Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

začasni zpis otroka iz vrtca v poletnih mesecih

Default avatar

vrtecdane

Ali otroke v poletnih mesecih začasno izpišete, koliko potem plačate in razlogi za da ali ne?
Default avatar

enejsu

pa si ziher da ga lahko potem nazaj vpišeš? a te čaka prosto mesto?

ker mi plačujemo vrtec tudi avgusta ko je vrtec zaprt. taka so pravila pri nas.

enejus
Default avatar

pujsa pepa

jaz obe izpišem oz. imam rezervacijo v mesecu avgustu. takrat plačamo 50 %. vzrok: da sta malo doma, da smo več skupaj.
Default avatar

sadje

Jaz sem jo izpisala in nisem nič plačala.Rekla sem jim samo, da pričakujem, da bo septembra zanjo prostor. Plačevanje rezervacije je protizakonito.
Default avatar

vrtecdane

sadje, a čisto nič nisi plačala za tisti mesec, ko si jo izpisala, v vašem vrtcu to ni potrebno?

pa imajo kateri vrtci možnost izpisa tudi za manj kot 1 mesec z možnostjo nižjega plačila?
Default avatar

ajnat

saj ni res, rezervacija je zakonsko urejena, pri nas plačamo 30%. Če za vrtec plačate veliko in če imate možnost, da je otrok doma v poletnih mesecih, potem se odločite za varianto rezervacije. Izpis pa se mi zdi malo tvegan, saj ti ne morejo zagotoviti, da bo vašega otoka prosto mesto počakalo.
Default avatar

maka*

pri nas enako kot pri ajnat - torej plačamo 30 %, edino kar me moti je, da lahko otroka izpišemo samo za cel mesec torej ali julij ali avgust ali oba meseca, mi pa ga bomo za mesec in pol, vendar plačamo 30 % samo za en mesec, za drugega pa polno ceno brez hrane.
Default avatar

cofek 123

Pri nas je prav super, ravno prejšnji teden smo mogli napisat, kako bo otrok hodil julija in avgusta v vrtec. Če si napisal da ne bo hodil, potem za julij in avgust tudi plačaš ne. Septembra pa ga čaka mesto, ker ga nič ne izpišeš.
Default avatar

v celju

Dva meseca otrok ne bo v vrtcu, a moram plačati 50% (Celje).
Default avatar

popi36

pri vas imate vsaj možnost rezervacij, pri nas pa tega ni - kamnik. so odšteli samo prehrano. vsaj do lani ni bilo in močno dvomim, da so letos spremenili. če pa slučajno so, jim pa čestitam za modernizacijo sistema.
naša sedaj hodi v šolo :-)
Default avatar

samo razmišljam

Nekateri pa bi plačali tudi polno ceno tudi med počitnicami, samo da bi dobili prostor:(( Nikoli ni dovolj pošteno, sploh pa se mi ne zdi fer, da niso pravila po vseh vrtcih enaka. Škoda.
Default avatar

v Lj.

pri nas je super - kadarkoli od junija do septembra lahko koristiš največ 2 meseca skupaj, ni omejeno na koledarski mesec, pač pa na dejanske datume (od xx.junija do yy.julija), najavit pa je dovolj par dni prej, plačaš 30% cene.