Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

kolesarska potepanja - iščem sokolesarja/ko

Default avatar
Iščem sokolesarja/ko za kolesarska potovanja. Zanimajo me naravne znamenitosti in kolesarjenje po manjših krajih. Spanje: najraje spalka+šotor. Nameravam pa iti recimo po dalmatinskih otokih, v Bolgarijo, Slovaško, Češko…
Za začetek pa iščem družbo za kolesarjenje okrog Savinjske doline in po Sloveniji.
Zaželena starost: 25-35 mogoče 40 let.
Default avatar
Bi te zanimala morda tudi grčija?

Lp
Default avatar
Mislim, da ne, vsaj letos ne. Kdaj drugič pa mogoče ja.
Default avatar
zdravo naravka
daj pusti kak mejl pa se kj zmeniva, ker se js večkrat vozim ravno po savinjski, zgornji al spodnji
al pa piši kr na [email protected]
Default avatar
kje pa si ze bila s kolesom? kasno druzbo rabis? mislim, samo enga ali par ljudi tud ok?
Default avatar
lahko tudi več kot en, ampak kaj več kot trije, štirje pa se mi zdi malce preveč
Družba: taka, da ji ni problem prespati v spalni vreči, da imajo radi naravo, da približno isto prekolesarimo, da imajo gorska kolesa, mojih let, da znajo popravit osnovne stvari na kolesu (zamenjava zračnice npr.)
Bila sem že v Makedoniji.
Default avatar
fajn fajn.škoda da sem iz ljubljane.drugače pa mam gorsko kolo,za prekolesarit pa, - 40 km na dan mogoče premal, tam naprimer 80+-. to je s tem da je vroče, da se kupi kašno pivo v trgovini, se skuha kosilo, se kopa v morju,se raziskuje... star sem malo čez 30.dalmatinske otoke bi bilo lepo.lani sem že bil malo, istra,cres.tako da letos se zagotovo bom kam opravil.itak da znam menjat zračnice.
Default avatar
Živjo, mene zanimajo podobne ture, sem prevozil s kolesom par držav, nazadnje lani Bolgarijo prav zanimivo je bilo, največkrat grem sam,ne pa vedno, star sem 36 let dnevno naredim okrog 100 lahko tud 150 km včasih manj, letos nimam kakšne posebne kondicije ker nisem veliko vozil:)
zanimiva bi se mi zdela za kolesarit kakšna romunija, turčija al pa ukrajina..spim najraje v poceni prenočiščih(če so) drugače pa seveda šotor,oglasi se kaj mogoče bi se lahko kaj zmenili,sicer nimam nobenih posebnih načrtov za letos...
Default avatar
Hu, tule ste sami hudi kolesarji. Jaz sem bolj za nežne ture. Drugače pa zaenkrat grem na Slovaško. Potem pa jeseni mogoče še kam.
Default avatar
Slovaška bi bila sigurno vredu, sam sem jo pred leti že s "stoenko"prevozil,jaz bom verjetno enkrat v juliju skočil nekam s kolesom najraje v ukrajino,moldovo ali pa v romunijo, če je kdo navdušen se mi lahko pridruži, stroški seveda minimalni..
Default avatar
Te mogoče zanima tudi kolesarjenje ob reki Muri? Nameravam jo spremljat od njenega izvira v Avtrijskih hribih, pa do izliva. Pokrajina okoli je zelo lepa in zanimiva z veliko znamenitostmi. Literaturo že imam vso. Dnevno je za prevozit več kot 80 km. Če te zanima se mi javi.

Lp Alenka
Default avatar
mura je fajn, samo velik komarjev je : )))) kaj pa kašna italia s kolesom? kaj pa pozna še kdo kak forum, razen tega, erazem, sta, bicikel, mtb.tabla? s sopotnikom-co je vedno problem : )))
Default avatar
http://globike.net/forums/15/1/Find_a_partner

tukaj se iščejo navdušenci ki bi radi videli kakšen kos sveta na dveh kolesih, jaz tudi še ne vem kam bi šel, tud vreme je tako čudno postalo da se bom po moje samo enkrat odločil in šel.. nekam kjer bodo razmere
ej kokos kar se pa tiče juga italije je pa to verjetno najboljša možna zamisel, jaz sem enkrat sicilijo prekolesaril, imam v spominu kot daleč najlepše potovanje s kolesom:)
lep pozdrav vsem
Default avatar
od tvojih destinacij meni pa najbolj všeč turčija
Default avatar
to ja v turčijo pejmo,za ene 14 dni mal vrtet pedala, kdo gre??
Default avatar
malo sem že vozil tam, prekmurje, mura. lepo, spominja na ukraino:) sploh ni tak ravno, hribčke.gotovo ti bo zanimivo. s kerim kolesom greš?
Default avatar
Pozdravljen!

Imam GARYJA FISHERJA, ki mi odlično služi in se zanesem nanj.
A po Avstriji ob Muri še nisi kolesaril?
Jaz se veliko potikam po Avstriji, samo sama s kolesom za več dni pa ne bi rada šla. Do sedaj še nisem nikogar našla. Drugače pa si kupujem kolesarske atlase v Avstriji in jih imam že veliko. Najbolj me zanimajo poti ob rekah, jezerih in hribih.Po Sloveniji se podim sama, pa za en dan čez mejo mi tudi ni problem. Najraje kombiniram kolo s hribi.A poznaš koga, ki bi ga zanimala Mura?

Lp

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net