Politični čvek

Temelj družine sta ženska in moški

Default avatar
sta res, je pomemben spol za ljubezen in življenje v dvoje, je pomemno kakšnega spola sta starša otrok, če otroku izkazujeta vso potrebno ljubezen!!

Kaj je družina, je res družina šele takrat, ko otrok živi z očetom in materjo, se bodo morali boriti za svoje pravice tako kot so se matere samohranilke in so bili njihovi otroci pankrti!!!?

smo zašli zopet v smer degredacije enega dela državljanov Slovenije, ki jim dolžnosti pokornega državljana avtomatično pripadejo, pravice pač ne!

je res temelj družine ženska in moški, kot trdi Peimc in je v to prepričan!! Bodo njegovo prepričanje morali deliti drugače prepričani, si tako zamišlja demokracijo???

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042265109
Default avatar
"Otroci, ki živijo v istospolnih skupnostih niso z ničemer toliko prikrajšani kot za normalno življenjsko okolje, vendar ne po krivdi zakonodaje, ampak enega od svojih staršev ali posvojitelja," je zatrdil Primc."

"...temelj družine sta ženska in moški; otrok za svoj razvoj potrebuje očeta in mater, moško in žensko vzgojno dimenzijo,..."

Tale A.Primc je popoln ****** in ksenofob.

po njegovem je važno samo to, da sta to ženska in moški. Ni pa važno ali je eden od njiju pijanec, drogiranec, kurbir ...

Otroci, ki živijo v istospolnih skupnostih so običajno najbolj ljubljeni otroci in imajo popolnoma normalno življenjsko okolje. Za razliko od veliko, preveliko drugih otrok.

Bravo za Kresalovo. Le tako naprej!!!
Default avatar
Temelj družine sta ženska in moški

Temelj komunizma in sedanje diktature pa Kučan in Stanovnik + sodelavci!
Default avatar
jaap je napisal/a:
In kaj imata skupnega temelj družine in temelj komunizma ... ?

Ti, jaap, ki si očitno temelj take družine (saj drugače skoraj ne more bit) pa predstavljaš temelj bolnih ljudi. Na duhu. Da ne bo pomote.
Default avatar
vrabček je napisal/a:
aha ninej takšno je torej tvoje stališče :)
Default avatar
jaap je napisal/a:
japp,Ej, vidiš se potrjuje, kar sem ti napisala, da ti predstavljaš. Ljudje, ki imajo privide in prisluhe, so bolni. Na duhu.
Default avatar
Sediš na kaktusu!
Default avatar
prvič, naj ti bo jasno da ninej vedno piše kot ninej, drugič sedaj te imam pa res popolnoma dovolj z vlačenjem teh komunistov v prav vsako temo, ki se odpre in nima z komunisti popolnoma nič skupnega! Reklamo za SDS si popolnoma nepotrebno pripel, ker je to izjavol član SLS, torej nima niti SDS nobene veze s tem; na katero stran bo stopila bo odvisno od Janše!!!
tretjič, očitno ne želiš prav nobenega dialaoga, ampak samo provociraš v vseh temah tule, če bi kar naenkrat zmanjkal tistih, ki imamo malo drugačno mnenje, od vas nekaj tule, bi zavoljo provokacij začel tolč po tabelih al pa cerkvi!!! Umiri se in začni normalno komunicirati kot se spodobi, ali pa dejansko zavij v taprvo lekarno in vprašaj če imajo kakšno zadevo, ki bi lahko oblažila tvojo nesrečo!!!

in četrtič ta tema se nanaša na istospolne družine in njihove pravice, dolžnosti že itak izpolnjujejo, ne pozabi tega in dokaži da si enkrat za spremembo sposoben normalne komunikacije!!!

človekove pravice so temelj demokracije in tvoje se končajo tam kjer se začno moje!!!
Default avatar
ninej je napisal/a:
ah, da se ti da toliko pisat? :))))))))
kateri komunist pa ni peder? komandant Stane je "jahal" Kidriča, Boško Buha se je v glasilu RDEČI SRP pritoževal, da ga je otipavala celotna črnogorska divizija............
Default avatar
Zmešan svet.......

V tem primeru gre samo za ureditev v primeru ločitve oz. razveze in vključitev v dedovanje po pokojnem partnerju/ki, ipd.....ne mislit, da istospolne družine z otroki še ne obstajajo....jih je kar nekaj......
Kresalka dreza v žerjavico, saj miselnost slovencljnev temu še ni dorastla.....in skasirala bo prej grajo volilcev, kot pohvalo........

Ta del zakonodaje je treba uredit...tu ji dam prav.....
WildWind
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ability is what you're capable of doing.
Motivation determines what you do.
Attitude determines how well you do it.
Default avatar
WW, tokrat pa ti moram v celoti pritrditi. Lepo napisano. Ni kaj dodati! Vsaj z moje strani ne.
Default avatar
ne ne samo v primeru ločitve ampak naj bi se izenačil z mešanim zakonom, kar pomeni, da bi takšni zvezi priznavali vse bonitete ki jih ima mešana družina, tudi oploditve z biomedicinsko pomočjo, posvajanje otrok, poroke itd. Zato je potrebno zakon napisati na novo!

se pa strinjam da je v sloveniji še premalo strpnosti do tako imenovanih drugačnih!!!!In groziti z referendumom, kjer bo večina zagotovo preglasila manjšino je skrajno neetično in nemoralno!!!
Default avatar
Temelj družbe je vsekakor posameznik. Ne družina. Brez posameznikov ni družine niti družbe.

Se pa moramo vprašati, kje je meja strpnosti ("live and let live" sicer zveni lepo, ampak redkokdo je 100% toleranten) ? Kajti, niso "težava" samo istospolne skupnosti, marveč tudi take in drugačne poligamne skupnosti. Na primer, en moški in dve ali več žensk. Tudi to bo sililo na plano in sicer z muslimansko kulturo.
Default avatar
ma pajade, prvič imamo zakon, ki prepoveduje poligamijo, pa mi povej kolk muslimanov v Sloveniji poznaš ki imaveč žena!!!

ja strah pred drugačnostjo ima zelo velike oči!!!
Default avatar
ninej je napisal/a:
No ja, so bili časi, ko so bile tudi istospolne zveze prepovedane. Zakon se lahko spremeni ...
Default avatar
ninej je napisal/a:
Aja, pozabil vprašati. Koliko si ti strpna ? Bi dovolila poligamijo ?

Marsikdaj se namreč izkaže, da strpneži marsičesa ne prenesejo.
Default avatar
nič nimam osebno proti, kaj misliš pa da danes počno nekateri moški al pa ženske če češ, dobro, nimajo ravno več žena-mož imjo eno, zraven pa še cel kup ljubic!!! Samo oni so v očeh slovencev taboljši kerlci, ženske pa kaj že???!!!
Default avatar
ninej je napisal/a:
Strinjam se s tabo.

Glede referenduma pa - saj je en podoben referendum že bil. O oploditvi samskih žensk z BMP. Tudi tam je večina odločala o manjšini.
Default avatar
Eh ženske, res ste uboge, če še niste spoznale, da je dober seks veliko boljši kot najboljša BMP.