Zasvojenost in pomoč

Odgovarjajo: Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti • Daniela Fiket, dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka • Peter Topić, univ. dipl. soc. del., psihoterapevt • Pia Hren, dipl. biopsihologinja

Kje so centri terapevtske skupnosti Srečanje?

Default avatar
Zanima me kje vse so centri terapevtske skupnosti Srečanje. Slišal sem namreč, da so se sedaj odpirali novi centri v Slovenji - zanima me kje so in kako se lahko vključim v to komuno?
Hvala za odgovor!
Default avatar
Pozdravljen!

Centri terapevtske Skupnosti Srečanje se nahajajo po celem svetu: na Tajskem, Španiji, Italiji...V Italiji jih je 160. Najvec nasih fantov in deklet odhaja ravno v centre v Italijo. V Sloveniji je od leta 1995 odprt center v Kostanjevici pri Novi Gorici, od leta 1998 center v Čadrgu nad Tolminom, letos julija pa sta se odprla se dva nova centra in sicer v Vremah pri Divaci in na Razborju pri Sevnici. Z odprtjem novih centrov v Sloveniji se tako omogoca fantom iz Slovenije, da lahko program skupnosti opravljajo v domacem okolju - torej v Sloveniji.
Vkljucitev v program terapevske skupnosti poteka preko pripravljalneca centra, ki se nahaja na Litijski 24 v Ljubljani tel.:140 24 25, 443 210 ali pa se obrnete na g.Franca Prelca v Portorozu, Cvetna pot 4 tel: (066)746 700 ali na ga.Mirjano Branilovic na Skofijsko Karitas v Mariboru, Strossmayerjeva 15 tel.:(062)222 697! Poklicite ali se osebno zglasite na kateremkoli od teh stevilk oziroma naslovu in dobili boste vse nadaljnje informacije!
Lep pozdrav!

Moderatorji

Andreja Verovšek , univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti
Andreja
Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka
Daniela_Fiket
Peter Topić , univ. dipl. soc. del., psihoterapevt
peter.topic
Pia Hren , dipl. biopsihologinja
Pia Hren