Med.Over.Net

Zasvojenost in pomoč

Odgovarjajo: Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti • Daniela Fiket, dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka • Peter Topič, univ. dipl. soc. del., psihoterapevt • Pia Hren, dipl. biopsihologinja

Imate težave z zasvojenostjo ali kdo od vaših bližnjih? Potrebujete nasvet zaradi zlorabe alkohola, drog, iger na srečo, spolnosti, spletom ... Vprašajte in se posvetujte s strokovnjaki.

Andreja Verovšek , univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti

Andreja

Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka

Daniela_Fiket

Peter Topič , univ. dipl. soc. del., psihoterapevt

peter.topic

Pia Hren , dipl. biopsihologinja

Pia Hren

Diplomirala je leta 2014 in tako pridobila naziv diplomirana biopsihologinja. Po končani prvi stopnji se je vpisala na podiplomski program, kjer ji do zaključka študija manjka še magistrsko delo. Med študijem je spoznala praktično delo v izbrani ustanovi - Celodnevnem pripravljalnem terapevtskem centru za pomoč ljudem, ki imajo težave z odvisnostjo v Višnji Gori. Po končani praksi je tam pričela še s študentskim delom. Danes je v CPTC Višnja Gora zaposlena kot svetovalna delavka in se vsak dan veseljem vrača na delo.

ibogain

Default avatar

MERI

Pozdravljeni!
Zanima me ali je kdo že vzel ibogain. Kaj mislite o njem?
Default avatar

mateja

Živjo!
Ibogain? Hm... poskusila ga ravno nisem, lahko pa ti povem iskušnje svojih znancev.... karkoli te zanima mi lahko pišeš in vprašaš, ni potrebno, da ravno o ibogainu, lahko tudi o čem drugem, imam pa tudi naslov, kjer lahko najdeš ibogain, vendar ti ne priporočam...

Lp!
Default avatar

Tara80

Mateja, že dolgo časa nazaj si na forumu napisala, da imajo nekateri tvoji znanci izkušnje z ibogainom in pa tudi to, da ga ne priporočaš. Ali lahko napišeš zakaj?
Default avatar

kumi a.

Ibogain je še ena potuha,

propagiranje tega me rahlo znervira..

Ni priporočljiv- odsvetujem!!!
Default avatar

šlaher

živjo.ibo,gljej pr men je stvar taka da ze 7 mesecev pijem metadon in ravno danes mi je znanec omenjal ibogain zto k cakam na dto u lj. in bi se rad reso usega sranja (drog)zraven se kadim travo pa auporine jem.od horsa sm pa klin ze nekje leto dni.rad bi zvedo vec o tem.lej,moja st je 030339467.ce bs touk me poklic pa da recva kiro.