmalendava.com/
Default avatar

sintesi

pozabili ste omeniti Smodiševe iz Otovcev. Vrhunska kulinarika, zelo zmerne cene in prilagodljivi gostitelji.