Med.Over.Net

Zasvojenost in pomoč

Odgovarjajo: Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti • Daniela Fiket, dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka • Peter Topić, univ. dipl. soc. del., psihoterapevt • Pia Hren, dipl. biopsihologinja

Imate težave z zasvojenostjo ali kdo od vaših bližnjih? Potrebujete nasvet zaradi zlorabe alkohola, drog, iger na srečo, spolnosti, spletom ... Vprašajte in se posvetujte s strokovnjaki.

Andreja Verovšek , univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti

Andreja

Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka

Daniela_Fiket

Peter Topić , univ. dipl. soc. del., psihoterapevt

peter.topic

Pia Hren , dipl. biopsihologinja

Pia Hren

Diplomirala je leta 2014 in tako pridobila naziv diplomirana biopsihologinja. Po končani prvi stopnji se je vpisala na podiplomski program, kjer ji do zaključka študija manjka še magistrsko delo. Med študijem je spoznala praktično delo v izbrani ustanovi - Celodnevnem pripravljalnem terapevtskem centru za pomoč ljudem, ki imajo težave z odvisnostjo v Višnji Gori. Po končani praksi je tam pričela še s študentskim delom. Danes je v CPTC Višnja Gora zaposlena kot svetovalna delavka in se vsak dan veseljem vrača na delo.

komuna

Default avatar

janez

V medijih je bilo zapisano ob času obiska g. Don Pierina, da bo v kratkem v Sloveniji odprta nova komuna za zdravljenje zasvojencev z drogami (prva ženska komuna v Sloveniji).
Ali lahko napišete, v katerem kraju bo ta komuna odprta in približno kdaj?
Default avatar

Mateja Erjavec

Prva ženska komuna Skupnosti srečanje v Sloveniji deluje na Razborju in je odprta od 27.12.2002.

Lep pozdrav.
Default avatar

bocco

PozdravljenI!

Pri Karitasu sem služil kot vojak - civilist. Zato vsaj nekoliko poznam zadeve. Sem pa zdajle presenečen prebral zaradi ženske komune. A v Razborju ne bo več komune za fante kot je bilo to do sedaj?

Lep pozdrav

Bocco
Default avatar

Mateja Erjavec

Zivjo!

V skladu z odločitvijo don Pierina (ustanovitelja Skupnosti srečanje), bo na Razborju odslej ženska komuna.

Lep pozdrav!